אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע האם למצוא ריאוסטט שיתן התנגדות שיוריד את המאורר לבין 7-12 וולט או 0-12. האם 7וולט למאוורר זה מספיק שקט?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה דפוק לרצות להמהיר את ה-AMD XP 1800 שלי, אבל הוא "רק" 1.53 ג'יגה הרץ, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לנסות להעלות את זה ולראות מה קורה (בחיים לא המהרתי שום דבר). עכשיו, בנושא הדבר הזה בשם FSB ... אני יודע פחות או יותר מזה ומה התפקיד של זה, אבל האם זה יכול לעזור לי להמהיר? כי פשוט ההגדרות ברירת מחדל שלי הביוס אצלי קבעו שה-FSB הוא 100mhz, וכשזה היה על 100, הקלוק של המעבד היה 1.1 גיגה עהרץ. כשהעליתי את זה ל-133mhz, הקלוק קפץ ל-1.53. אז חשבתי: היי רגע, למה לא לעלות את זה יותר ולקבל עוד קלוק ספיד? הרי כתוב שאפשר עד 220mhz ... אבל כשניסיתי להעלות ל-166mhz, ולעשות ריבוט, המחשב לא עלה בכלל. אפילו הביוס לא אתחל! הייתי צריך לנתק הכל מהחשמל, ולהוציא את הסוללה ע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלה, אני חדש כאן, ולא הכרתי את הפורומים לפני שנמחקו. איך שולחים תמונות של modding? שמים קישור לתמונת? שמים קישור לאתר?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המאוורר שקיבלתי עם המעבד שזה ה Spire SuperRock אני כרגע עומד על 52-53 מעלות בממוצע. (amd xp 1800) אני מתלבט האם לקנות את ה AX7 ולהרכיב עליו את המאוורר של ה Spire או לקנות את הVolcano 7+.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם AX7 יכנס ללוח A7V266E של ASUS ? האם משקלו לא יהווה בעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בבקשה תענו זה די דחוף לי תודה תכתבו לי כתובת מדויקת או לפחות מספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, בהרבה מקמות בעולם אנשים קונים מארזים פשוטים, עושים להם מודינג ובסוף מוכרים אותם במחיר של רווח קטן על ההשקעה במארז והמאווררים. השאלה שלי היא האם אנשים בארץ יהיו מוכנים לקנות מארז MIDI לדוגמא שעבר מודינג או מארז FULL TOWER שקדחו לו מקומות למאוורי 120 מ"מ ו90 מ"מ במקום המקומות של ה80... האפשרי הוא הדבר? או שמה רק עושקי קברים קונים חלקי מחשב יד שנייה, והם כמובן יורידו את המחיר של המארז למחיר של פקק קקולה ממיחזור...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קראתי כרגע את ה REVIEW שלו ב PHLUX... שמתם לב ש AX7 עם מאוור שדוחף 29 CFM עובד ברק שתי מעלות יותר מה SLK עם מאוור שדוחף 38 CFM במאמץ ורק מעלה יותר ב IDLE!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm זה היה בחדשות לפני כמה זמן ועורר עניין, יש לי מארז די generic שהייתי מעוניין להחליף אני יכול להסתדר עם המארז הנוכחי אבל הייתי מעדיף משהו יותר נוח... אז ניתן להשיגו בארץ ב435 שח כולל מעמ... (בחו"ל 69$ ובארץ איפה שראיתי בינתיים 75$!) המארז הזה בא בלי מאווררים אז הייתי רוצה גם לשאול איזה מאווררים אפשר לקנות שיהיו כמו בantec וכמה הם עולים (אני מתאר לעצמי שאני אשים אחד מקדימה ואחד מאחורה) הממ חוץ מזה הספק שבא עם זה הוא 300W אני לא בטוח אם זה כדאי, למרות שגם כרגע יש לי ספק generic 300W שלא עושה לי בעיות, ולכן אולי אני לא צריך עוד ספק דרעק הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף בהשוואה למארזים אחרים שדומים…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לRIVA TNT2 32 אז חשבתי לקנות צלעות קירור ומאורר עם חומר טרמי אז כמו שידוע לכרטיסי מסך האלו אין מאוררים אלא יש צלעות קירור אז השאלה אם אני יכול לשים מאורר ושהוא לא יפול? נ.ב המלצות למאורר תועיל + חומר טרמי או עוד דברים מועילים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-