עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

בוא נתחיל מזה שאין לי מושג בגרוש , אבל שתבינו, אני לא מבין כלום בקירור ובכל הנושאים שמועלים כאן בפורום! אני לא יודע איך לעשות oc אני לא יודע איך לקרר מחשב עם כל השיטות שלכם (שאגב מאוד מגניבות ) , וגם במודינג אין לי מושג (אני לא יודע מזה) המחשב שלי כל כך חם שאני לא משאיר אותו דלוק בלילה (הוא אצלי בחדר), אחרת אני לא אצליח לישון מהחום שהוא פולט יש לי AMD XP 1900 כשהוא מתחמם הוא גם נהיה הרבה יותר איטי (ואני מפחד שישרפו לי שם דברים). בנוסף לזאת אני לא יודע איך למדוד חום של מעבד או של כרטיס מסך ככה שאני לא יכול להביא לכם מידע על המעלות המדויקות שהוא פולט. אני לא יודע אפילו איך לפתוח את המארז (כן אני יודע שאני אהבל בדברים האלה)- אבל אני יודע שקניתי ב KSP מאוורר ב 10 ש"ח ו…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by phototam,

שלום יש לי שאלה רק אליכם התותחים באמת כי מהחובבנים התיאשתי אז ככה כמו שהבנתם יש מעבד amd שמתי שתי מאוורים אחד למעלה שפולט אוויר ואחד למטה שיונק אוויר לתוך המחשב יש לי גם מאוורר על המעבד שהוא נחשב טוב thermaltake dragon 3 וחומר קירור בינהם ARTIC SILVER grease {בין המעבד למאוורר} ויש לי טמפ של 68-72 תלוי כמה אני מעמיס מה לעשות אני כבר עובד עיצות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  5. הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by CraZy,

איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. או שעדיף פשוט להחליף מאוורר כי אני חצי שנה עם הרעש הזה וזה מפריע!!!!!!! אני מרגיש כמו בשדה תעופה 8) 8) 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yuval_cohen,

רציתי למרוח משחה טרמית על המעבד שלי.. אבל... כוסאמא של ההיטסינק הזה.. הוא לא יוצא יש לי פנטיום 3 866 MHZ socket 370 וזה לא הפנטיום בצורה של הכרטיס ההיטסינק מרובע בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by PeaS,

עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Eylon,

אני מעוניין למרוח משחה טרמית על המעבד אך אני לא מצליח להוציא את ה heatsink שנמצא עליו... אציין כאן שיש לי מאוורר של global win , דגם CAK 2 38 ... כל הקטע של שליפת ה heatsink ממש מסוכן כי אני עלול לפגוע בלוח אם אז אם למישהו יש את ה heatsink הספציפי הזה ויודע איך לעשות זאת אשמח לשמוע פתרון.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  14. כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אני רוצה להחליף את הדלתא הרועשת שיש לי על הוולקנו שלי במאוורר שקט אך חזק וכאן אני צריך את עזרתכם תמליצו לי על מאוורר שקט טוב ובמחיר סביר ד.א יש פה משהו שרוצה לעשות הלפה עם דלתא 60 ממ שלי?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by none,

המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by buyom,

שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by id,

אני בניתי את מערכת קרור המיים ונשאר לי פרט אחד שאני לא יודע מאיפה אפשר ליקנות אותו זהו הגוף קרור שיושב על החלק עצמו (מעבד, כרטיס מסך, לוח ) מאיפה לעזאזל אני קונה אותו נ.ב לא בניתי את זה מחלקים קנויים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ScreameR,

אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by ofir123,

הזמנתי דבק טרמי מפלונטר זה כמו גריז טרמי נכון? הוא גם מוריד טמפרטורה? הדבק הוא nanotherm blue 2

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OFIRT,

שמישהו שבאמת מבין ירשום... כי כל אחד רושם משהו אחר... מה צריכה להיות הטמפ' של הלוח אם... ושל המעבד?! לאנשים שלא עושים OC! הלוח אם שלי הטמפ' שלו : 38 בלי מאמץ ושל המעבד : 56 בלי מאמץ ויש לי מעבד ATHLON XP 1800

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by godisme171,

לחבר שלי יש g-force 2 mx 200 או משהו כזה אז בקיצור נפל לו גוף הקירור מעל הליבה אז הוא לא ידע מה לעשות ואז אבא שלו הגיע וחשב על רעיון הוא שם דבק מגע על הליבה והגוף קירור והדביק את זה נשפכתי מצחוק ששמעתי את זה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים