עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת מה סידור הצבעים על הנגד . כי לא הבנתי בכלל איזה נגדים צריך לקנות

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by the_D,

רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by zexxx,

שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by gshhar,

מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by zexxx,

שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by fireburner,

התיאור והכותרת אומרות הכל בקיצור עד 150 ש''ח נגיד בלי לעבור רוצה להוריד שני פאנלים ולשים שם רגיל ומאוורר 120MM עם קטודת UV צבעונית או ניאון משו פצצתי במארז שלי יש מאוור למעלה, למטה ומאחורה, ככה שאם אני שם מקדימה אחד הזרימת אויר תהיה מעולה, וגם יפה אוקיי.. אאממ.. יש לי נורה כחולה בפרונט של המארז למטה ככה שיצא יפה.. תודה לכל העוזרים! אגב אני די חדש ומכיר את תמיר (SpiritKnight) ומקווה להשתלב טוב

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  7. Started by saturn,

יש למישהו/י מושג מהם הטיימינגים שטובים ביותר לזיכרון זה ומהו הולטז' הטוב ביותר? MIcron (MT 46v32m8)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. יש לי עכבר כזה: Genius Netscroll+ EYE PS2 Retail Mouse http://www.pch.co.il/assets/big/ns+eye_.jpg http://www.pch.co.il/assets/thumb/ns+eye.jpg ואני רוצה להחליף את החלק התחתון הכחול שלו לחק כזה שקוף שיראו את האור מהלד!!! יש כזה חלק למכירה בכלל בחנויות??? ואם כן איפה אפשר לקנות?? החלק שאני רוצה הוא כזה : http://www.pch.co.il/assets/big/wmo_microsoft.jpg הבעיה היא שלגניוס אין את החלק הזה ולמיקרוסופט ולעוד כמה חברות

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. טוב עד שאני יזמין את החלקים החדשים אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני למעבד. לפחות להגיע ל1700. יש לי Intel Celeron 1100 MHz והטמ' שלו הם 25 נכון לעכשיו וזה שיט אני מאמין שהו מגיע אולי ל30 במאמץ וגם אני יודע שסלרון לא מתחמם ממש. אז מה אכפת לי לזייןאותו באובר קלוק? עכשיו הבעיה היא שאני מגיע ל1400MHz אז הוא נתקע לי. אני מדבר על כל המחשב. פתאום הוא נתקע. דיברתי עם כמה שמבינים, והם אמרו לי שזה קשור במתח של הזכרונות. עכשיו אני לא יודע איך ובכמה להעלות וגם אני מפחד שאם אני יעשה את זה זה ישרוף לי את כל החלקים. אשמח אם מישהו יסביר לי... ואם זה באמת קשור למתח. תודה רבה וענקית מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by idofr,

אחרים שלי הייי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אליו אני רגיל אז............ בכול מיקרה קניתי עכשיו מאוררים חדשים ואחד מהם מתחבר ישר לספק אז אין בעיה אבל השני מתחבר ללוח אם ואני לא יודע איפה לחבר אותו יש לי חיבור ליד הpci שניראה לי שזה זה אבל אני לא בטוח (אם אתם רוצים תמונה אני יעלה) טוב אני עפתי תענו לי בבקשה בייייייייייי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by ed1,

יש סיבה שלא לקנות את ה-AeroCool AATK0188 II שהוא קצת יותר יקר מה-Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD שבמפרטים המומלצים (עבןר מעבד XP 2200+)? פשוט זה לא מופיע כאופציה ב-ZENIT ואז לא ישתלם להוסיף דמי משלוח רק עבור חלק שעולה 50.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1872&p=5 ועוד שאלה איזה סטפינג של בארטון יכול להגיע לתוצאה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

זוכרים את זה: http://www.hwzone.co.il/personal.php?file=perss ? כי כשאני קראתי את זה, חשבתי שזה באמת נחמד. מאז השתמשתי בטריק הזה של להוציא זכרונות ולהוסיף אותם לכרטיסים אחרים איזה 3-4 פעמים. יש לי המון כרטיסי CL, TRIDENT וDIAMOND ישנים, וזה היה נחמד לתת להם קצת יותר זכרון. עכשיו לשאלה... אני עומד לזרוק חצי מהמחסן חלקים שלי, ומה מצאתי? זכרונות EDO ישנים. הצ'יפים של חלקם נראים כמו הציפים של הכרטיסי מסך האלו. רק מה, הם בגדלים של 2-8 מגה לציפ, ובכרטיסי מסך אלו ציפים של 512 קיי בדרך כלל. האם הם יעבדו בתוך הכרטיסים? שווה לנסות ולעשות כרטיס עם 9 מגה? חחחח

