עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by TheSoupNatzi,

ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. הלוח הוא GIGABYTE 7VTXH PLUS והוא במארז TASK3003 עם שתי מאווררים אחד מקדימה אחד מאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. השאלה שלי האם זו טמפ' ממש ממש ממש בסדר? כי אני רוצה טמפ' טובה כהכנות להמהרה עצבנית שתיעשה בקרוב

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by LiNKiN,

שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by ScreameR,

האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by starter,

יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by ScreameR,

צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by ScreameR,

אנשים אני צריך עזרה... אני לא יודע איפה לתקוע תספק!!!! אין לי מקום באייסקיוב... חשבתי להצמיד אותו אבל זה דפוק... ועוד שאלה עד כמה אני יוכל להמהיר P1? אני רוצה לעשותלו אוברקלוק רצחני.. אני מוכן לשים עליו כל גוף קירור

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Sandman,

היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום, פתחתי תרד לגבי המארז פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204081.0 הציעו לי שם על מארז של Gigabyte Aurora 570 / Aurora עם קירור מים מחברה אחרת, מה אתם אומרים ? אני מעוניין במארז HIGH-END עם אופציה לקירור מים, הקירור מים צריך להיות פנימי, שיקרר מעבד + שני כרטיסי מסך, כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב. תדה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by arikbaron,

הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 5 מאווררים בצדדים. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה

• 0 תגובות
    • 369 צפיות
  14. Started by nadaviz,

אהלן, אני רוצה להחליף את המאוורר סטוק אבל לא להוציא יותר מדי כסף. יש למישהו נסיון עם הקירור הזה? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-LCH-P9E1&other_title=+RR-LCH-P9E1+Hyper%20L3 בנוסף, הקירור הזה מבוסס על Thermal Pad, מה זה בדיוק אומר? האם צריך משחה טרמית בנוסף? אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (במחירים הגיוניים) וזה שלא צריך לפרק את לוח האם זה יתרון גדול מבחינתי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Xstyle,

תגידו אתם מכירים גריז טרמי שקוראים לו neon glow או neon blue או שמשהו בסגנון ואם הוא טוב? ואם לא אז על מה אתם ממליצים?? _____________ עריכה קוראים לו Nano blue של חברת titan מה יותר טוב זה או הא artic silver 5 ???

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  16. שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. שלום אני מתכננן לבנות מערכת קירור מים, אני קונה רדיאטור משולש ואני צריך להוסיף לו שלושה מאווררים של 120MM, אני רוצה שהמאוורים יהיו כמה שיותר שקטים ושידחפו כמה שיותר אוויר, עדיף מאוורר מפנדה כי אני מרכיב משם את כל המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  20. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. יש לי לוח של 965 INTEL ומעבד E6400 זה מציג לי רק חום כרטיס מסך והארדיסק.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. Started by CORE 2,

אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב לוח אםConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 אני רוצה לעשות OC למעבד בשביל שהוא יגיע לרמה של 6400 צריך גוף קירור זול ה OC שאני מתכנן כדיי להגיע ל 6400 הוא קטן או שזה משהו רציני? המפרט עומד בדרישות ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.