אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מכיוון שאני רואה כל הזמן את אותם מארזים פשוטים וזולים הנמכרים בארצינו ... הייתי שמח לקבל יותר מידע ומקומות שניתן להשיג מארזנים שונים , וליצור מעין מבחר ומיגוון גדול יותר של מארזים . למי שיש לינק או כתובת של יצרן , משווק, או כל דבר אחר , ישאיר בטובו בת'רד הזה את הפרטים . תודה .
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חיפשתי בהום סנטר ראשים לדרמל (וולף) שלי וראיתי שיש להם רק ראשים של חברת Micromot. אני שוקל לקנות ראש יהלום (חותך) ורציתי לדעת אם מישהו התנסה עם הראשים של החברה הזאת ואם יש המלצות בקשר ללקנות או לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להוסיף למדיניות של הפורום שאנשים יפסיקו לשאול: "עד לאן אני אגיע עם AXP1800"? "עד לאן אפשר להגיע עם ג'יפורס?" זה משגע!! תבהירו בבקשה שאי אפשר לדעת עד לאן הם יגיעו- שינסו! אם הם רוצים עזרה באיך לנסות.. אין בעיה בשמחה! אבל זה באמת משגע תודה..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפנות בוקר טוב, היום החלטתי לנסות לצאת למסע אוברקלוקינג וניסיונות קל עם המעבד שלי, Athlon TBird 1100 עם סטפינג מוזר ולא מוכר בשם AXIAR משבוע 19. כמובן שפתחתי את המכפלה והורדתי אותה והעלתי לי לאט לאט את ה-FSB, הגעתי עד ל-128FSB ואז החלו בעיות אי יציבות רעות מאוד שלא איפשרו אפילו להריץ 3DMark עד הסוף. החלטתי להוריד עוד קצת את המכפלה אך זה לא עזר ולא משנה איזה מכפלה שמתי לא הצלחתי בשום צורה להשיג יציבות ב-128. מיותר כמובן לציין שהעלתי את המטח עד הסוף (1.85V) והחום לא שיחק פה תפקיד גדול מכיון שפירקתי את המחשב והוא ישב לי על המיטה עם מאוורר מכוון עליו וחדר ממוזג והטמפ' עמדה על 56 ב-Full Load. השאלה שלי היא האם Burn In קטן למעבד יעזור פה להגיע ל-133 ביציבות? בנתיים התחלתי קצת ב…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין לקנות P4 2.4 או לקנות 1.8/2.0 ולעשות OC, הלוח שאני לוקח הוא ABIT SA7 (בעיקר בגלל המחיר) אז השאלות שלי הן: 1. האם צריך קירור מעבר לסטוק בשביל להמהיר את 1.8 ל 2.4, או 2.0 ל 2.66 (יענו, להעלות את ה FSB ל 133) ? 2. האם אני אצטרך להעלות את המתח, ואם כן, איך אני יודע בכמה צריך להעלות? 3. בעניין הלוח, די ברור שיש לו דיויידרים מתאימים בשביל FSB133 (כי הוא תומך במעבדים עם באס 533), הבעיה היא, האם יש אפשרות לעשות נעילה? ואם לא, אז אם אני אשים את הדיויידרים ישר ל 1/4 PCI ו 1/2 ל AGP (ככה זה אמור להיות עם FSB 133, נכון?), ואעבוד עם FSB של, ננחי 120, ז"א ה PCI יהיה 30 וה AGP יהיה 60 , לא תהיה בעיה, נכון? (אני לא מתכוון מבחינת ביצועים, אלא יציבות) הודה לכם מאוד אם תע…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לחסוך לי את החיפוש? חוץ מ"קשיוף" יש עוד חנויות יחסית זולות עם מגוון רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
באיזור ב"ש תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי הכרטיס תקופה דיי ארוכה בה עשיתי ניסיתי לקרר אותו טיפה יותר מהקרור המקורי זה התחיל בדלתא 60 בצד ולא מזמן ב40 מ"מ גרניק שלא עוזר במיוחד קירור לזיכרונות נקנה אף הוא והכרטיס פעל יפה באוברקלוקינג דייי גדול עכשיו אני צריך קצת יותר... גודל ההיטסטינק המקורי הוא 40 מ"מ וחשבתי להחליפו (אם יש דרך\מוצר ל60 מ"מ) זה אפשרי? יש אפשרות של התקנת מאורר 60 על היטסטינק שמתאים ל40? כל פיתרון שיש לכם אימרו לי כאן זה דחוף נכון להיום!!!-בבקשה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אתם יודעים לא את השלט אלה את מה שמתחבר למחשב מאיזה מחשירים אני יכול לכחת את כל החלקים האלה? אני פשוט גר במושב וקשה לי לקנות את קל החלקים האלה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-