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by a_nuke,

ניסיתי לעשות אוברקלוק ולא לקחתי בחשבון את העובדה שהזיכרון שלי שהוא 400 מגה הרץ לא יעמוד בזה... הסיפור בגדול זה שהלכתי לביוס וראיתי שהFSB שלי עומד על 200 והזה של הזיכרון על ה400... הזכרון שלי זה 400 מגה הרץ קיצר... ניסיתי להעלות את הFSB סתם ל250 לראות כמה זה משפר ואז כעשיתי ריסטרט הטמפרטורה של הזיכרון עלתה לאיזה 65 מעלות ואז המחשב עשה לבד ריסט להגדרות והחזיר ל200 את הFSB. למזלי לזיכרון לא קרה שום דבר... מה שכן קרה זה שאני רואה שהמעבד והנורת'ברידג' חמים נורא... במקום לעמוד כמו פעם על 41-43 מעלות הם מתקרבים ל51 שזאת קפיצה די רצינית... וזה עוד כשהמזגן בחדר פועל... כשהוא לא פועל אז המחשב לפעמים מגיע גם ל57 מעלות. אני די תקוע כי ממה שהבנתי זאת לא טמפרטורה כ"כ נורמלית למישהו עם …

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. Started by spiker,

מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by lipa,

האם יש למשיהו טיפים בהגדרות של הביוס ? כדי לשפר את הביצועים הכללים של המחשב (ללא OC ) תודה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. Started by yambtz,

יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by zoloboy,

אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by TC,

אני בעלים של IS7-E חדש דנדש וגם SLK800U... עכשיו כדי להרכיב תSLK צריך להעיף את ה RETENTION MODULE (הדבר השחור שמסביב לסוקט) איך עושים את זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by eylonG,

כרגע הוא על 1050@933 ב 1.75V (שזה מה שהוא היה לפני הOC, שזו ברירת המחדל שלו..) הוא הראה קצת סימני חוסר יציבות, ועשה ריסט לווינדוס אחרי כמה זמן של מאמץ. ועלה מחדש כרגיל. הטמפ' נורמליות (39 במאמץ 35 במנוחה). המדרגות הן של 0.05 V עד כמה אני יכול להעלות בלי לשרוף את המעבד? תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by ITZIKAMSA,

אני רואה הרבה אתרים שמבצעים OVERCLOCK למערכת המחשב אבל לא מבין כיצד הם עושים זאת. לדוגמה הינה המהרה למעבד( 2.4GHZ(C של אינטל ל3.3 GHZ:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/p4-2400c-oc.html האם זה אפשרי רק דרך הBIOS של הלוח אם או שרק ע"י תוספות של מאווררים למינהם בהוצאה כספית?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

יש לי לוח של חברת גיגבייט מדגם GA-8IRX ומעבד 1600A INTEL PENTIUM 4 רציתצי לעשות למעבד OC כי שמעתי שהוא טוב לזה אבל לפני שהתחלתי בדקתי כמה פרטים על הלוח. קראתי בהתחלה ביקורת עליו וראיתי שכמו אצלי בביוס אין אפשרות להעלות VCORE אבל אז המשכתי לחפש ומצאתי שתי אתרים שבהם מוזכרת אפשרות להעלאת VCORE מנהלים בבקשה אם מישהו יכול לחפש לי ביוס כזה תודה רבה. והאם זה קשה לעדכן את הביוס כי פעם אחרונה שעידכנתי היה בעזרת הדיסק שקיבלתי והכול עבר חלק. http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=02boardi845d000gigabyte8irx00000105-זה האתר שאומר שאין VCORE בדיוק כמו אצלי בביוס אלה האתרים שמזכירים VCORE http://www.abcd.com.au/motherboard/ga8-irx-pentium4-socket478.htm http://www.noticias3…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by flesh2,

הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by SlimShady_1,

שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???

25. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.