אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
האם:? asus commando+asus p5b delux תומכים זיכרונות 1066 mhz בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מצאתי פה איזה מדריך אבל אני לא מבין כלום תוכלו לעזור לי בבקשה http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1800+ וCHIPSET VIA KM266 האם CPUIDLE EXTREME יעזור בקירור הCPU שנמצא באיזור 43C במנוחה? האם התוכנה יכולה לעשות נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברת PLUNKETT ושות' הדפיסה חמישה צלעות קירור מהונדסים לפיזור יעיל וטוענת שכולם השיגו תוצאות טובות מקירורי אוויר סטנדרטים. http://www.3ders.org/articles/20160115-plunkett-associates-uses-3d-printing-to-build-high-performance-heat-sinks.html איפה התוצאות??? בכל מקרה נראה מעניין. האם מדפסות תלת מימד יפתחו את הדלת לתחרות עיצוב ברמות חדשות של יעילות?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
יש פה אפשרות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9826 ? או שיש לכם עוד מקומות תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
השגתי את המאוורר הבא : http://sanyodb.colle.co.jp/product_db_e/coolingfan/acfan/ac_fan_detail.php?master_id=1161 איך הוא מבחנית ביצועים לפי הנתונים שלו? האם שווה להכינס אותו למארז? * דבר חשוב - הרעש לא מפריע כי אני עושה לו מתג כיבוי והדלקה בפאנל מקדימה רק בזמן עומס על המחשב אני ידליק אותו (שזה במישחקים ) ואני משחק בווליאום גבוהה. *הקטע שהמחשב שלי ב OC בחורף בגלל הטמפ' המעבד יורד ב 5-6 מעלות בחורף , השאלה שלי האם המאוורר הזה יוכל לתחזק לי את הטמפ' הזאת גם קיץ. תודה מראש ,מחכה לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי אוורסת ורשום לי שהליבה הכי גבוה היא 69 מעלות במאמץ עכשיו כול שאר הליבות הטמפרטורה נמוכה יותר לא בהרבה ובCPU רשום לי 60 מעלות אז לפי מה הולכים לפי הליבה הכי חמה או לפי הCPU ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ה-AF12 שלי דיי עבר תאונה קשה בכל מקרה אני צריך 12 ס"מ שיוציא אוויר, חשבתי על ה-AF12025 שוב של AC עליו אני דיי סגור(איך הוא מבחינת רעש לעומת ה-AF12 ?) ולגבי מאוורר 80 מ"מ תקציב עד 30, הוא יהיה בדלת מול המעבד וכמובן הדרישה היא שוב - שקט אני מתלבט בין ה-AF8025 לזה: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EZPF-8025&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he# שהאמת נראה מאוורר ממש טוב, אבל כמו בהרבה דברים נתונים יבשים לא אומרים הרבה- אז אני ישאל אתכם- איך החברה ? האם המאוורר באמת כזה שקט ?! 19 ד"ב זה כלום. אם לא אותו- ה-AF8025 בחירה מספיק טובה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה התיזמונים האמיתים שלי: -------- -------- ------- מה התיזמונים האמיתים שלי? במקור זה היה 2.5 4 3 8 CL 2.5 :-\
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אזהרה : ייתכן שמדובר בשאלה טיפשית של N00B , אז אל תקטלו אותי ישר השאלה שלי היא כזאת , האם ניתן לפתוח מכפלת של מעבד שלא פתוחה בסטוק (כמו במעבדיי FX של AMD למינייהם) , ואם כן , איך עושים את זה? צריך לפתוח את המחשב ולהתחיל להתעלל במעבד או שעושים את זה תוכנתית ? אני שואל כי המעבד הישן שלי AMD ATHLON XP 2500+ מתחיל כבר לקרטע במשחקים , וחשבתי אולי לדחוף אותו קצת קדימה (העליתי אותו כבר קצת , מהירות סטוק : 1833 מגה, מהירות עכשיו :1925 , אני קונה עוד מעט מחשב חדש אז אני לא רואה טעם לשפר את זה מעבר לקרור הסטוק שלו , אגב , את מתח הליבה השארתי על 1.6 , גם סטוק) הערה : התלבטתי קשות אם לשים את השאלה פה או בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות , תעבירו את הת'רד לשם אם בחרתי לא נכון...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-