עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrDeath,

את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by Sandman,

היה לי את'לון 1800, שהטמפ' שלו המאמץ הייתה משהו כמו 59 מעלות. סביר, לדעתי, בהתחשב שזה היה בלי קירור מיוחד... ברוב כשרוני, הצלחתי לשבור לו את הליבה, אבל כמובן החליפו לי אותו באחד חדש. עכשיו הטמפ' שלו הם 65 המצב מנוחב, ו71 במאמץ. בדקתי, ויש שם משחה טרמית לבנה כלשהיא. היה שם ממש הרבה חומר, אז ניגבתי מסביב, והשארתי שכבה דקה על הליבה. זה הוריד את הטמפ' במעלה בערך. יכול להיות שהפד הטרמי שהיה קודם היה יותר טוב מהמשחה? יכול להיות שקיבלתי מעבד דפוק?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by frozen_sun3,

חברים שלי, רוצים לראות איך באמת מנקים את המחשב? אז זה לא בעזרת מטליות או לעשות פווו פווו פווו על האבק ואז להחנק ממנו!!! אלא לחץ אוויר. אני סדרתי לעצמי משהו ממש מגניב: זה בלון עם אוויר דחוס. כל פעם שאני רוצה לקנות את המחשב אני פשוט מנתק את הכל, מפרק את דלת, יורד 3 קומות עם המחשב, מפעיל את הבלון, ורואה את האבק עף!! אין מצב שאני יכול לקנות כמו שאני מקנה בחיים לי!! שופ פוו לא יעשה את העבודה!! זה פצצה לסינקים!!! אני שם בין החורים והכל עף!!! פשוט טונות של אבק עפות ממנו כל שבוע. גם את המקלדת אני מנקה ככה.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בלי לדבר הרבה אני פשוט אגש לתוצאות עצמן. אני רוצה להגיד שבתמונות זה נראה כיאלו החומר זול אבל זה MDF בגימור עץ מאוד מאוד יפה. פשוט המצלמה מאוד זולה. נרמקולים עברו כמה שנויים כמו: החלפת הרמקולים בקוספאות הקטנות (בהתחלה זה עם הישן ועכשיו זה אחר - רואים רק לקראת הסוף) וגם הרמקולים תלויים עכשיו על הקיר. כל זה ביצור עצמי (אני ועזרה מאנשים לא כולל ההגברה). זה המשך למשהו שפרסתי משהו פעם. אז אני אמרתי שאני אעשה ועשיתי. יש לי עוד מלא תמונות של העבודה עצמה וכל הפרטים והמחשבות. אני מאוד מקווה שיהיה פה דיון טוב. תגידו לי מה אתם חושבים. זה פרוייקט של כך לי חודשיים לעשות. 1. חיבורי הCrosswire 2. מערכת ההגברה שהרכבתי 3. הרמקול הגדול יותר מקרוב 4. הרמקול הקטן יותר מקרוב …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ofir123,

שלום, יש לי מעבד AMD1.4 ואני חושב שבחנות שקניתי מהם את המחשב הביאו לי מעבד 1050 ועשו לו OC ל1.4 ובגלל זה המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאד 68 מעלות. איך אני יכול לבדוק זאת?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ScreameR,

במקום להרוס אותו :AR15: אפשר לנצל אותו לימי הקיץ החמים האלה.... קונים דבק דו צדדי מדביקים פס באורך המאוורר על המסך או גוף יותר קרוב אליכם.. קונים כזה SET לבטריות... כמו שיש בבצפר... צריך שיהיה 12 וולט ואם רוציםאפשר לקנות מתג און אוף... ונהנים מרוח... במיוחד אם יש לך וולקנו או אס אל קיי מיותר עריכה : אידיוטי אבל חמוד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DJO,

אני יכול לשנות את הערכים, לבדוק אותם ובמידה שהם עוברים את הבדיקה (שניהם יציבים בנניח 210) לעשות OK ואז אני עובד עם זה עכשיו.. אבל כל ריסט זה לא נשמר.. למרות שאני לוחץ שם על הכפתור שזה אמור לשמור. עזרה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rosesr,

