אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הטמפ הממצועת שלו היא באיזור ה 60 מעלות. אני מצרף תמונה של טמפ הרכיבים של המחשב כאשר רק מערכת ההפעלה פועלת ברקע. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
עם המאווררים , הרעש, וכו' ... תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 4 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעשות OC למעבד שלי, 64 ATHLON AMD 3200 VENICE המטרה היא לראות סרטי 1080P שקצת מקרטעים לי, אני מאמין שOC של 10% אמור להספיק. יש איזה תוכנה פשוטה / מדריך איך עושים זאת למעבד שלי? אין לי בעיה לקרוא מאמרים, אני פשוט לא הצלחתי למצוא אותם. תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראיתי בתוכנה ספייד פאן שיש לי שם אחד מהטמפרטורות -48 מעלות מה זה הינה תמונה ויש לי מעבד פרסקוט 3.000 תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנתנו לי פנטיום 3 450 MHZ האם מישו יכול להגיד לי איך אני יודע את הטמפרטורה שבתוך המארז?! תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לוח אם של אינטל סיאטל 2 והייתי מעוניין לעשות אוברקלוק האם אפשר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ז"א המכפלה שכרגע אני נמצא נמצא על 10 אני רוצה להוריד איך בדיוק עושים זאת? http://rotter.name/User_files/nor/433d0dba3842b0a8.jpg ובמה זה תורם שאני מוריד ?
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שמי עידן אני מבקש בבקשה עזרה לקרר את המארז הזה : Setto 1000 יש לי כרטיס מסך 260 gtx יש מצב שהוא עושה לי בלגאן ? כי זה קורה בזמן משחקים אין לי בעיה לקנות מאווררים מ KSP איפה שקניתי אותו רק שלא ישרף לי משהו נראה לי הוא לא מיועד לחום המארז הזה ( יש לו מאוורר אחד גדול ראיתי)
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם ושלום ל taotao שעזר לי באשכול הקודם שלי פה אז ככה אני מצליח לבצע OC עד 2.67GHZ כשאני עולה בביוס מעל המהירות הזו משום מה המחשב לפעמים מחזיר אותי לסטוק של המחשב ואין לי מושג למה. הטמ'פ של המעבד בסביבות ה 50-60 מעלות במאמץ כך שזה לא נראה לי הסיבה . בזיכרונות לבנתיים לא נגעתי בגלל שהיה פעם אחת שהמחשב נפל בגללם. זמן בדיקה בתוכנה S&M 30 דקות וגם בתוכנה OCCT הכול נרשם כעבר ויציב. לפעמים התוכנה S&M מפסיקה להגיב אינני יודע למה אולי בגלל שבהפעלת התוכנה יש הודעה שדריבר חסר אם יש למישהו פיטרון לזה יבורך ומי שיכול לעזור תבוא עליו ברכה. בברכה ארז
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי.... ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...) אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר. אודה לכל אשר יעזור. תודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הvoltrage של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לעשות הזמנה מחו''ל של כל מיני דברים למחשב (בעיקר למודינג) ויש לי כמה אתרים ואם יש לכם אתרים שאתם מכירים או הזמנתם משם פעם אני אשמח לשמוע עליהם............. תודה מראש! רמי.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
זה המעבד : General Information : Real Frequency : 1804.09 MHz Multiplier : 18x Low/High Multiplier : 18x / 18x Multiplier Locked : Yes Marketing Frequency : 2400.12 MHz Front Side Bus Information : Bus Speed : 100.2 MHz FSB Frequency : 400.9 MHz (QDR) Initial Frequencies : Frequency : 2400 MHz Bus Speed : 133.34 MHz (QDR) Multiplier : 18x Control Clock Frequency : Type : None Thermal Information : Thermal control TM1 : Yes - Enabled Thermal control TM2 : No Thermal Control Circuit : No Digital Thermal Sensor : No Clock Modulation (ODCM) En... No לוח אם: General Information : Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שאמרתי קניתי לוח של גיגה בייט המוזכר למעלה ויחד איתו קניתי מעבד 1700 kiuhb רציתי לדעת כמה דברים לא ברורים על הלוח.... 1) האם הוא נעול על מכפלה של 11? 2) כתוב על הקופסא שהוא מגיע לבאס של 200 ובתוך הביוס הוא מגיע רק ל165 תודה רבה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-