עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. יש לי כרגע מעבד עם ליבת פלומינו, ואני שוקל להשקיע את ה-400 שקל במעבד חדש. יש לי בביוס אופציה לשנות מכפלה, אל זה לא משפיע. האם כשאני אחליף מעבד ל- AXP 1700+ JIUHB0302 שינוי המכפלה יעבוד או שגם כאן אני אצטרך לקצר גשרים במעבד?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  5. Started by gryffin,

היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  7. Started by Shadowman,

פנל ?NEXUS? של ?FanTech רציתי ליקנות אותו.... אבל פיתאום חבר ב icq אמר לי שיש איתו בעיות!!!! אז רציתי לישאול אם משהו יודע מה הבעיות שלו והאם כדי תמורת 210 שקל חדש??? תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by toniviner,

יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  10. Started by Jack_g,

תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. היי בניתי את המסך LCD לפי המדריך שבאתר, הופיע לי התצוגת איתחול כשהמחשב עלה, אבל כאשר שיניתי את התוכנה LCD smartie להיות בפרלל קפצו הרבה שגיאות, שכולם אותו הדבר: --------------------------- DriverLINX Port I/O Driver --------------------------- DLPORTIO.SYS device driver not loaded. Port I/O will have no effect. --------------------------- OK --------------------------- מישהו יודע מה הבעיה? (אני חושב שהכתובת, של הפרלל לא טובה, הכנסתי את הברירת מחדל, אני לא יודע איך למצוא את הגתובת ב SETUP)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by sAXIn,

המעבד המדובר אצלי יותר מחצי שנה, הוא רץ יפה על EPOX 8K3A ניסיתי בעבר 2 נסיונות פתיחת המכפיל אך שתיהם ללא הצלחה, הבעיה שלאחר חיבור נקודות הL1, לאחר חצי שעה של PRIME פתעום המחשס נתקע עושה RESET וחוזר למכפילים של 11 (בסיסי) ומעלה (ז"א =-> L1 מקוצר לגוף) לא משנה..... עד לפני שבוע הייתי על WIN98SE הייתי על 12X141 = 1692 יציב בלי שום בעיות .... הXP PRO לא אהס את זה עד מאוד עכשיו על 11X141 = 1551 שזה כלום ... (למה הוצאתי 300 ש"ח על SLK800 ???!!!) השאילה למישהוא שביצע פתיחה מוצלחת של Palamino ושמחזיקה לאורך זמן 1. מה החומר המועדף לבידוד ה"חורים" הקטנים בין ה L1 ? 2. מה החומר המועדף לחיבור הגשרים (L1) , והיכן ניתן להשיג ? 3. שאר המלצות יתקבלו בחום!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול הוצג מוד קטן וחביב ל SBLIVE - שליטה על הVOLUME עין כפתורים חיצוניים - זאת ע"י חיבור כבל לפינים מסויימים על הכרטיס. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422185,00.html

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by NEO...,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס דרך הדרייברים ועכשיו איך אני יכול לצרוב את זה לביוסג של הכרטיס איזה תוכנה והסבר תודה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by sAXIn,

אם זה כך (תקנו אותי אם אני טועה)... האם לוח עם KT333 יהיה טוב ?? שאילה קצת ישנה ... אני קצת לא מעודכן

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???

20. שלום. לפני כחמישה חודשים קבלתי מחשב ובו מותקן מאוורר שיושב על המעבד בצבע כחול. בתקופה ההיא עוד מכרו את הAGO' וAGU' למיניהם שעדיין היו חמימים למדי ואני מניח שזו הסיבה ששמו מאוורר כזה מעצבן. בקיצור הוא מרעיש באופן די מטריד. אפשר לתאר את הרעש כ"חצי שריקה". האם אתם זכיתם לכזה מאוורר? ואיך פתרתם את הבעיה (אם בכלל)? אני לא חושב שאני מתכוון להחליף את המאוורר או את הסינק כי זה סתם יקר. נראה לי שאני אלך למעבדה, שם יש לי אחריות, ואומר להם בתור "משתמש תמים" שהמאוורר מרעיש לי מדי ולפעמים אף משמיע קולות מוזרים. או איזה לוקש כזה ככה שהם ישימו לי סביר.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. על הזכרונות של טוינמוס כמעט שאין לי מידע, למשל אני יודע שבוינבונד עדיף את ה-CH5.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by immortal,

כרגע הוא מראה לי את הטמפרטורה שבתוך המארז ושל המעבד אבל יש שם עוד המון סנסורים איך אני יודע מה מהם איפה? הלוח שלי זה Gigabyte Pentium 4 Titan series - GA-8ST800 וכפי שכתוב בתוכנה יש עוד 30? אני לא חושב שיש כול כך הרבה זה כנראה רק בתוכנה אבל כמה באמת יש בלוח אם? ואיך אני יודע איזה מהם זה מה? ואיך אני מגדיר אותם? נ.ב הבנתי שאפשר להראות גם טמפ' של ההארדיסק אבל לא מצאתי את האופציה!

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 המאווררים למעבד הללו עדיף ?? Thermaltake Volcano 6CU או Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (זה לא בשבילי אל תחשבו שאני כזה קמצן...) עריכה ----------- קחו בחשבון שיהיה גם oc ...

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. שלום לכולם. אני GUN_MAN מפורום חומרה ותוכנה בגיימר. עכשיו, קראתי את המדריך לאיורר המארז באתר (שהיה לפי דעתי לא משהו אבל לא חושב) בהיה כתוב שם על שתי שיטות איורר: סרקולציה מנהרה רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי אלה ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת ואיך אני יודע איזו שיטה יש במארז שלי עכשיו אני רואה שאתם , כמו בגיימר ממליצים על הSUPERTALNET בשילוב עם ספק של HEC/ENERMAX/THEMERTLAKE/ANTEC עכשיו , לא עדיף לקחת את זה?: Antec High Performance 1080 AMG 430W Case Antec Truepower 430W PSU included ! http://www.pch.co.il/docs/pd-1354927653.htm זה עולה קצת יותר/פחות משילוב של סופרטאלנט עם ספק נורמלי והוא בא עם ספק ANTEC TRUE POWER. עכשיו אם אפשר גם בבקשה קצת פרטים על המארז. …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by Psychopath,

Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.