אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
עד היום ישב המחשב שלי עירום וערייה על גבי שולחן המחשב כמו שאתם רואים בתמונות למטה (דבר שעזר לקירור די מושלם ). ממחר אני מתחיל פרויקט מודינג רציני על המארז שהגיע היום בערב ואני מקווה שעד שבוע הבא אוכל להעלות את התמונות לגלריית המודינג...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי מעבד ATHLON XP 1600 ואני מעוניין להמהיר אותו עד ל1.53 בערך כרגע VCORE 1.76-1.78 שאלתי היא מתי צריך להעלות את המתח של המעבד? והאם יש להעלות מתחים נוספים כשמבצעים אוברקלוק?
-
בניתי מחשב חדש לאח שלי ועשיתי לו אובר ממש נחמד. p4 1600A @160*16=2560 בלי בעיה קשה פשוט קבעתי בהפעלה הראשונה על 160 ויאאלהההה. ממש פשוט. gigabyte 8iexp זהו רק שתדאו. אם כל אהבתי לAMD איך אפשר לא לרצות כאלה תוצאות יפות.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבנתי שההבדל הוא במאורר ובבורר מהירויות. זה הכל? פשוט יש לי HFS זול שבא עם המחשב. אני רוצה לקנות משהו אחר והמחיר מאוד חשוב לי. שווה לי לקנות את הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לאחר החמסין שהיה לפני כמה זמן ממש נלחצתי בקשר לטמפ' שהייתה לי במחשב (היה לי משהו כמו 62 במעבד ו53 במארז). הבנתי שאני צריך לקרר ת'מחשב או שהוא... אני לא יודע יתחמם(!?!?). בקצור לא רציתי להגיע למצב הדומה למחשבים של החנויות הזולות (נתקעים 3 פעמים כל שעה). אז עשיתי כמה צעדים לקירור המחשב ואני רוצה לשתף אותכם. קודם כל חברי דורון, אחד משותפי Techno - PC-Master בא אליי ועזר לי לשים משחה טרמית - AS2. המשחה אכן עזרה לי, במיוחד לאחר שאני נסיתי להיות חכם ושמתי את המשחה שבא עם המחשב שלי, עם NFS הזול שלי ליתר דיוק. לפני שנגעתי בזה היה לי 55מעלות בגלישה רגילה באינטרנט ובערך 50 מעלות במארז עצמו. אחרי שאני המריחה שלי זה עלה לי ב-5 מעלות :. רציתי גם להגיד שהמשחה ההיא הייתה זולה בצור…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לעשות לו OC המפרט שלו הוא כזה : MB : ASUS CUV4X CPU : P3 667 ->5*133FSB Voodoo 5 5500 הטמרטורה במחשב שלי במנוחה על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 32 C SENSOR 2 : 33C הטמרטורה במחשב שלי אחרי מאמץ כבד על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 37 C SENSOR 2 : 52C עד כמה אני יכול להעלות את המירות FSB ? העלתי אותה בינתים דרך הBIOS ל 140*5 וטמפרטורה במנוחה עלתה בממוצע במעלה שתיים..
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ובכן כמו שהזכירו מלא אנשים שוב ושוב הקיץ הגיע וכמובן תוקף גם אותי. אמא שלי באמריקה כרגע ואני צריך המלצות לקניות שאני שולח אותה לשני מחשבים שלי (יש לי שלוש אבל אחד יכול להישרף לא נורא ) אוקי אז ככה המחשב הראשון: P4 1,7 512 RDRAM HD: 40GB HD: 60GB יש צורב יש דיוידי Sound card: Creative Live Platinuem 5.1 Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 אני מאמין שזה בעיקרון הדברים שצריך לדעת. המחשב הזה לא משודרג מבכינת קירור הכול כמו שקיבלתי אותו. תגידו מה אני צריך ליקנות בשביל לקרר אותו (הטמפרטורה של המעבד שלי בעובדים עליו עומדת על 47-50) המחשב השני: P2 500 256 SDRAM HD: 10GB HD: 20GB יש סידירום רגיל Sound Crad: Creative live! Video Card: שלחתי את אמא ליקנות…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
אני אולי קונה את הקירור הבא ל p4 : AX-478 EXTREME ואני לא אוהב רעש ויהיה לי את המארז של אנמרקס ( מה שיש בפנדה) ואני רוצה לדעת אם המאורר יהיה רועש מאוד ? דרגו לפי : נסבל , בלתי נסבל , רועש מאוד ובסדר .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הרעיון הזה של קירור מים מתחיל למצוא חן בעיני. יש לי כבר רדיאטור בגודל די מתאים (רדיאטור קטן של רכב בערך 20X10 ס"מ) מה שאני צריך זב צינורות ומשאבה. חשבתי על משאבת שפריצרים של רכב, אבל הבנתי שהן אל אמורות לעבוד רצוף לאורך זמן. אז השגתי משאבת דלק חשמלית של מיצובישי, אבל אני חושש שהיא לא מותאמת למים (היא תחליד) בקיצור: איזה משאבה צריך בשביל קירור מים? איפה משיגים ציוד? (צינורות וכו...) ברגע שיהי משהו אני אשלח תמונות (רק שהמחשב לא ילך קקען...)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-