עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Refael Azi,

מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by jambo,

קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by biodome,

סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. איפה אפשר לקנות בארץ Compunurse (חיישן טרמי מחובר ל LCD)

5. Started by TheSoupNatzi,

1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by jambo,

אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Gohan,

מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by asili,

אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by KoDkOd,

הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by erezdafna,

אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by dorosen,

חבר'ה יש לי שתיי שאלות, תודה מראש 1. המעבד שלי (P 4 1700) על 40 מעלות ב IDLE ועל איזה 55-60 בעומס :-/ האם זה הגיוני? 2. מה הטמפ' הרצויה של 440 MX (מעבד וזכרונות)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by cj,

הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by INFERNO,

הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by nir78,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך/ להסביר לי איך אני מאיץ את הזכרונות ? תודה ניר

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. הבנתי שהפנטיומים האלה לא טובים להמהרה בגלל שהבאס שלהם, 533, מגביל אותם. אז השאלה שלי היא אם אני אקח את הדגם האחרון שעובד בבאס 400 ואמהיר אותו (כמובן נורת'ווד), גם הבאס יעלה? ואם אפשר להמהיר עם זיכרון RDRAM טוב כמו סמסונג או קרוסאיר? תודה רבה לכל העונה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by huber,

http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by Omri4u,

אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by QuickSilver,

שלום לכם אנשים יפים ויקרים ! קניתי לי בשעה טובה מחשבון חדש ויש לי כמה וכמה שאלות ! אז ככה , המפרט הוא : Asus N-Force A7N-266E AMD XP 1700 , 1.5 Mhz Samsung DDR 256Mb X 1 Teac Scsi CD-R X8 Adaptec Scsi Controller IBM 2Gb Scsi HD X 1 Toshiba DVD X16 SeaGate & WD HDs X3 מארז ג'נריק . מה דעתכם על המכונה הזו ? מה אפשר לשפצר בה ? אהה ... המארז שלי עבר התעללות קשה מאוד ... ונראה פיצוצי , לפי תגובות של אנשים בבסיס ( ששם נעשתה רוב עבודת ההרכבה והטיפול ) במארז יש 3 מאווררים 80 מ"מ , שניים ממוקמים בחזית ומקררים את הדיסקים ומזרימים אוויר קר , ואחד נוסף מתחת לספק בחלקו האחורי של המארז . יש עוד מאוורר 120 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר ... בקרוב יבוא עוד מאוורר על הדלת של המא…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.