עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. נו אז כמה אתה מוכן להשקיע בשביל המארז למודינג? שיהיה יפה סתם או שפצצה תשב לך על המדף! ;)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by zachi27,

היי לכולם! תודה רבה לכל חברי הפורום. בעזרת עצותיכם ועצות בפורומים נוספים ברחבי הרשת הצלחתי בסופו של דבר לבצע אוברקלוק מוצלח למעבד ה-AMD Barton 2500 שלי. הוא כרגע עובד ב-200x11=2.2Ghz שזהו למעשה AMD 3200. ה-Vcore על 1.65V וה-Vdimm על 2.63V. כמו כן ביצעתי אוברקלוקינג לכרטיס המסך של Sapphire Radeon 9600PRO ל-500/315 במקום 400/300. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA3 plus ויש לי גוף קירור של זלמן CU6000 (כן, אני יודע שזה לא הכי טוב לאוברקלוקינג, אבל הוא שקט). טמפרטורת המעבד שלי במנוחה היא כ-46 מעלות ובעומס רב כ-56 מעלות. המחשב יציב ועובר את כל בדיקות Memtest86 ו-Prime96 במשך שעות. שאלתי היא...(תופים...) האם זוהי טמפרטורה סבירה? יש לי ארבעה מאווררים במארז: 1 מקדימה דוחף אוויר, 1 מאחורה…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by shlomo_l,

אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by Psychopath,

Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by composite,

תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  6. Started by psycho,

הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  8. Started by Psychopath,

Okay so, I installed my new ICEBERQ 4 on the card started overclocking.. the base Core clock is 200mhz, and the DDR is 333mhz anyways, I got as the core up to 225mhz and the DDR to 360mhz, and anywhere higher i go, i get artifacts... My geuss is that it's because my memory chips aren't cooled right.. my card has 8 DDR chips and the ICEBERQ only comes with 4 heatsinks, so what i did is put each heatsink on two DDR chips, which doens't really cover them completely.. :\ anyways... what next should i do ? is there any solution to my problem besides getting more heatsinks for the DDR ? anything to do with voltage and so on ?.. help me :>

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום לכולם! השגתי מסך 160X160 של פאלם VX. הוא מיוצר ע"י EPSON ELECTONICS, עם בקר גרפי SCI7500F0A מצאתי ממש מעט חומר על המסך הזה. יש לו 15 כניסות (פינים) מישהו יכול לעזור למצא אולי DATASHEET או דרך לחבר אותו? תודה רבה, נדב

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

שלום, מישהו יודע אולי מתי יצא המאוורר הזה לחנויות? תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם זה מאט את ביצועי המחשב? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by eladbu,

לא מזמן הורדתי תוכנה בשם powerstrip הכרטיס הוא רדאון 8500 128 של ספייר שמעיצה ביצועים כיום המהירות שעון עומדת על: 1.engine clock 280.13 2.memory clock 259.88 ב3די מארק הציון עלה מ830 ל-1042 p3 866 שאלתי היא האם לטווח ארוך זה יזיק? האם התוכנה שווה משהו? האם זה מאט את ביצועי המחשב? מהיא דעת המומחים בעניין? אציין כי גם הןספתי מאוורר קטן משומש על הכרטיס מתחת למעבד של הכרטיס מסך! בתודה

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  13. Started by Spaik,

אני רוצה לדעת את המתח של המעבד שלי... איך אני יודע אותו? ומה המתח הסטנדרטי למעבד AMD 2400?? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Ancient1,

http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by love-its-my-name,

אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי

17. Started by Holography,

מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by amit355,

משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by oren,

יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  20. הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  21. Started by yosi-m,

אני עד עכשיו לא מבין מה אומרת טמפרטורת הלוח זה הטמפרטורה הכללית של הלוח? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? או הטמפרטורה של הזיכרנות ?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by urielka,

in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  24. התחלתי עם OC ויש לי כמה בעיות תציצו שני ה במפרט ואז תענו לי בבקשה כאשר אני מעלה את נבאס ל207 התוצאה שלי במבחן הCPU של 3D MARK היא 610 שאני ממשיך להעלות את הבאס ל210 ומעלה התוצאות יורדות בצורה דרמתית בין 550-450 העלתי את הV CORE ל1.6 ועדיין תוצאות נמוכות עוד משהו בשביל לבדוק יציבות אני משתמש ב TOAST אז כמה זמן צריך שזה ירוץ ומה אמורה להיות הטמפרטורה שלי פחות או יותר כי במנוחה היא33 וכשTOAST רץ היא 47 זה סביר??? אז מה לעשות בשביל שהביצועים יעלו ולא ירדו?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  25. Started by ccc,

שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.