עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

אני רוצה למצוא HSF שישאיר את המעבד הזה בסביבות ה30+ בלי OC פשוט שלא יהיהו בעיות הולקנו 7+ יתאים ??

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו?? האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

4. Started by id,

אני בניתי את מערכת קרור המיים ונשאר לי פרט אחד שאני לא יודע מאיפה אפשר ליקנות אותו זהו הגוף קרור שיושב על החלק עצמו (מעבד, כרטיס מסך, לוח ) מאיפה לעזאזל אני קונה אותו נ.ב לא בניתי את זה מחלקים קנויים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. רק עכשיו אחרי שהורדתי תוכנה לסדיקת ה טמפ' נדהמתי לגלות שהמעבד כניראה מגיע ל 75 מעלות ואפילו יותר תחת עבודה כמובן , ברגיעה הוא - 64 מעלות . רציתי לדעת כמה מעלות אוכל לגרד עם HSF טוב ? לי נראה שמכיוון ש המעבד עובר את ה 70 מעלות (מתחמם ) יש לי מדי פעם ריסטים ?(פעם בשבוע) האים זה בגלל התחממות ? ??? כניראה שה XP 1900 דורש HSF יותר טוב ממה שמקבלים בחנות .. על מה אתם ממליצים שלא דורש פירוק לוח אם , וקל להרכבה ? ולא רועש !!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. ואני לא צוחק! התוכנה Hmonitor מראה שה CPU 2 מגיע (יציב!) ל 81 מעלות והבורד מגיע ל 51 מעלות אחרי משחק (כמובן המשחק נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט, כי אי אפשר לשחק הרבה זמן בטמפ' כאלו) אני קניתי כבר ולקנו 7+ למעבד וקריסטל אורב לצ'יפסט הזמנתי גם arctic ice 3 ואני מחכה לבואו לפני שאני שם את המאווררים אני גם הולך לסדר IDE עגולים השאלה היא, האם זה יספיק בשביל שהמחשב לא יתקע? כי כרגע יש איזה מאוורר זול על המעבד ואין בכלל מאורר על הצ'יפסט חשוב לציין שיש לי XP 1700+ הפחד שלי הוא, שהמשחקים נתקעים בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יש לי radeon 8500 ויש עליו מאוור גרוע וזול שבא עם הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יכול להוציא את המאורר ולשים אחד אחר בשביל לעשות זאת צריך להקפיא את הכרטיס ליומיים בפריזר …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by CraZy,

איפה ואיזה 80ממ שקטים יש? אני צריך שניים שיהייו ממש ממש שקטים! מה מומלץ ואיפה יש לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רואה עלייה של 2 מעלות במארז ובמעבד כבר אמרתי שבארץ שלנו לוהט לא? ;)

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  9. יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by abnir12,

יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. אני בן 15 ולא מבין כל כך במחשבים(כן אני מודה) אבל אני רוצה לקרר בצורה יותר טובה את המארז שלי בלי להוציא את הכל... אז חשבתי פשוט להוציא את הדלת של המארז ולשים 4 מאווררים עם מפסקים (שלא יקדחו לי במוח שאני לא משחק) השניים למעלה יוציאו אוויר חם והשניים למטה יכניסו אוויר קר איך הרעיון? והאם זה יביא לשיפור?, האם זה שווה את המאמץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofir123,

אם אני יקנה מתאם מולקס ואחבר אותו הוא אז אני לא יוכל לחבר לשם התקים נוספים נכון? איפה אני יכול לקנות מתאם כמו שמגיע עם כל המאוררים? כלומר מתאם זכר עם חוטים ועוד מתאם נקבה. אני רוצה לחבר את זה כמו שמחברים בכל המאוררים.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

רציתי למרוח משחה טרמית על המעבד שלי.. אבל... כוסאמא של ההיטסינק הזה.. הוא לא יוצא יש לי פנטיום 3 866 MHZ socket 370 וזה לא הפנטיום בצורה של הכרטיס ההיטסינק מרובע בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by asili,

כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by rosesr,

אם איזה מאוור כדאי לקחת את הAX7 ואיפו קונים? איזה מארז וספק כדאי לקחת למחשב AMD בלי OC?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by phototam,

שלום יש לי שאלה רק אליכם התותחים באמת כי מהחובבנים התיאשתי אז ככה כמו שהבנתם יש מעבד amd שמתי שתי מאוורים אחד למעלה שפולט אוויר ואחד למטה שיונק אוויר לתוך המחשב יש לי גם מאוורר על המעבד שהוא נחשב טוב thermaltake dragon 3 וחומר קירור בינהם ARTIC SILVER grease {בין המעבד למאוורר} ויש לי טמפ של 68-72 תלוי כמה אני מעמיס מה לעשות אני כבר עובד עיצות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

כיצד ניתן לעשות O\C לסומה G4TI4200SE 64MB? האם ניתן רק דרך הוינדוס, או גם דרך הביוס? פשוט, אני קונה מסימלפטק מחשב, וממש אין לי סיבה לשלם 500 ש"ח על וינדוס בשביל O\C. אמרו לי שניתן לעשות דרך ביוס, חוץ מזה שדרך וינדוס, אחרי פירמוט צריך מחדש :-/ עזרה?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by JAMOOS GADOL,

בוא נתחיל מזה שאין לי מושג בגרוש , אבל שתבינו, אני לא מבין כלום בקירור ובכל הנושאים שמועלים כאן בפורום! אני לא יודע איך לעשות oc אני לא יודע איך לקרר מחשב עם כל השיטות שלכם (שאגב מאוד מגניבות ) , וגם במודינג אין לי מושג (אני לא יודע מזה) המחשב שלי כל כך חם שאני לא משאיר אותו דלוק בלילה (הוא אצלי בחדר), אחרת אני לא אצליח לישון מהחום שהוא פולט יש לי AMD XP 1900 כשהוא מתחמם הוא גם נהיה הרבה יותר איטי (ואני מפחד שישרפו לי שם דברים). בנוסף לזאת אני לא יודע איך למדוד חום של מעבד או של כרטיס מסך ככה שאני לא יכול להביא לכם מידע על המעלות המדויקות שהוא פולט. אני לא יודע אפילו איך לפתוח את המארז (כן אני יודע שאני אהבל בדברים האלה)- אבל אני יודע שקניתי ב KSP מאוורר ב 10 ש"ח ו…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by marking,

???

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)

• 9 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים