אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני דיי סגור כבר על המפרט החדש שלי ויש לי כבר מעבד וכרטיס מסך חדשים אבל על הזכרון אני לא סגור כל כך. אני בעקרון רוצה לקנות את ה TwinMos 512 מגה כי הוא גם זול וגם לא אוברקלוקר גרוע, אבל בכל זאת תיזמונים של CAS 2 לא בטוח שהוא יעבוד בבאס גבוה. אז אני לא כל כך בטוח שהאם להשקיע ב Corsair 256 מגה בעל CAS 2 בטוח שהחברה מתחייבת עליו או שהשיפור לא יהיה כל כך גדול ואני יכול בשקט לקנות את ה TwinMos? אני חושב שזה שייך לכאן ולא ל פורום מעבדים וזכרונות כי יש כאן אנשים שיותר מבינים מה מתאים ל OC. אם צריך תעבירו בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
עם הרבה קומבינות סידרת יאת המחשב שלי ו עכשיו אני רושם את זה כדי להיות בטוח שאני לא אהרוס אותו שוב :saint: אוקי מה שאני צריך זה תיאור של איך מה וכמה אני משנה כדי להשיג אוברקלוק מוצלח בלי פשלות. אני יודע איך לשנות את כל הנתונים אבל אין לי מושג מתי אני אמור לשנות את רמת המתח...אני אשמח אם מישהו יתאר בקצרה איך אני עושה את זה. TIA, stefan.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני יודי שדבק מהיר מתייבש ובטמפ' גבוהה הוא נשבר כמו זכוכית. דבר מגע אני לא יודע, בחימום הוא הופך למים? בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בקשר לשאלה הראשונה, יספיק הסבר קצר על תפקידם בקשר לשאלה השניה, יש מתח מקורי/סטנדרטי שעובדים איתו? אני רוצה לדעת כי עכשיו ה-VCORE על 1.54 ואני רוצה להוריד ל-1.50 כדי להוריד קצת את הטמפרטורה, השאלה היא אם הוא חייב לעבוד ב-1.54 או משהו כזה..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הכל בגדר של תאוריה עם הצלחה של 99.99999% בחרתי להקל עליכם את פתיחת המכפלה של מעבדי הפלומינו ע"י הולכה של גשר אחד עד שתיים שימו לב כדיי לפתוח מכפיל 10.5 צריך להוליך רק גשר אחד!!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
המערכת היא : לוח ABIT IC7 (צ'יפסט 875P של אינטל) מעבד : P-4 2.4C 800Mhz FSB עם גוף קירור של זלמן (ה-7000) זיכרונות 512*2 מ"ב GEIL GOLDEN DRAGON 400Mhz המארז די דפוק ולא ממש מקורר טוב כרגע אבל אני מקווה שתוך שבוע יהיה לי כבר משהו אחר לגמרי וקירור לא יהווה בעיה השאלה היא כזאת. בהנחה שהמעבד יכול לעמוד ב-OC יפה (ו-KOM כבר הראה את זה לפני שבועיים-שלושה) , האם עדיף לעשות OC סימטרי (לזיכרונות ולמעבד באותה מידה) תוך ויתור על תיזמונים נמוכים לזיכרון או שאולי כדאי להשתמש במחלקים המצוינים של הלוח של אביט, לעשות הרבה OCלמעבד אבל להשאיר את הזיכרונות במהירות המומלצת שלהם ומצד שני להגדיר אותם לתיזמונים נמוכים עד כמה שאפשר ? כבר ציינתי שהקיץ זאת עונה מסריחה ל-OC ? :-[
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עוד מאוורר בחלון ואמרתי אם כבר נתקין 120 יש לי גריל הבעיה היא שאני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכרים 120 שמאירים.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
זה מה שראיתי http://www.bit-tech.net/article/73/ משהו יכול להסביר לי למה צריך את המעגל החשמלי הרי אפשר לחבר חשמל ללדים (עם נגדים כמובן) והם יעבדו 2. איזה חוט חיברו למאורר (זה שמעביר את האור)? בברכה, אבי שרם
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם להוריד עדכון דרייברים דרך האתר של החברה(במקרה שלי Abit) ? או מהאתר של Nvidia? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חשבתי על לצבוע את המסך שלי בשחור, אבל בשביל לעשות זאת אני צריך לפתוח אותו ובשביל לא להתפגר בדרך אני מניח שאני צריך איזושהי דרך בשביל לפרוק את המתח שהצטבר בו. יש למישהו מושג איך לעשות זאת בדרך הבטוחה ביותר ? ובקשר לצביעה (ככל הנראה ספריי וייניל שחור), יש איזהשהם רעיונות איך לעשות את זה בלי להדביק כל מיני כפתורים שיש על המסך (הדלקה וכיבוי, כפתורי סיבוב שונים וכולי) אבל עדיין לצבוע גם אותם (ז"א בלי לכסות אותם במסקינטייפ ודברים בסיגנון)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה שאני מעלה את ה FSB ל170 המסך שלי פשוט לא נדלק והמחשב גם הוא פשוט לא עושה POST המפרט שלי הוא P4 2.4 @ 3.04 GIGABYTE 8SQ800 KINGSTON 400 MHZ @ 422 REDEAON 9500 PRO MAXTOR 8 MB עכשיו אני ביחס 1:1 למעבד אבל אפילו ששיניתי את הייחס לא עשה POST אני משתגע אני לא יודע מה תוקע אותי דרך אגב הסטיפינג של המעבד שלי הוא C1 הנה תמונה מ WCPUID הטמפרטורה שלי ב IDLE היא 42 ב FULL LOAD 49 אני עם הקירור המקורי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אממ האם AGNGA למעבד AMD Athlon XP 1900+ נחשב סטפינג טוב?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
ב- Memory Acceleration לא מצליח להפעיל את הטורבו, ברגע שאני מפעיל את הטורבו המחשב עף ניסיתי לשנות את CAS בזכרונות ל-3 (בהנחה שהבעיה בזכרונות) ולא עזר , ואני לא על OC דרך אגב בכמה בכלל זה משפר את הביצועים ( מצב הטורבו ) שאלה נוספת שאני מפעיל את OC דרך AI ,הביצועים של ה-CPU עולים והביצועים של הזכרונות יורדים למה? ASUS P4P 800 MEMORY 2 X 256 DDR 400 KINGSTON CPU INTEL P4 2.4 800 HD WD 40 JB ( 8M BUFER ) ATI REDON 9500 PRO
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות חיישן טמפ', אבל אין לי לאן לחבר אותו... לבנאדם במדריך יש חיבור לחיישן כזה (2 פינים אגב) על הלוח אם שלו (Abit BM6), לי אני לא חושב שיש. לאן אני יכול לחבר חיישן שכזה? תודה נ.ב. המדריך
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-