אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מאווררים 80MM שקטים, עדיף עם LEDים ירוקים וחיבור 3 פינים כמו גם מאוורר עם LEDים ירוקים בגודל 120MM שקט עם חיבור 4 פינים. מישהו מכיר\יודע?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא בדיוק מחפש OC אלא יותר לדעת אם בעיה שנראה לי שפתרתי במחשב נגרמה באמת ממה שאני חושב שזה. המפרט שלי הוא מעבד E6600 ל"א ASUS COMMANDO ספק LIBERTY 400W זכרונות 4X1GB) TWISTER 800MHZ, סה"כ 4GB. מע"ה XP PRO X64 יש גם דיסקים קשיחים, צורב וכ. מסך כמובן. הסיפור הוא שהלוח אם הזה בהפעלה ראשונה הראה לי רק 3GB והכל עבד טוב במצב הזה, אבל אז שמתי לב במנואל שישנה אופציה שנקראת MEMORY RE-MAP ב-BIOS ואומרים להפעיל אותה רק כאשר משתמשים במע"ה 64BIT, לאחר שהפעלתי המחשב באמת זיהה 4096MB וכך גם מע"ה אבל זמן קצר לאחר מכן תוכניות החלו להיתקע ואי-אפשר היה לסגור אותן אפילו מהTASK MANAGER ובנוסף לא יכולתי לכבות את המחשב בצורה סדירה אלא רק באמצעות כפתור הPOWER. אחרי המון המון משחקים ובל…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 PDP SYSTEMS לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: העברתי לפורום אוברקלוקינג וקירור.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך מסוג TI-4600 של חברת אלבטרון. והלך לי המאוורר של הכרטיס... יש לכם מושג מהיכן אני משיג מאוורר לכרטיס הזה? כפתרון זמני שמתי על היחידת קירור של הכרטיס מאוורר יותר גדול, שניראה לי שעושה את העבודה. אך אני יכול לבדוק את טמפ' של הכרטיס? בתודה מראש לכל העונים נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בתוכנה speed fun אז יש שם משהו בשם Remote הייתי רוצה לדעת מה זה והאם זה בסדר שהוא ב 63C ומה אפשר לעשות עם הקירור של זה?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מערכת קירור מים ואני בשלב רכישת המשאבה לאחר בירורים רבים החלטתי לקנות ראש כוח של חברת אהיים הגרמנית שאמורה לתת לי אחריות ל 4 שנים עכשיו הבעייה היא כזו....... אני לא יודע מה אמור להיות הספק צריכת המים של המשאבה 1000-2000 כמה חשמל היא זוללת ולמה לעזזל יש הפרש אסטרונומי במחיר בין משאבה טבולה לחיצונית 2000 ליטר לשעה טבולה עולה 300 חיצונית עולה 2500 ואט דה $#@#%$ ???
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
OK יש לי AMD X2 4200+ ויש לי את הקירור המקורי... עכשיו חשבתי אולי אם אני אחליף את המאוורר המקורי של amd שיש לי עליו עם אחד מהמאווררים הללו: 1. Thermaltake 60mm Dimensions: 60x60x25mm Rated Voltage: 12VDC Started Voltage: 7VDC Current: 0.37Amp Power Input: 4.44W Fan Speed: Max 7000+/- 10% RPM Airflow: 38CFM Bearing System: 2 Ball Bearing Lifetime: 50,000 Hours Connector: 3 pin או המאוורר הזה: AKASA 60mm Fan dimension 60 x 60 x 15mm Fan speed 4300 R.P.M. Fan airflow 21.83 CFM Fan air pressure 2.93mm H20 Fan life expectancy 50000/hrs Bearing type Ball Bearing Connector 3-pin with RPM sensor wire Voltage rating 12V Noise level 32.56…
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ת'סינק המקורי של 9800 פרו (רק ת'סינק לא ת'כרטיס) חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי... מישהו יכול בבקשה לתת לינק ... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כתוצאה מלחץ פיזי מתון (טוב , אולי לא כל כך מתון...) נשבר לי אחד מפינים שמחברים את ה V1 ללוח האם , השאר אומנם מחזיקים אותו למקום אבל לא בטוח עד כמה טוב (זה שנשבר שלם אבל מקובע למקום בלי להשמיע קליק - מתפרק ל-2 חלקים). איפה אפשר להשיג כאלה ...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום עשיתי בנצ'מארק על המחשב שלי עם התוכנה 3dmark06 basic edition והתוצאה הייתה : 3193 שזה נראה לי קצת נמוך .. המפרט שלי הוא : מעבד: E6300 זיכרון: 1024Mb RAM כרטיס מסך: GeForce 7600 GT וזה קישור לתוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9377021 תודה מראש לעוזרים ולעונים ..
