אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מישתגע-ע-ע-ע-ע !!! הספייר הזה עושה לי חור בראש! כניראה עוד שבועיים אני מזמין את הוולקנו 7+ , יש אנשים שיכולים להמליץ לי עליו? או על אחד אחר... אני רוצה מאוורר חזק ושקט (טוב נו כולם רוצים אחד כזה... ) בגלל זה אני רוצה את הוולקנו 7+ יש לו את המתג הזה... ד"א הנה קובץ MP3 ששומעים שם את הרעש שלו, LOW, MEDIUM, HIGH http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/speed.mp3 הקובץ נילקח מהביקורת: http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/page1.asp
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להחליף את מה שבא עם המחשב שלי שאין לי מושג מה זה מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך גריל למאורר 80 מ"מ. מישהו יודע היכן באזור ת"א ניתן להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
עם איזה חומר להדביק את הצלעות קירור? והאם אם אני אעשה אוברקלוק על GEFORCE 2 MX400 שך NVISION יעזור בהרבה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המ...קיבלתי עם המעבד שלי היטסינק של green power והוא כסוף כזה אבל, אני לא רואה שום השתקפות עם שקל לדוגמא וכאלה עכשיו, לפי מה שאני הבנתי, זה טוב לשייף אותו וכשאני אראה הששתקפות אז... הגעתי "למצב הטוב" המ...השאלה שלי היא, זה באמת מוריד מוריד את הטמפ'?? ואם כן אז בכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..) בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה. התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב". לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה... בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולח…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הייתכן כי האתר עשה פעולה הפוכה מזו שהוא רצה לעשות, ובמקום להעשיר ולהשכיל את הישראלי הלא מבין, הוא הפך אותו לדביל שמנסה לעשות אובר קלוק כשהוא אפילו לא יודע מה זה אובר קלוק? שקונה מחשב בלי שיקולים אישיים, אלא על סמך שיקולים של מביני העניין, ובכך בעצם עושה רכישה שלא מתאימה לצרכים שלו? כי משום מה, הולכים ומתרבים האנשים שנכנסים למקום לא להם, כי ישנה הלגיטימציה להכנס אליהם, למרות כל תוויות האזהרה. אני באמת רוצה לראות מה דעתכם בעניין זה, כי אני חושב שמתחיל להווצר פה נזק חמור למדי, ומצד שני, אולי זה רק אני.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עשיתי חלון עכשיו אני רוצה להקיף אותו מבפנים בלדים זוהרים, איפה קונים וכמה זה צריך לגזול מכיסי הקטן? :saint:
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה ריאוסטט אני צריך כדי לווסט מאורר דלתה 80 מ"מ 1.35A לקירור מעבד ? ואיזה ריאוסטט צריך לוויסות מאוררי מארז רגילים 80 מ"מ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-