עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי PENTIUM III 500MHZ והאם אני יצליח לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? והאם אפשר לעשות OVERCLOCK ל RIVA TNT2? כי שמעתי שזה מאיץ ישן מדיי תודה מראש בכל אופן אני קונה מחשב חדש בקרוב אז לבינתיים שאני לא יסבולל אני רוצה לעשות OC

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Etus,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה לעשות OverCloaking למעבד שלי, Intel P3 800MhzEB. בבעלותי לוח אם עלוב(לצערי), של חברת Matsonic האלמונית - Matsonic MS7117C, VIA Apollo Pro, MoBo. עדכנתי לאחרונה את הגרסה "החדשה"(משנת 2000) ביותר של ה- BIOS. שם, נוספה אפשרות חדשה של שינוי המכפלות. אבל, לא משנה לאיזו מכפלה שאני מנסה, מהירות המעבד נשארת אותו הדבר. אני כבר מנסה זמן רב לעשות את ה- OverCloaking, אבל ללא הצלחה. Help? תודה, יובל

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  3. אחרי שמרחתי כבר את הNanotherm, אחרי שהכנסתי וסגרתי את הידית על המעבד, אני נלחם כבר חצי שעה עם ההיטסינק המטומטם הזה שייכנס. קראתי שיש לו קליפסים דפוקים, אבל עד כדי כך? מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי בדיוק איך אני יכול להדק אותו?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כמה מאווררים אני צריך במארז? והאם ה- cooler הזה הוא טוב? Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחי הקטן יש מנהג מעצבן לעשות reset וק אז לכבות את המחשב דרך כפתור הכיבוי על מנת לחסוך לו בזמן יקר (2 דקות) עד שהוא יצא מהמשחקים שלו ויכבה את המחשב ולמרות כל מה שניסיתי להסביר לו שהוא דופק את ההארד דיסק עם הכיבוי הזה ובגלל ה-reset והכיבוי הישיר הוא מסוגל גם לדפוק רכיבים אלקטורנים נוספים במארז, זה לא עזר והוא ממשיך בשלו, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לנתק את כפתור ה-reset מן המארז ככה שהוא לא יפעל יותר ואם יש לכם עצות אחרות בנושא אשמח לשמוע, תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

אם לא אז מתי זה כן מסוכן ??

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by yoav9,

למה לא ??? בעיה אחת... /www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=263 מה אני עושה עם כל המקשי קיצור כי אי אפשר להוציא אותים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח PrototypE.rev.3

המממממ ....... ככה : כל מי שחושב שיש לו את הביצים לטגן את המחשב שלו בלי רגשות חמלה , מי שלא פוחד להרוס , להלחים , ולעשות כל דבר , שיביא את המחשב שלו לדבר הבא : הFSB הכי גבוה , ולתדר מעבד מקסימלי הכי יציב , עם 2 כרטיסי PCI , כרטיס מסך לבחירתו , מערכת יציבה למשך 24 שעות של קריעת מעבד , מה עוד ? BYTER , תוסיף כרצונך סעיפים . זה צריך להיות מעניין . המנצח , נחשוב כבר על משהו הולם שהפסיכופט יקבל .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by N N C,

אני צריך עצות בנושא צבעים ואם יש לכם גם רעיון לציור סמל במרכז זה גם יהיה נחמד הגבול הוא כ-100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by PeaS,

קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור. המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם. קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז. לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז. אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by MDK,

האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by The Grey Matter,

רציתי לידע אתכם שהועלו למדור ההורדות באתר סדרה של שבלונות ומדבקות לצביעה של המארז והכנת חורי איורור מיוחדים. כל הקסצים מבית היוצר של The Grey Matter (המוכשר, החכם, היפה, והממש לא צנוע) עמוד ההורדה אז מה יש שם? יש 9 קבצי WMF של ציורים להדבקה על המארז (או שימוש כשבלונות לצביעה) יש 2 סטים (בכל אחד 4 דיאגרמות) של דיאגרמות לחורי איורור בשביל המארז. הוראות נוספות לשימוש יבואו בהמשך יש 2 קבצים שלחורי איורור בצורת גלים שאחד ממשתמשי הפורום ביקש בעבר. את קובצי ה WMF אפשר לפתוח בעזרת כמעט כל תוכנה (מומלץ ACDSEE, או אפילו WORD) . ניתן להגדיל אותם לכל גודל רצוי ללא איבוד רזולוציה. מקווה שבזאת אוכל לסייע לכם להפוך את המארז לקצת יותר יפה. אם יש לכם שאלות או תגובות תוכלו לרשום אותם כא…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. עד כמה בערך אפשר להגיע?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by ScreameR,

א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. הפתרון הוא די פשוט , ואפילו די מפתיע .. אז הנה כמה נתונים מפתיעים , כיצד להוריד 10 מעלות ללא מאמץ ... מצב לפני : , ללא מאמץ 58-62 C ב LOAD - 70-72 מעלות בהתחלה חשבתי שצריך מאוורר יותר חזק ואולי גם היטסינק חדש , אולי אפילו משחה טרמית .. אז הזמתי משהו פצצתי מחול , אתם תקבלו דווח בהמשך .. אבל בינתיים הזמנתי משחה טרמית מסימפלטק : http://www.simpletech.co.il/ nannoterm blue II והחלתתי שעד שיגע ההיטסינק אני אנסה אותה .. מה שהפתיע אותי יותר היה מה שגליתי שפירקתי את ההיטסינק : פשוט זוהמה . אבק וטינופת אותם רואים מייד כשמפרקים את המאוורר.. הנה התמונה: אחרי ניקוי מסיבי ומריחת משחה במקום הגריז הטרמי שאגב היה מרוח בכמות אדירה על ההיטסינק .. כן איפו לא על הליבה , …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני עובד הרבה עם גרפיקה ווידאו והכונן שלי לפעמים כמעט הופף ללבה! מה לדעתכם המוצר או הפיתרון הטוב ביותר לקירור? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by voolkan,

אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. אני וחבר שלי הידוע בכינוי Casp3r (אתם לא מכירים) השתעמננו והחלטנו לצבוע את המארזים שלנו! דומה למה שקרה שהשתעממנו ועכשינו אתר מעריצים לדמות מהסרט זולנדר: www.jacobim.tk http://kiss.to/jacobim בכל מקרה צבענו את המארזים שלנו בשחור, ועל זה בצדדים אנחנו הולכים להשתמש בשבלונות ולכתוב MegaDeth בפונט המיוחד שלהם Iron Maiden בפונט המיוחד שלהם ולמעלה אני כותב Mugatu ועמית (קאספר) כותב Jacobim בצדדים באדום ולמעלה בכסף כמובן שתיעדנו את כל מה שעשינו בתמונות, ואיך שנפתח אותם ישר נסרוק אותם ונראה לכם אותם יש לכם למה לצפות תיכנסו לאתר שלנו obey my dog נ.ב. גליתי היום שהכלבה שלי היא מגזע נדיר שיש חוץ ממנה עוד 3 בארץ קוראים לגזע מלינווה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Angel-eyes,

מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים