עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. יש ברשותי 2 סטיקים של Kingston DDR400 CL3 512MB אני יודע שזה זכרון שלא מתאים לאובר, אבל זה מה יש אני הולך להוריד את המהירות ל-333 ע"מ שאוכל להגיע ל-250 FSB..... השאלה היא, אם אני מוריד את המהירות, אפשר לקצץ בתזמונים ל-2.5? או שהאובר "יפצה" על ההורדה של המהירות ולא אוכל להגיע ל-CL2.5 ?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  2. REALTEMP וCORETEMP לא עובדות. ואני מעדיף לא עם EVEREST אלא משהו שיכול לתת גרף או משהו בסגנון.

3. שלום לכולם פרסמתי היום פרק נוסף בסדרת המדריכים לבחירה נכונה של רכיבים למחשב חדש: http://ilsh.no-ip.info/?p=120 הפרקים שפרסמתי עד היום: בחירת המארז: http://ilsh.no-ip.info/?p=63 בחירת ספק הכוח: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 בחירת המעבד: http://ilsh.no-ip.info/?p=104 לשימושכם. אילן

4. Started by liordavid,

על איזה מספר (K/M) בדר"כ מגדירים כדי לבדוק יציבות מעבד ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by THE FOX,

על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. לפי הדרישות הבאות: 1. רק AMD, ורק עם צ'יפסט של NVIDIA. 2. שהלוח יתמוך, כמובן ב - DUAL CORE ואף יותר מזה.. 3. יש לי קירור אוויר שמוגבל ל-SOCKETS הבאים: 939, 940, 775, , KN8. 4. מעדיף להמנע מלוחות עם צ'יפסט נילווה מבית VIA..(כגון: חיבור רשת של VIA ) 5. בעדיפות לקירור פסיבי לצ'יפסט..(קיים דבר כזה?) 6. לא מעוניין ב- SLI בכלל!!, המחשב הוא ליישומי אודיו בלבד! 7. גם אם המעבד לא קיים בארץ, אז זה גם בסדר.. 8. טווח מחירים: לוח אם - עד 800ש"ח, מעבד - אין הגבלה (לא בהכרח יקנה בארץ..) 9. דבר אחרון, שהצ'יפסט והמעבד במצב IDLE, יתנו טמפרטורות שפויות, כלומר ללא פליטות חום איומות... המון המון תודה לכולם!! ניר.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  7. ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  8. היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך geforce7600gs. השאלה שלי היא האם יכולות האוברקלוק של הכרטיס הזה גבוהות. ואם כן אילו אמצעי קירור מומלצים בשביל כרטיס זה?.

10. שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by AtomiX,

קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אבקש לדעת על ביצועי המעבד שלי האם עלי לעשות את כל הטסטים ב 3DMARK או רק ל CPU ? אני רואה הרבה תוצאות ברשת השאלה איזה טסטים עשו שם בכדיי שאני אדע להשוות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by nimrodim,

אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by huber,

http://news.softpedia.com/news/Hardcore-Computer-Unveils-Submersion-Cooled-Desktop-PC-96210.shtml

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Omega81,

שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by kabesar,

לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  17. מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by Lanzar,

ואך עושים את זה ??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

מחפש קירור שקט ויעיל שיביא אותי לאוברקלוק הכי טוב שיש לכרטיס הזה X800GTO2. מה כדאי לקחת?

20. Started by Astrix-D,

1)איך אני מעלה את הFSB ? 2)איך אני משנה את מחלק או יחס הזיכרונות ל1:1 ? 3)איך אני נועל את הAGP על 100MHZ? מפרט תוכלו לראות בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  21. טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  23. Started by joko7,

שלום לכולם :hi: הורדתי את התוכנה הזאת שחשבתי לתומי שהיא אמורה לספק לי נתונים או ניטור או איך שתרצו לקרוא לזה על המצב הנוכחי של החלקים במחשב,טמפרטורות של מעבד והלוח אם ומהירות הסיבוב של המאווררים ומתח מהספק והיו שם עוד כמה דברים שלא הבנתי אבל הקטע שקרע אותי היה שאני צריך להזין את הנתונים בעצמי לתוכנה, מהיכן אני צריך לדעת אותם? ואם אני חושב בטעות ש80 מעלות זה סביר למעבד ומגדיר בתוכנה ל 80 ,, מה זאת השטות הזאת ומהיכן אני צריך לדעת מהם הנתונים הנכונים להזין?? אני לא הבנתי את זה בכלל ואני בכלל תוהה לגביי הקטע של המדידה עם התוכנה, לא זכור לי שהתקנתי חיישנים או מד-חום כלשהו בתוך המחשב אז על סמך מה נעשית המדידה של הטמפרטורה? מי יאיר את עיניי בהסבר ויתן לי גם על הדרך את הנ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by amit1242,

אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  25. Started by Lurkers,

ראשית אני מצהיר שאין לי מושג בOC אף פעם לא עשיתי OC ואני עדיין לא בטוח שאני אעשה OC (לא מכיוון שאני לא רוצה אלא מכיוון שאינני יודע ומן הסתם מפחד להרוס חלקים אם אינני יודע מה לעזאזל אני עושה..) אני לא קראתי את כל ההודעות בפורום OC, מכיוון שאין לי מושג בזה ובכדי שאוכל בכלל לשאול שאלות ספציפיות יותר אני צריך לדעת מידע בסיסי וכמובן שלא אעיז לעשות בלי להתייעץ ולכן אני מתייעץ אתכם... שנית לפי ההודעות שקראתי בפורום אני כבר בטוח שצריך קירור כלשהוא למעבד (ואני לא יודע לאיזה חלקים נוספים צריך עוד קירור) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.