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מסוג COMAIR ROTRON הוא מסיבי ביותר יחסית למאווררים רגילים שישנם במחשב. (דגם: MUFFIN XL DC). עובד על 25A ו- 6W. הוא ללא שום כבל היוצא ממנו אך יש לו שני "ניבים" ממתכת עם חור המרכז שמן הסתם אליהם אמור להתחבר כבל/ים כלשהוא/הם. לדעתי הוא יוכל לעזור לי מאוד בקירור המחשב. מה עליי לעשות כדי להפעיל אותו (איזה כבל? לאן לחבר מבחינת הניבים? לאן לחבר מבחינת המחשב? כיצד להתקין?) גם הפניות למדריכים בנושא יתקבלו בברכה... בתודה מראש..רועי.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לאחר אוברקלוק כמובן. קירור zalman 9500 ultra silent המעבד קפץ דור מ1066 ל1333 הטמפרטורה במנוחה נשארת יציבה לחלוטין, בין 42-43 לא יותר ולא פחות... זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
במפרטים רבים של אתר זה מומלץ gt12252bdl של glacialtech שהוא עם 19 DBA ומחיר של כ- 50 ש"ח באתרים בארץ לא מצאתי. האם יש לו שם אחר? או איזה מאוורר 120 מ"מ שקט (19 דציבל) אפשר לשים ב- מארז 6A21 (מעונין להחליף את שניהם) ואיזה פוטנציומטר
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב. לוח האם שאני קונה הוא GA-K8N Ultra-9 של gigabyte והמעבד הוא AMD althon 64 3200+ אני מתלבט האם כדי לי לקנות את הBOX שמגיע עם 3 שנים אחריות כידוע... או ללכת על המאוור הגיגנטי הבאה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU32-VH.htm מה אתם חושבים?? בתודה, גל. בעריכה: אהה.. רגע?! המאוור הזה הוא בכלל לאיזה אלטון 4000+ הוא ישב לי בכלל על המעבד!? ואם לא.. אז מה לגבי המאוור הזה: http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG.htm
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
טוב הלכתי למדור הורדות וניסיתי כמה תוכנות אף אחת לא מזהה את הלוח אם שלי ואני לא יכול לעשות כלום איתה איך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי (E6550 על GIGABYTE P965), ושמתי אותו על FSB של 400 לקבלת תדר של 2.8 (זכנונות 800MHZ על 1:1). נעלתי את תדר ה-PCI-EX על 100, והפעלתי את המחשב. בדקתי עם SUPER PI ובאמת ראיתי שיפור בביצועי המעבד, אך כשאני מפעיל משחקים ואת ה-3D MARK הביצועים יורדים באיזה 60%! יש לי 8800GTS של ALBATRON, בלי OC. איך אפשר לסדר את זה? נ.ב: כשהורדתי את ה-OC זה עבד כרגיל).
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
המדריך הבא מסביר את אופן השימוש וסוגי המבחנים הנמצאים בתוכנת ה- OCCT(ר"ת OverClock Checking Tool) החלון הראשי של התוכנה מחולק למספר אזורים עיקרים: * צהוב - מציג את סוגי המבחנים השונים שניתן לבצע בעזרת התוכנה. * כחול - מציג את פרטי המבחן שנבחר כגון: זמן, סוג המאמץ במבחן וכמות השימוש בזיכרון מהערכת (Test Mode) באותו המבחן. כמו כן כפתורי ההפעלה(ON) והכיבוי (OFF) של המבחן. * סגול - מציג את משך הזמן שנותר למבחן ומספר אחוזי הניצול (מצב המעבד) באותו רגע. * כתום - מציג מידע עדכני לגבי רכיבי המערכת, סוג המעבד (CPU Name ), לוח אם (Motherboard) וניטור (לשונית ה-Monitoring). * ירוק - מציג הסבר על כל מבחן וטיפים שונים למשתמש. סוגי המבחנים: CPU:OCCT - מבחן מאמץ למעבד שבוחן ג…
-
- 0 תגובות
- 15.1k צפיות
-