זאת אומרת מה זה מתח? למה זה חשוב? יש אתר שאפשר ללמוד בו מה צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. לאחר החמסין שהיה לפני כמה זמן ממש נלחצתי בקשר לטמפ' שהייתה לי במחשב (היה לי משהו כמו 62 במעבד ו53 במארז). הבנתי שאני צריך לקרר ת'מחשב או שהוא... אני לא יודע יתחמם(!?!?). בקצור לא רציתי להגיע למצב הדומה למחשבים של החנויות הזולות (נתקעים 3 פעמים כל שעה). אז עשיתי כמה צעדים לקירור המחשב ואני רוצה לשתף אותכם. קודם כל חברי דורון, אחד משותפי Techno - PC-Master בא אליי ועזר לי לשים משחה טרמית - AS2. המשחה אכן עזרה לי, במיוחד לאחר שאני נסיתי להיות חכם ושמתי את המשחה שבא עם המחשב שלי, עם NFS הזול שלי ליתר דיוק. לפני שנגעתי בזה היה לי 55מעלות בגלישה רגילה באינטרנט ובערך 50 מעלות במארז עצמו. אחרי שאני המריחה שלי זה עלה לי ב-5 מעלות :. רציתי גם להגיד שהמשחה ההיא הייתה זולה בצור…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מעבד P3-800, לוח אם ASUS CUSL2 היום בבוקר בזמן ששיחקתי במחשב שמתי לב שלפתע הוא מאט בצורה מחרידה. הבנתי ששוב נדפק המאוורר שקניתי לפני כחמישה חודשים ולאחר שהתקנתי את תוכנת ASUS PCPROBE גילית שהטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 78 :-/ ובמצב מנוחה היא 58 :'( . בנוסף המארז שלי מאוד יפה 8) אבל קטן וצפוף כך שהאיוורור שם לא משהו.... אני צריך שתמליצו לי על איזה מאורר לקנות ואיזה משחה תרמית (איך למרוח אני יודע כבר תודות למדריך באתר ;D ) או כל רעיון שעולה לכם בראש. אהה, ויש לי תקציב של 50 ש"ח לסדר את העיניין (כן זה לא הרבה... אבל מה לעשות אני בצבא ) אשמח לקבל את הצעותכם בהקדם האפשרי ... בתודה,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by ScreameR,

אנשים אני צריך עזרה... אני לא יודע איפה לתקוע תספק!!!! אין לי מקום באייסקיוב... חשבתי להצמיד אותו אבל זה דפוק... ועוד שאלה עד כמה אני יוכל להמהיר P1? אני רוצה לעשותלו אוברקלוק רצחני.. אני מוכן לשים עליו כל גוף קירור

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by The_Byter,

הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Fetalo,

עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by maphisto,

בניתי מחשב חדש לאח שלי ועשיתי לו אובר ממש נחמד. p4 1600A @160*16=2560 בלי בעיה קשה פשוט קבעתי בהפעלה הראשונה על 160 ויאאלהההה. ממש פשוט. gigabyte 8iexp זהו רק שתדאו. אם כל אהבתי לAMD איך אפשר לא לרצות כאלה תוצאות יפות.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. עד היום ישב המחשב שלי עירום וערייה על גבי שולחן המחשב כמו שאתם רואים בתמונות למטה (דבר שעזר לקירור די מושלם ). ממחר אני מתחיל פרויקט מודינג רציני על המארז שהגיע היום בערב ואני מקווה שעד שבוע הבא אוכל להעלות את התמונות לגלריית המודינג...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shibby15,

יש כזה דבר??? אם כן אפשר לתת לינק תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by h4438,

יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לעשות לו OC המפרט שלו הוא כזה : MB : ASUS CUV4X CPU : P3 667 ->5*133FSB Voodoo 5 5500 הטמרטורה במחשב שלי במנוחה על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 32 C SENSOR 2 : 33C הטמרטורה במחשב שלי אחרי מאמץ כבד על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 37 C SENSOR 2 : 52C עד כמה אני יכול להעלות את המירות FSB ? העלתי אותה בינתים דרך הBIOS ל 140*5 וטמפרטורה במנוחה עלתה בממוצע במעלה שתיים..

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by DXT,

פשוט לקחת מאוור רצפתי בערך בגודל של המארז, לפתוח את המארז משני צידיו (שיהיה זרם אויר) ולהצמיד את המאוור אליו (צד שני לא צמוד לקיר כמובן) הכי פשוט וטוב, לא? נ.ב: אתם חושבים שזה זולל יותר מדי חשמל? :P :P

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DXT,

יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by barakaaron,

מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urizi,

אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים