אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
או שעדיף פשוט להחליף מאוורר כי אני חצי שנה עם הרעש הזה וזה מפריע!!!!!!! אני מרגיש כמו בשדה תעופה 8) 8) 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמישהו שבאמת מבין ירשום... כי כל אחד רושם משהו אחר... מה צריכה להיות הטמפ' של הלוח אם... ושל המעבד?! לאנשים שלא עושים OC! הלוח אם שלי הטמפ' שלו : 38 בלי מאמץ ושל המעבד : 56 בלי מאמץ ויש לי מעבד ATHLON XP 1800
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין למרוח משחה טרמית על המעבד אך אני לא מצליח להוציא את ה heatsink שנמצא עליו... אציין כאן שיש לי מאוורר של global win , דגם CAK 2 38 ... כל הקטע של שליפת ה heatsink ממש מסוכן כי אני עלול לפגוע בלוח אם אז אם למישהו יש את ה heatsink הספציפי הזה ויודע איך לעשות זאת אשמח לשמוע פתרון.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקדוח פתחי איורור כמוהו http://buyom.fcpages.com/side.JPG איך אני יוצר את הגלים האלה? לשרטט אני לא יודע, אז אני מחפש שבלונה או משהו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מאווררים של panaflo בארץ ? מאוורר כזה שימש ל בדיקה של ה AX-7. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכ. מסך החדש שלי, כל מה שמצאתי עובד רק עם חלונות XP או 2000 ד.א זה פתר את בעיות החום שלי!! סוף סוף! עכשיו הוא מגיע ל33 מעלות מקסימום וכל המארז קריר הרבה יותר!!!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב במזוודה.... עכשיו אני צובע את המזוודה עם ספריי שחור ועם שבלונה עושה עליה איזה לוגו של חברה או משהו... עכשיו אני רוצה גם לשים עליו שם... עצות?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש g-force 2 mx 200 או משהו כזה אז בקיצור נפל לו גוף הקירור מעל הליבה אז הוא לא ידע מה לעשות ואז אבא שלו הגיע וחשב על רעיון הוא שם דבק מגע על הליבה והגוף קירור והדביק את זה נשפכתי מצחוק ששמעתי את זה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הגרילים באתר שלהם והם ממש מצאו חן בעיניי וחשבתי (לקנות?) והם עולים 100+ שווה או לא שווה? והאם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לעשות חיתוך בעזרת לייזר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אפתח בזה שההזמנה שלי מחו"ל (EPoX 8K3A, AMD Athlon XP 1900+ AGOGA Stepping, ועוד כל מיני פיצ'עפקס)הגיעה, ואיתה הכרטיס ששמו בכותרת שחיכיתי לו כ"כ. בחנות ממנה קניתי נגמרה גרסת הRetail של הכרטיס, ונשארה רק הBULK, אותה הזמנתי. ידעתי מראש שאני לא אקבל יחד עם הכרטיס את השני משחקים האלה, וגם לא את הדיסק של התוכנות, אבל מה שלא שיערתי זה שאני לא יקבל איתו את הגוף-קירור המדובר :-/ ... קיבלתי את הגוף קירור הרגיל של nVIDIA... התגברתי, והגיע הזמן להמשיך הלאה . עלה בראשי הרעיון לקחת את הגוף קירור של הפנטיום הישן שלי, אתם יודעים, SLOT1 והכל... הגוף קירור הזה ממש גדול (מכסה את כל הכרטיס), וחשתי שאולי אני אוכל לשים אותו על הזיכרונות של הלידטק... מה אתם אומרים? יהיה שינוי? ואיך…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק יותר גבוהה ממה שהצלחתי , לכן העלתי את המתח מ2.0 ל2.2 . וזה באמת הצליח , הצלתי לעלות את הבאס ל115 במקום 110. אבל מה גרם לכך שהצלחתי? לפי מה שהבנתי העלאת המתח גורמת ליותר חום , ולמה לא הצלחתי לעלות את הבאס ל115 לפי שהעלתי את המתח ? זה לא היה בגלל החום? עכשיו בעצם גם העלתי את החום אבל הצלחתי להרים את הבאס , זה לא מובן לי. ועוד משהו , יש לי 3 מאווררים במארז , אחד של הספק , עוד אחד של 80 ועוד אחד של 120. בנתיים דלת המארז פתוחה , כי אין לי אמצעי לעשות את החור במארז . ברור לי שהאוויר הקר שהמאאוורים דוחפים די מתבזבזים כאשר הדלת פתוחה , אבל אני לא כל כך בטוח שאם אני יסגור את הדלת ויעשה חורים למאווררים , הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. השאלה שלי בקיצור היא ,מה מקרר …
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-