אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך הקירור מים עובד? איך אני בודק טמפ" של כרטיס מסך ומעבד?
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי. אני רוצה לעשות למארז חלונות עם אורות וכל הדברים האלה. עכשיו אני לא הכי מבין בזה. אם מישהו מוכן לעזור לי אודה לו מאוד. dr.dre
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד 800 מגהרץ, ולוח תומך 1333 שקניתי בגלל הישן הענתיקה שהתקלקל :-\ אני רוצה לקנות קירור משהו נחמד כדי לעשות אוברקלוק, אמרו לי שאני יכול לעבוד על באס 1333... זה נכון? איזה קירור צריך? תודה רבה לעוזרים ויום טוב מוראל.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה. יש לי מחשב מעאפן ואני רוצה לעשות לו OC! עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי בכלל מתאים לOC? 2. התקציב שלי הוא 500 ש"ח מה הקירור הכי טוב שאני יכול לקנות אם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד? 3. האם אני ירגיש בOC? האם הוא ישפר את הביצועים של המחשב בצורה ניכרת? המפרט שלי: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name CROW2004 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4…
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני חדש!... אני מבין קצת אולי הרבה במודינג קירור והחומרה אני מקוה להשתלב כאן. שמי אמיר אני בן 14 וחצי בקרוב.ועכשיו לנושא. יש ברשותי 3 רכיבים שהם לקירור לפי ידיעתי. ורציתי לדעת איפה אני יכל להרכיב אותם במארז על איזה חלק וכיצד??? הנה זה נקרא לי גוף קירור: ושני אלו הם דומים אחד לשני רק בנוים בצורה אחרת...גם נרא לי מן גופי קירור. מקווה שתעזרו לי...
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתראה לי במדיוק -מה הטמפרטורה של המעבד -מה הטמפרטורה של הלוח אם - מה הטמפרטורה של ההארד דיסק.. וכל דבר נוסף גם טוב תודה רבה לכל העוזרים.. [אני מקווה שזה שייך לפה כי זה קשור לקירור..]
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני ממבשרת ציון ליד ירושלים אני מוכן לשלם כסף למי שיבוא
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זהו מפרט המחשב (בן 4.5 שנים) Intel Pentium 4, 2533 MHz 19x133 Gigabyte GA-8PE667 Pro 512x2 PC3200 DDR SDRAM התוכנה שאני משתמש היא Easy Tune 4 שמצורפת עם הלוח אם. כרגע הבאס עומד על 133, כאשר הזיכרונות עובדים על 333 MHz (המגבלה של הלוח אם) האם אפשר עם הזיכרונות האלה להגיע למשהו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
THERMOCHILL PA120.3 רדיאטור Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir מיכל Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance Universal Water block בלוק למעבד 5 מטר צינורות טייגון. 4 יחידות -SWIFTECH HYDRX שאלה נוספת התרכיז הזה מוליך חשמל? כי הוא מתערבב עם מים האים אני צריך לקנות אחר? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא הכי מומחה באוברקלוק ואני רוצה לאמר שאני רואה באתר ביצועים שאנשים פרסמו בהישג ה- OC שלהם הם מפרסמים תמונות מהתוכנה CPU-Z ואת זה הבנתי אבל מה זאת התוכנה SUPER PI כל הזמן אני רואה תמונות שלה ולא מבין מילה אחת מהתמונה שמראים בה את ההישג אז תפרטו לי עליה איך אני משתמש בה ואני רוצה שתכתבו לי את זה "בעברית" כי אני לא מומחה תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להוסיף מאוור נוסף אחרי שכבר הוספתי מאוור אחד של 40m אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80m חוץ מזה שיש לי גם מאוור של המעבד ושל כרטיס המסך יש לי ספק ג'מרי של 400W ותיראו את המפרט שלי אני חושב שהספק בפועל מיוצר בסביבות ה300W האם יחזיק את המערכת ומה הצריכה של מאוורר של 80M? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות משו רציני למחשב לא קירור מים וכל החרא הזה. אני רוצה את הרגילים שמקררים או דרך צלעות קירור או דרך צלעות קירור ומאוורר תמליצו לי איזה אני יקנה אני רוצה שזה יהיה טוב לאוברקלוק ולמעבד! תודה לעוזרים יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz LGA 775 חשוב לי מאוד שזה יהיה הכי טוב שיש מביצועים וחברה!! למה אני מקפיד שהכל יהיה עם שם ואיכות חוץ מהמחשב אתם רואים חחח תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/overclocking_part1/2/ וכמו שאתם רואים הבאתי לכם לינק ישר לדף השני מכיוון ששם נתקעתי השאלה שלי היא: יש שם תמונה שאומרת אם המכפלה נעולה או לא. איפה אני בודק את מה שיש בתמונה? תודה אורן
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי E4300 שרץ כרגע על 2900MHZ עם קירור סטוק ומתח סטוק אני רוצה להחליף לקירור אוויר רציני כדי להמשיך עם האוברקלוק... מה אתם ממליצים לי ? עד 300 שקל עריכה : במנוחה הטמפ' היא 45-47 במאמץ מגיע ל 67 גג !
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ולTAOTAO אל תהיה ילד ותנעל אחרי דקה כי אז אני לא יכול לשאול כלום יותר וחייב לפתוח חדש כשיש אנשים חדשים בפורום צריך להתחשב ולהסביר זה ממש מרתיח ההתנהגות שלך יכולת להעיר ולתת 5 דקות צ'אנס להגיב לך ואז לנעול לא צריך להתלהב מהנעילה -לא קנו לך מנעול מפלסטיק כשהיית קטן ? וחוץ מזה הנושא הקודם היה בקשתי לתוכנה שממהירה את המאווררים ועכשיו שהתגלה לי שאין כזו אני מבקש עזרה להוסיף מאווררים במארזהנתון אלו 2 נושאים שונים ולמי שיכול באמת לעזור שייתן תשובה פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415539.0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-