עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuvalbs,

נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by e-Pit@m,

נתקלתי היום בגלרייה הראשונה של VirtualHideOut בחבר ישן, Antec Gemstone. אשר היווה בישבילי את נקודת הפתיחה, זה היה פרויקט המודינג השלם הראשון שלי. אני עד עכשיו מאוד גאה בו, Name : Ori Sulimani E-Mail : ori@pcpro.co.il Quote : "My first mod! I did it clean and Pro as posibile! You hardly can see any cables.. or any other bullshit, Specs:P3 800@1033 (Slot),128Mb Mushkin High Performance REV2,Asus P3V4X,Matrox G400 Max,Sound Blaster Live! X-Gamer,IBM 75GXP (15gb),Aopen DVD 1640PRO,IntelliMouse Explorer (+EverGlide GIGANTA),Compact Generic Keyboard,Mag XJ700T,AltecLansing ATP3 (Front Speakers),Sony SoundSystem (Back speakers),SideWinder ForceFeedback 2. Fans:2x120mm…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

אין כמו מחשב ככה...

• 61 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

של הרקולס עם מאוורר של פנטיום 133 שלא ממש מתאים לו אבל נתפס איכשהו עליו ? כרגע הוא על בערך 170\175

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by SharP,

הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofir123,

אתם כבר יודעים את הטמפרטורות שלי,יותר מ60 מעלות. החלטתי לקדוח חורים במארז בשביל איוורור טוב יותר, מה אתם אומרים? אולי אני יוסיף מאוורר בדלת?

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by ScreameR,

אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Moo,

שישי שבת עשיתי כבלים עגולים ויצא לי ממש טוב, אני גאה בעצמי כבל אחד של פלופי וכבל אחד של הצורב והסידירום SCSI שבאמת היה צריך לעשות את זה, כי הוא חסם את כל המארז אבל הכבלים 66/100 אין לי אפשרות לעשות אין רווח בין החוטים הקטנים וזה בלתי אפשרי להעביר סכין בלי לחתוך חוט יש לכם שיטות?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה צריכה להיות טמפ של 1.7 P4 בעומס ובמנוחה? מה גבולות הקריטיים ? ואם אפשר לינק בננושא ? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by MiniMizer,

סוף סוף הצלחתי להתקין את ההארדקנו מבלי לשרוף/לקצר את המעבד ;D בעזרת חתיכה של סלוטייפ הדבקתי את החיישן שלו על צדו העליון של המעבד, כך שקצהו נוגע בליבת המעבד. הכל פועל והכל פועל בסדר. כאן מתעוררת הבעיה, למי להאמין? MBM (שלוקחת את המידע מהחיישן שנמצא מתחת למעבד, החיישן המובנה בלוח) מראה טמפרטורה של 51 מעלות צלסיוס. הארדקנו (שלוקח את המידע מהחיישן הנמצא מעל המעבד וקצהו נוגע בליבה) מראה טמפרטורה של 45 מעלות צלסיוס. השאלה היא למי להאמין? אני מודע לעובדה שהחיישן שנמצא מתחת למעבד לא נוגע ישירות בליבה והמדידה שלו לא הכי מדויקת בעולם, אבל מצד שני, גם החיישן של ההארדקנו לא נוגע כולו בליבה אלא רק הקצה שלו. עכשיו הטמפרטורה נעה בין 44.0 לבין 44.9, מבלי לעבור את הגבולות, וטמפרטורת גוף …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. מה ההבדל ביניהם חוץ מהגדול לכל אחד יש תפקיד שונה או שככל שהם יותר גדולים זה מקרר יותר טוב? אני רוצה לשים במחשב שלי מארז full tower 3 מאוררים של אנטק הצבעוניים ואני לא יודע איזה מאווררים לקנות לספק כח כמה ואיזה גודל הספק הוא 550 w .

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by KoM,

היי, קיבלתי תפנטיום 4 1.6A החדש שלי כולל לוח של איפוקס וזכרונות קרוסאייר PC3200, עכשיו כשאני מנסה להעלות את הוינדוס בבאס של 155 הוינדוס עולה בסדר, אבל האייקונים וכ דבר גראפי עולה לאאאאאאאאאאאאאאאאאט מאד... האם זה יכול להיות בגלל ההארדיסק של IBM ? מסדרת המוות כמובן...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ? ???

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by bck,

שלום קניתי את הגוך קירור הזה לזיכרון הלוהט שלי. הבעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר אותו לזיכרון , אין הוראות :'( :'( למישהו יש ניסיון או שהוא סתם יודע איך לחבר את הגוף על הזיכרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Gohan,

אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by ScreameR,

יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by gai18,

שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה זה עולה ואם יש את זה בארץ? או בכלל מוצרים של Thermaltake

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by white_angel,

יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by yuval_cohen,

אם אני מעלה רק את המכפלה של המעבד אני לא יוצר עומס יתר על הזכרונות ואז אנלא צריך לדאוג לקירור שלהם אלא רק של המעבד???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים