עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jackofalltrades,

עם הרבה קומבינות סידרת יאת המחשב שלי ו עכשיו אני רושם את זה כדי להיות בטוח שאני לא אהרוס אותו שוב :saint: אוקי מה שאני צריך זה תיאור של איך מה וכמה אני משנה כדי להשיג אוברקלוק מוצלח בלי פשלות. אני יודע איך לשנות את כל הנתונים אבל אין לי מושג מתי אני אמור לשנות את רמת המתח...אני אשמח אם מישהו יתאר בקצרה איך אני עושה את זה. TIA, stefan.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. שימו לב לבעיה שלי . תראו, יש לי 2 מקומות שידוע לי עליהם לאיוורור.. יש SYS FAN ו- CPU FAN. העניין הוא שיש לי לחבר 2 מאווררים (1 של מארז, משום מה מתחבר ללוח אם.. ואחד של ההיטסינק למעבד). עכשיו, הSYS FAN עובד פרפקט אולם ייתכן שגם קצת איטי.. אבל הCPU FAN נכה. דוגרי, לא משנה איזה מאוורר אני מחבר לCPU FAN הוא לא זז.. אני מסובב אותו עם היד ואז הוא מתחיל להסתובב כמו נכה לגמרי.. ובSYS עובד פרפקט.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. יש לו פונקציה למצוא באופן אוטומטי את המקסימום שאפשר להגיע אליו בלי ארטיפקטים... מישהו ניסה את זה ? זה באמת עובד ? זה לא מסוכן ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by חן וייסמן,

כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה

6. אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת מה סידור הצבעים על הנגד . כי לא הבנתי בכלל איזה נגדים צריך לקנות

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  9. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  10. Started by pes7,

מה ההבדל בין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB לה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ?

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  11. Started by RJ1,

בסופו של דבר עשו לי אוברקלוק והכל הסתדר לטובה. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורה של המעבד ותחת SuperPI ב2.7GHz הוא מגיע בין 33-36 מעלות לשתי הליבות. רציתי לדעת אם כדאי להעלות עוד קצת, לנגיד 333?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  12. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007919576&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by intel suck,

שלום אני עומד לעשות אוברקלוק למעבד שלי (AMD 3500 VENICE CORE?) רציתי לדעת אילו תוכנות אני צריך ועל איזה הגדרות לשים אותו זה מחשב חדש לכן אני לא מתכנן OC קטלני משהו עד 2500 MHZ לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by razoli,

יש לי מחשב ישן יחסית (P4 1.7) רציתי לעשות לו אובר כי ראיתי שיש לי מולטיפלישן גבוהה אבל כשראיתי את הוולטרג' שלו נבהלתי בא עם הסטוק 1.72 השאלה אם לעשות או לא? ואם אני צריך להוריד את הוולטרג'?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. המפרט כולל את המעבד שצויין, לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 וזכרון DDR400. תדר ה BUS ללא OC היא 200MHZ ותדר המעבד הוא 2000MHZ. העליתי את תדר ה BUS ל 240 ותדר המעבד עלה ל 2400MHZ. במצב החדש תדר הזיכרון הפך ל 200MHZ שזה המקסימום של DDR400. לאחר 20 דקות של עבודה ב 100%, טמפרטורת המעבד התקבעה על 36 מעלות. לפי הטמפרטורה, ניתן לכאורה לסחוט עוד מהמעבד אבל אז תדר הזכרון יעלה על 200MHZ. האם יש סכנה שהזכרון יינזק ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  17. אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. 1. מעבד ב4-7 מעלות Athlon 64 X2 4800+ AM2 2. כרטיס גרפי בסביבות 80 Leadtek WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E השאר יציב... תודה וגם םא בא לכם ואתם יכולים תענו על השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  19. Started by al83,

שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by tiger3,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 3000 64bit כמה אמור להיות הטמפרטורה שלו ללא אוברקלוקינג או מאווררים מיוחדים רק עם המאוור המקורי של אינטל???

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. אז ככה המערכת שלי על 300 באס מכפלה 8 זיכרון על 400 מגהרץ אחרי הורדת יחסים הכול טוב ויפה אין בעייה אחת רץ יופי אם אני מעלה מעל ל 300 באס הכרטיס מסך מתחיל לעשות לי בעייה די מעצבנת vpu recover איך אפשר להיפתר מזה המפירט בחתימה תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by orlupo,

איפה אפשר להשיג להשיג צלעות קירור, משטח לשייף אותן ומשחה טרמית??? בתודה מראש orlupo

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by jonsi11,

התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  25. Started by Posford,

אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.