אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך חביב (אבל לא משהו) VisionTek GeFroce4 Mx440...לא מי יודע מה אבל מה שמוזר זה שלכרטיס הזה במקור אין איורור יש רק מגן חום קטן....כזה...הקיץ בא ומשום מה כל כמה זמן המחשב היה נתקע לחלוטין ולא הבנתי למה פתחתי את המארז ולהפתעתי הכרטיס מסך לוהט בחום שאי אפשר לגעת אפילו בדפנות שלו...אובכן לא מצאתי חומרים ביתיים לאלתר קירור צילצלתי אל הטכנאי התותח שלי והוא אמר לי שהוא יארגן לי משהו הבאתי לו את המחשב וכעבור כמה דקות הוא התקין לי את הדבר הכי תותח שראיתי בחיים שאפשר לעשות לכרטיס מסך (בקטע של קירור) הוא התקין מאורר ענק למעבדים פשוט מאורר ראשי היטסיינק הייתי מראה לכם תמונה עם הייתי יכול בכל אופן המאורר פועל בצורה מדהימה והביצועים אלו בכמה וכמה אחוזים...דבר נפלא …
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסך כדי לראות אם המצב משתפר. יש לי את התוכנה POWERSTRIP שהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשב ANY 1 ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תביא לי את כל הטייפים!! כי לאחר שעה של שמחק GTA3 המערז שלי חם כמו סעונה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי ASUS GeForce 2 GTS, גרסת ה-Pure עם 32MB. בתקופת החום הגדול (45 מעלות בחיפה, מישהו זוכר?) התחילה בעיה, שנמשכה עד היום בצהרים, של התרסקות של ה-Explorer כל כמה דקות, תקיעה של המחשב שמחייבת Reset והודעות Windows has found errors in your registry שאיתחלו את המחשב שלי ולמעשה החזירו אותו למה שהוא היה חודש לפני כן. היום התגלתה (מה התגלתה? גיליתי) את הבעיה - הכרטיס עמד על 65 מעלות צלזיוס. הכרטיס עבר Downclocking רצחני, ל-120MHz, כדי שאני אוכל לעבוד (UT יאלץ לחכות בינתיים...). הכרטיס הוצא ממקומו, והמאוורר נוקה על ידי אבא שלי (מכמויות מסחריות של אבק). ה-RPM של המאוורר עלה מ-4800 ל-5300 והטמפרטורה ירדה ל-57 מעלות. עכשיו המאוורר עושה רעש של הליקופטר (אם כי פחות מלפני חמש…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז אני הולך למרוח חומר טרמי על המעבד שלי בתקווה שזה יוריד כמה טמפ אחר כך אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד שלי AMD ATHLON 1600 מ1.4 ל1.68 הדרך הטובה היא פשוט להעלות את הFSB?? ועוד שאלה בקשר לחומר הטרמי צריך לחכות עד שהוא יתייבש? אני הולך למרוח NANOTHERM
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני אמור לחבר את המאוור למאז עצמו? מה שיוצא שכשאני אפתח אותו יקרעו החוטים.... זה קטע שלא מובן לי, לאן אני אמור לחבר את המאוור? יש לי מארז מידי שהכיסוי עולה למעלה.... מישהו יכול לענות לי על זה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ויש שם עוד חומר סליצול 2% זה לא יפגע במעבד זה מן חומר חיטוי ולקילוף העור ניתן להשתמש בו נכון?
-
ו זה אחרי שפתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר בפרצוף ..... אני לא רוצה להכנס לאיזה פרוייקט אבל משהו צריך לעשות !!!!!!!!!1
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני הולך לקדוח חור בדלת ולשים מאוורר לקירור הלוח אם הרותח שלי (42-41). אני הולך לקנות מאוור 120 מ"מ מזיגזג ויש לי כמה שאלות 1. האם הקניה מהאתר בטוחה? 2.תוך כמה זמן זה יגיע?אני מקרית ים 3. איזה מאוורר כדי לקנות לדלת? כפי שאמרתי 120 מ"מ ורעש זה לא בעיה (האם יש הבדל גדול בין אלו של זיגזג לאלו של חברות אחרות כי במחיר יש) 4.איזה מאוורר אני צריך לקנות ל-ax7? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אנשים ... רציתי לדעת איך מרכיבים את החלון למארז שמגיע בקיט ... בשביל מה הגומיות האלה והצינורות האלה שמגיעים איתו ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ציטוט מהמדריך לאוברקלוקינג, לי דווקא יש כמה שאלות על התהליך הזה בדיוק. אחרי שבדרייברים הקודמים הייתה קצת בעיה עם שינוי תדר השעון עכשיו בדרייברים החדשים זה נראה אפשרי, אז החלטתי לעשות OC ל GF2MX400 של הרקולס שיש לי. הליבה והזכרון הם על 200, יש לי כמה שאלות. 1) האם להעלות אותם ביחד, או קודם להגיע ל"גבול" עם אחד מהם - ואם כן אז עם מי להתחיל? 2) קפיצות של כמה? 2-3? 3) כל שינוי קטן להריץ 3DMARK לבדיקת יציבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יפים ויקרים ... החלטתי לפנק את עצמי קצת אז קניתי לי מכונה חדשה , Asus A7n266-e Mother board , N-Force chipset AMD xp 1700 Samsung DDR 256 Mb , one unit ומארז ג'נריק שעבר התעללות קשה ומקצה שיפצורים מטורף ... הוכנסו בו 4 מאווררים , 80X3 מ"מ ( שניים בחזית , אחד מאחורה ) ועוד מאוורר 100 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר . על המעסד יש לי מאוורר שאני לא יודע איך קוראים לו , של THERMALTAKE , יש לו גוף קרור עגול בצבע צהוב-כתום מטלי ובתוך הגוף קרור העגול ישנו מאוורר , אני אצל אותו ואשים תמונה ... אם מישהי מזהה בבקשה שיגיד לי את השם שלו . אהה ... ובין המעבד לגוף קירור של המאוורר אין שום משחה או משהו מפריד , זה תקין ? הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 49-50 מעלות , ושל הלוח …
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-