עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Omri4u,

אני לא מבין מה זה מכפלה ומה זה סדרת ייצור ואיך אני בודק את סדרת הייצור של המעבד ויש לי שאלה אומרים שבמעבדים כמו Intel p4 2000Mhz אי אפשר לבצע O/c גדול מידי בגלל שהמכפלה היא גבוהה על פי מה קובעים את המכפלה ולמה אי אפשר לעלות את המכפלה בהרבה מה זאת בכלל המכפלה הזאותי?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by hagai-,

יש לי לוח Gigabyte 7VTXH+, המגיע כמובן ללא מאוורר על הצ'יפסט. יש לי מאוורר ישן 40 מ"מ, למי שזוכר את המאווררים על הפנטיום 200, בדיוק כזה. חשבתי להתקין אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט, הבעיה היא שהמאוורר קצת גדול יותר מההיטסינק עצמו, לכן את הדרך היחידה לחבר אליו את המאוורר ראיתי בהדבקה של המאוורר לשני התופסנים מפלסטיק המחברים את ההיטינק ללוח האם (יש שם לדברים האלה?), האם יש דרך אחרת? והאם בכלל הקירור הזה יהיה משמעותי? ההיטסינק חם ,אפילו חם מאוד, לאחר כיבוי המחשב.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by dorosen,

טוב, אז יש לי בעייה עם הוולקנו, הוא אינו נוגע במעבד כשאני מחבר אותו :'( (וכן, חיברתי אותו טוב) למשהו הייתה כזאת בעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה פילטר למאוורר כמו שיש פה לחץ כאןבאיזה חנויות אפשר לקנות את זה ? אני גר באזור השרון אין בעיה להגיע לגוש דן אם צריך! ומה המחיר?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. כאשר אני פותח את המחשב הוא מתחיל מ 38 ואז תוך מספר דקות עולה ל 46C ה SYSTEM TEMP והמעבד ATHLON 1700PLUS ב60 מעלות בצב מנוחה! בלוח GA-7VRXP קניתי את הלוח אם והמעבד ב SIMPLETECH ! אני חייב לציין שהשרות שלהם הכי טוב שפגשתי עד היום!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by newz,

השבוע קניתי מחשב חדש מלא בעיות שנפתרו אט אט וכעט אני מאוד מרוצה ממנו. קניתי מחשב בעל מעבד AMD XP 1800 ולוח של חברת ECS ועל המעבד מאוורר יחיד (ה - VOLCANO 5 אם מישהו מכיר) וכעט המחשב עובד בטמפרטורות יחסית נורמליות בשביל כזה מעבד (50-60 מעלות צלזיוס בעבודה מאומצת) הבעיה שהתחילה אגב ממתי שהתקנתי את ה CD-ROM החדש שקניתי הוא שאומנם המעבד ממשיך לעבוד בטמפרטורות הנ"ל אך הלוח התחיל להתחמם מאוד ומגיע בקלות ובמהירות לטמפרטורה של 40 או 40 ומשהו מעלות וכאשר אני נוגע במארז הוא רותח מחום ואין לי מושג למה זה קרה מכיוון שמקודם הלוח היה עובד בדרך כלל בטפרטורת החדר פלוס מעלה או שניים לכל היותר (והחדר בטפרטורה רגילה של 28 עד 30 מעלות). על המארז אין שום מאוורר ובהתחלה כשעבדתי על המחשב לא היי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ElEmEnt,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 ) ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה ! אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Omri4u,

אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by BONO,

מה זה האוברקלוק הזה שכולכם מדברים עליו? מה הוא נותן? ואיך עושים אותו?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. הטמפרטורה שרצה לי כרגע היא בין 53-57 מעלות זה הגיוני המאוורר עובד על 7100 תענו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by yotamoo,

מאחר ואני מתכוון לקנות כנראה 1.6A, יש לי שאלות. אז ככה: 1)אם אני מעלה את ה-fsb גם מהירות האפיק של המעבד תעלה מעל ל-400? 2)האם להעלאה של ה-fsb יש השפעה על מהירות הזכרונות (ddr), ואם לא אז איך ממהירים אותם? ד"א אני בונה על לוח GIGABYTE GA-8IRXP מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hagai-,

לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by yair_gobani,

איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by ScreameR,

תראו מה קניתי : "מזגן" ן את היותר צבעוני

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ofir123,

אהלן אני חדש פה. ממצב? טוב תשמעו החלטתי למרו משחה טרמית על המעבד בהמלצת מנטור ורציתי לשאול פה איזה משחה טרמית מומלץ קראתי את המדריך ואני יודע איך למרוח. אז בבקשה עזרה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  19. היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אז ככה אני יודע שהוא לא טוב לאוברקלוק אבל עדיין אין דבר העומד בפני הרצון (חוץ מכוסית בלונדינית בחוטיני...) אז ניסיתי לעשות לו אוברקלוק בהתחלה העליתי לו ת'באס ל135 או 138 נדמה לי והוא פעל על 1025 מגה הרץ. היה יציב, אבל לא הספיק לי... העלתי ת'באס ל140 אני חושב והוא פעל לי על 1050 גם דיי יציב אבל היו קפיצות פתאומיות כאלה וריסטים.... שוב לא הספיק אז החלטתי להעלות עוד העלתי ת'באס ל150 ואז שהפעלתי מחדש הוא היה על 1125 וזה לא עשה ספירת זכרונות, אז ניסיתי לשים אותו שוב על 150 אבל את המהירות של הזכרונות לשים על host clock -33 יעני 117 מגה הרץ... אז בפעם הראשונה אחרי ההפעלה מחדש הוא עשה ספירת זכרונות והמשיך עד לטעינה של הווינדוס 2000 שלי שם הוא נתקע בטעינה.... אני מיואש, אין מה לעש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by INFERNO,

האם שווה ליקנות ? במחיר 56 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  22. זה באמת חשוב לי ואין לי אוטו! החום של המעבד אצלי 62C SYSTEM TEMP =48C AUX POWER = 83C

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by huber,

http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. קניתי מעבד פנטיום 1.6A עם לוח אם של אפוקס שתומך בזיכרונות DDR333. עד היום חשבתי שה PC3000 של קרוסאייר מצוינים עד שקראתי את הכתבה הזו. עכשיו אני בהתלבטות גדולה... לפי הנתונים של ההשוואה, הזיכרון של CROSAIR מגיע למקומות מאוד נמוכים בבדיקה. הם ממליצים בחום על ה CRUCIAL אבל לא מצאתי בארץ את ה PC2700. מחירו של ה CROSAIR הוא 700 ש"ח לסטיק של 256MB, אך בתוספת של רק 100 ש"ח אני יכול לקנות 512MB של סמסונג מסוג PC2700 כזה שזכה בתוצאות יפיפיות. אני ממש רוצה להריץ כבר את המערכת, לכן אשמח אם תגיבו על התוצאות בהשוואה הזו, או אם יש לכם השוואות אחרות שכוללות את הקרוסייר או את הסמסונג הנ"ל, או השוואה שממליצה על זיכרון מצוין אחר שניתן להשיג בארץ... דגש - מאוד חשוב לי שהזיכרון יפעל בקאס 2 ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים