אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא את האפשרות הנ"ל בביוס שלי. היכן זה אמור להופיע?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מסנן חצוני ואני חושב לעשות מערכת קירור אם המסנן... מה אתם אורמים זה אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
;D כולם לכתוב כאן את כול אתריי האוברקלוקינג שהם שהם מכירים והטיפים והטריקים לשיפור המחשב. ;D
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מחליט לגבי הזיכרון המעבד שלי לעתיד יהיה P4 1.8A תאריך אריזה 6/6/02 ומעלה וסדרת ייצור של 003 הלוח אם Epox 4g4a+ זכרון אני מתבלט אבל בנתיים קורסיר 3200 C2 עוד לא החלטתי סופית לגבי הזכרון. אני מתחנן O/c גבוה יחסית אני מתכוון לעלות את ה FSB ל166.666 והיחס בין הזיכרון למעבד יהיה 4:5 ולכן יהיה לי מעבד במהירות 3000 מגה הרץ (18 * 166.666) והזיכרון יפעל ב 208.3325 (416.665) אבל אני מפחד לשרוף את הזיכרון את המעבד לא כי יהיה עליו קירור רציני וגם אני יקרר טוב את הלוח אבל הבעייה היא הזיכרון אני מפחד שאני ישרוף אותו האם תוספת של 16 מגה הרץ תשרוף אותו? מה התפקיד של צלעות הקירור אולי אני יוסיף מאורר חזק שיכוון כלפי הזיכרונות זה יעזור או שעלי להוריד את הצל…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד, השאלה היא מיהו המאוורר הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות של עבודה .. לרוב בלילה, זה מה שיצא מה-WD 32500: כמובן שהדיסק עובד ועבר Surface Scan והוא תקין בקרוב תמונות יותר איכותיות (התמונות האלה הם מה-webcam שלי), זה רק כדי לתת לכם תחושה
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז החלטתי לשוטט קצת ברשת ולראות יצירות מטריפות ומשונות של אנשים... כנסו לגלריה המדהימה של ModdingZone... : מממ... ומה דעתכם על ה"מודינג" :AR15: הזה?! ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל?... ואם כן צריך לשנות משהו בחומרה עצמה או שזה נעשה ע"י תוכנה כמו בכרטיסי מסך?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פתאום הרזולוצייה השתנתה המסך נהיה שחור והיה אלה פסים מוזרים,.... :-/ אמאלה אבל אני חכם1 נכנסתי לסייף מוד ועשיתי שיחזור נתונים לפי אתמול השאלה היא, אפשר למנוע את זה עם XTRA קיררור?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הטמפרטורה צנחה ל17.5 מעלות!!! עד כמה אתם חושבים שאני יכול להאיץ את המעבד שלי עכשיו? אני עם PIII1000MHZ ON ASUS CUSL2-C בלי אוברקלוקניג עדיין...המעבד פועל עכשיו על 1012MHZ ... עד כמה אתם אומרים שאני יכול בטמפרטורות סבירות? ד"א...אני רוצה לקרר את הזכונות כדי שלא ישרפו באובר קלוקינג....אני עם 256SDR133mhz לא יודע של מי ואני מפחד שיגרם נזק לזכרון בזמן האוברקלוקינג...זה אפשרי לא ? על מה אתם ממליצים לי בשביל הקרור? ד.א שמתי מאוורר למעלה ויש לי אחד למטה שמכניס והלמעלה מוציא(כמו סירקולציה מספר 4 במאמר על נושא באתר וזה באמת גרם לצניחה דרסטית!!!
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE 7VTXH PLUS והוא במארז TASK3003 עם שתי מאווררים אחד מקדימה אחד מאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. השאלה שלי האם זו טמפ' ממש ממש ממש בסדר? כי אני רוצה טמפ' טובה כהכנות להמהרה עצבנית שתיעשה בקרוב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היום אני פותח לי תמחשב בסבבה כרגיל, בדרך כלל הבוט מהיר והכל יופי, אבל היום על מסך הפוסט התחילו לי צורות שונות וכל פעם הוא קרס לפני או בזמן ספירת הזכרון...בדקתי בביוס אם משהו השתנה וכלום... עדיין הסלרון על 140 עם וולטז' גבוהה מעט... קיצר ניסיתי עוד כמה פעמים והוא הסכים לעלות תמיד רק אחרי ריסטארט... התעצבנתי ושמתי אותו על באס של 133... עכשיו מה אתם חושבים גרם לו ככה פתאם להשתגע ? לא לעשות פוסט פתאם ? האם הוא באמת מזדקן ? אולי הביוס לא אידיאלי פשוט לאוברקלוק ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם לוח אם של אפוקס 4g4a plus ומעבד 2.26 של אינטל עכשיו רציתי להמהיר אותו ממש מעט ואפילו אם לא אני מתכוון לקרר אותו בשביל אופציית OC עתידית... רציתי לדעת איך לקרר את המעבד בלי להשקיע יותר מדי כסף האם OC ע"י העלאת FSB בלבד יוצר עוד חום? (אם אני לא מתכוון להעלות את המתח) איך מקררים לוחות אם? אילו חלקים בהם דורשים קרור? איזה חברה מיצרת צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך שלא עולות יותר מדי....? האם בכלל אפשר לעשות OC קטן בלי להעלות גם את המתח?
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-