אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
בדר"כ הדיונים שלי שוקעים ללא מענה למעמקי הארכיון, מקווה שתענו לי הפעם. אני צריך כמה הבהרות בנושא. 1) כמה התזמונים של הזכרונות משפיעים על ה-OC? שווה להוסיף 100 שקל לזכרונות OCZ בעלי תזמונים 4-4-4-12 מזכרונות 4-5-4-15? 2) איך זכרונות DDR2 עובדים בלוחות של אינטל? אצלי (AMD) הם עובדים במהירות כפולה מהבאס (באס 200, מהירות זכרונות 400). אם אני קונה זכרונות 800 הם יעבדו ב-800 או במהירות כפולה ממהירות הבאס (מהירות באס של E4300 היא 200, אני אני מניח שמהירות הבאס תהיה 200 גם בשביל הזכרונות)? מה שאני שואל בעצם זה אם העלאת הבאס תתחיל את ה-OC לזכרונות מ-400 או מ-800 (התדר שבו הם אמורים לעבוד). תודה טל.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות חיישן טמפ', אבל אין לי לאן לחבר אותו... לבנאדם במדריך יש חיבור לחיישן כזה (2 פינים אגב) על הלוח אם שלו (Abit BM6), לי אני לא חושב שיש. לאן אני יכול לחבר חיישן שכזה? תודה נ.ב. המדריך
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שאחרי קרוב ל30-40 בפסקות חשמל במשך השנה הזו ההארדיסק התחיל לקרטע ממש,כעת קניתי מגן ברקים ומייצב מתח שיעזור איכשהו. הביצועים של הארדיסק ירדו ממש לאחרונה והחלטתי אחרי הרבה זמן שלא התעסקתי בנושא הבנצ'מארקים לעשות איזה טסט של PCMARK ולראות. התוצאה שקיבלתי היא באמת אומרת שההארדיסק במצב לא טוב כנראה (כשרכשתי אותו קיבלתי קרוב ל1800 בHD) מדובר במקסטור 160 SATA מסדרת דייאמונד מאקס 10 שעבר המון הפסקות חשמל. בכל מקרה בחנתי על הדרך את התוצאות של המעבד והופתעתי ממש,בזמנו שהייתי מתעסק בנושא הייתי מקבל בלחץ עם אוברקלוק 6 וחצי ,5 אלף,כעת זה 7 אלף בזכרונות המצב יחסית אופטימי וטוב לא? איך בכללי האובר קלוק ? המפרט שבחתימה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש ראדיאטור נחושת ובלי אלומיניום שבתוכו עובר צינור 1/2 אינץ' ויש מקום לשים 3 מאווררים של 12 סנטימטר. תכתבו לי את השם של הדגם של הראדיאטור הכי טוב שמתאים למה שאני מחפש בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות להעלות את המתחים של המעבד של הזכרונות, את ה FSB את המכפלה (יודע שאי אפשר אבל אני לא מוצא!) איפה זה!?!? חפרתי בביוס ולא מצאתי! אני מקווה שהתמונה תוכל לעזור לכם לעזור לי: (תשמרו אותה וככה תוכלו לראות את כולה)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר עדכון לגרסאות האחרונות של הדרייבר של כרטיס המסך שלי, האם יש דרך להחזיר את האופציה? בדקתי גם ב7.10 וגם ב7.9.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 4 1700 וGeforce2 mx 200 איך אני יכול לעשות שהמעבד יעבוד כ
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הוא מציג לי טמפ' לא הגיוניות כאשר אני משתמש בתוכנות כמו EVEREST SPEED FAN ועוד כמה תוכנות שאני לא זוכר את שם. רק דרך הביוס אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד אבל של הלוח אני לא יכול לראות. האם מישהו נתקל גם בבעייה כזאתי עם הלוח הזה? אני ממש נואש ???
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני רוצה להקפיץ תמהירות ל- 2000 מגהרץ. oc קליל. מה להגדיר מה לשנות אני לא מבין ממש. לעלות עם ה- FSB?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר נו נוסף לשים במארז שלי וחשבתי לשים אותו בפרונט של המארז איפה שהארד דיסק עכשיו יש לי מאוורר גדול מאחורה של המארז ויש לי בצד המחשב מקום לשים מאוורר אז אני לא יודע איפה כדאי לי לשים ומה ישתלם לי יותר! וגם רציתי לדעת אם אני שם מאוורר בפרונט המארז אז אני צריך שהוא יכניס אוויר או יוציא אוויר... הנה קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp קראתי איזה מאמר ב YNET והם השתמשו שמה באיזו תוכנה בשם SpeedFan הורדתי אותה ואני מנסה להשתמש בה אבל זה קצת לא מובן... אז אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי אז אני אשמח מאוד... תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
נגיד כתוב במפרט של איזה מאוורר למעבד "Life Time 40,000hr" אז מה יקרה אחרי 40 אלף שעות עבודה ? הוא הולך לעולמו או שצריך לשמן אותו או מה ? ועוד שאלה שקשורה לקירור, מה עדיף: Golden Orb II או Silent Heatpipe 775D ? - שניהם של Thermaltake ויש הפרש של 10 ש"ח ביניהם...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-