אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בגלל שיש לי את ההיטסינק הזה שהוא מעולה אבל מתאים ל AMD ופנטיום 3, חשבתי אולי ניתן לעשות איזושהי התאמה או "קומבינה" לגרום לו לשבת על הפנטיום 4 הלוהט שלי. אפשר? אני זוכר שראיתי את זה אפשהו רק לא מוצא את זה כרגע... מישהו זוכר אפא פירסמו את זה, למישהו יש רעיון מקורי? במקרה הכי גרוע אני אמכור אותו ואקנה AX478, אבל רק כצעד מישני.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת את טמפרטורת ההרד דיסק שלכם אחרי זמן עבודה של כשעה בבקשה. (מדובר על 7200rpm)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו משהו על קירור מעבד עם קרח יבש.. אני לא הולך לעשות את זה אבל סתם מעניין אותי איך מתאימים את זה למעבד ואיך זה לא נמס על המעבד ועושה קצת...
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כפי שהבנתם לפי הכותרת יש לי בעייה רצינית עם המעבד הזה. עכשיו שאני סתם באינטרנט כביכול המעבד נמצא ב IDLE הטמפרטורה שלו היא 67 מעלות. המאוורר שיש עליו הוא מה שקיבלתי איתו שזה מאוורר פשוט+היטסינק זול מאלומניום. אני לא יודע מה לעשות פשוט,במארז שלי אמורה להיות זרימת אוויר טובה(ENERMAX)ובסך הכל אני מפחד שיישרף לי המעבד. לא נראה לי שהפיתרון הוא פשוט לקנות איזה היטסינק מפלצתי ולשים עליו מאוורר דלתא ולגמור עם זה(בכל זאת המחשב בחדר שלי ואני צריך לישון שהמחשב עובד בלילה,ואם אני אשים דלתא אני אחיה במטוס כל החיים) אז מה אתם חושבים לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר הסרטון אצל טום, בו הוא מראה פירוק של היטסינק מצ'יפסט על לוח GA 7VRXP , נבהלתי קשות ! הייתכן כי אין חומר טרמי בין ההיטסינק לבין הצ'יפסט ? יכול להיות כזה מצב ? מישהו פה מכיר את הלוח ? התנסה בו ? פירק אותו ? ;D
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם אז יש לי שלןש אופציות או למצוא משהו בארץ או להזמין מחול או לבנות אחד בעזרת נפח אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה עושים עם הולטז)למה הוא משפיעה( ???
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם קירור כזה הוא אופציה רצינית לעבודה עם מחשב? הרי צריך כמויות גדולות מאוד מהחומר המקרר שמתאדה בקצב מאוד מהיר....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של הרקולס עם מאוורר של פנטיום 133 שלא ממש מתאים לו אבל נתפס איכשהו עליו ? כרגע הוא על בערך 170\175
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
באיזה קוטר אמורים להיות הצינורות הנ"ל בשביל 4 חוטים ובשביל 2 חוטים יש למישהו רעיון אחר מלבד צינורות השקייה (של הטפטפות) כי לחתוך אותם בספירלה זה ממש קשה...
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שישי שבת עשיתי כבלים עגולים ויצא לי ממש טוב, אני גאה בעצמי כבל אחד של פלופי וכבל אחד של הצורב והסידירום SCSI שבאמת היה צריך לעשות את זה, כי הוא חסם את כל המארז אבל הכבלים 66/100 אין לי אפשרות לעשות אין רווח בין החוטים הקטנים וזה בלתי אפשרי להעביר סכין בלי לחתוך חוט יש לכם שיטות?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קיבלתי תפנטיום 4 1.6A החדש שלי כולל לוח של איפוקס וזכרונות קרוסאייר PC3200, עכשיו כשאני מנסה להעלות את הוינדוס בבאס של 155 הוינדוס עולה בסדר, אבל האייקונים וכ דבר גראפי עולה לאאאאאאאאאאאאאאאאאט מאד... האם זה יכול להיות בגלל ההארדיסק של IBM ? מסדרת המוות כמובן...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-