אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
הפרוייקט הבא שלי הוא מסך LCD על ה 5.25" החלטתי שאני בונה בעצמי איפה יש סכימות אלקטרוניות של כל הסיפור הזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי MX400 (מחרותיים TI 200 ) הורדתי מהאינטרנט את 3DMARK עשיתי את הבדיקה קיבלתי ציון של 3100 נקודות בלי O.C האם זה טוב ? בכל אופן עשיתי O.C בתוכנה GF TWEAK ................ (אני חושב שעשיתי : ) ניכנסתי ל NVCLOCK ושיניתי ב CORE CLOCK מ-200 ל 210 וב MEMORY CLOCK מ-350 ל 360 אחרי זה עשיתי APLLY SETTINGS אחרי שעשיתי RESTART למחשב אני נכנס לתוכנה של OVERCLOCK ורואה כי אין נשמרו השינויים אשר ביצעתי למה? או שזה נשמר? אין שיניו ב 3DMARK נ.ב כמה אני צריך לקבל ב 3DMARK עם ה ג'יפה 3 TI 200
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום ניסיתי לעשות OC לכ. מסך ( Gforce mx 32mb hercules ) . אז ככה, הורדתי את התוכנה Riva Tuner וגם את GeForceTweakUtility ו 3dmark . עכשיו... כשנכנסתי להגדרות Low Level ב RivaTuner, זה רשם לי: You have enabled mutually exclusive settings in the driver level and low level overclocking modules . it will cause settings interference . ( נגיד... :\ ) . העלתי קצת את ה Core clock וה Memory Clock ... ואישרתי . בכל מקרה, נכנסתי ל 3dmark, מתוך 17 מבחנים, 4 מהם התוכנה לא הצליחה להפעיל, קיבלתי הודעת שגיאה כזאת בתוכנה: No hardware support.... skip . מוזר מאוד... ו... בנוסף יש לי כמה שאלות, אם אפשר: 1. מה ההבדל בין Low system level tweaks לבין Detonator XP system tweaks . 2. מהי ההוד…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב אז פיתחנו וסרקנו את התמונות יש הסבר מלא בלינק http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum1/HTML/008890.html רק חבל שקאספר לא סרק את התמונה שרואים את התוכן של המחשב שלי שתראו כמה הכל מסודר ויפה! אולי אני אשכנע אותו לסרוק את זה דרך אגב, סתם שאלה נראה לי שהלוח אם שלי דפוק וקניתי אותי מזיגזג עכשיו, יש לי לוח של Giga-Byte שחכתי את השם המלא אבל זה נגמר ב- +H אז אם אני מחליף, כדאי לי להוסיף כסף ולקנות אחד של אסוס?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הוא מוציא קצת ררררררררררררר.... מעצבן וזה משגע לי את השכל! ניקיתי ארותו מאבק וזה הפחית קצת, אבל עדיין זה משגע לי את השכל, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה הטעם, במארז עם יותר מאווררים????? מה,נוכל לעבוד יותר זמן עם המעבד בלי שהוא יתחמם??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מאוור 80 מ"מ חדש ואני רוצה להרכיב אותו בקידמת המארז אבל לאן צריך לחבר אותו ללוח או ישירות לספק כי יש לו חיבור של שלושה פינים :
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לנסר מחשב! עם - דרמל? או מסור חשמלי? בקטע של לשניים, אבל מדויק. עריכה - צביעת מארז - בקטע איכותי מבריק - הכיצד? שמעתי ספריי טפטים אמק שמעתי גם (מדריכים) ספריי ונייר זכוכית.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
במחיר אני מבין שכדי אבל מבכנית "ביצועים" ?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשבוע הבא יגיע המחשב החדששש שלי. : המארז הוא: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון. באחד מהשיטוטים שלי באתרי מודינג נתקלתי במדריך מודינג ל- Chieftec. מכיוון שאני די בור בנושא, ועד כה נהנה לראות, אני פונה אליכם כדי שתעזרו לי להתחיל לעשות קצת מודינג בעצמי. - אז חלון גדול כבר יש (כן, עצלן אני... ), רציתי לדעת מהו בדיוק ה- neon string שמוזכר שם? כיצד הוא מאיר? היכן אפשר לקנות? - אגב, היכן כדאי לקנות מנורה שתאיר את פנים המארז? - ומה זה (לכל הרוחות) LED? תודה רבה! אני מניח ששאלות נוספות יגיעו בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בסנסור1 הטמפרטורה 26 מעלות ובסנסור 2ו3 הטמפרטורה 77 יש לי מאוור 80 מ"מ שבא עם המארז ועוד מאוור פשוט על המעבד אז מה יותר הגיוני 77 או 66 מעלות?
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכנן לקנות p4 ואולי בעוד שנה\שנה וחצי לעשות לו אוברקלוקינג. אזהרה: אני לא בקיא בתחום, למעשה אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג, ולכן אל תצפו שאני יבין הסברים מפוצצים במונחים! עכשיו יש לי מס' שאלות: 1)האם o\c הוא דבר מסובך ללמידה ולביצוע או דבר שכל גיימר\משתמש ביתי יכול ללמוד מהר ולהצליח בו? (אני מניח שלא כל אחד יכול אחרת כולם היו עושים זאת מן הסתם...) 2)האם אוברקלוקינג למעבד מתבצע פיזית או דרך תוכנה ו\או דרייברים? איך הוא בעצם מתבצע? 3)האם מאבדים את האחריות לאחר שמבצעים אוברקלוקינג? אם כן, אז מה המהירות שמותר להגיע אליה? 4)האם אוכל להסתפק במארז מידי ג'נריק עם 2 מאווררים או שאהיה חייב לקנות מארז יקר ואיכותי? 5)האם אוכל לעשות אוברקלוקינג טוב (נגיד מ-1.…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לצוות HWzone ולחברי הפורום שלום רב החלטתי לכתוב בשבילכם ביקורת על היטסינק חדש אשר במפתיע הגיע לארץ , לאחר שאת זה שאני מספר לכם עליו קניתי בחו"ל . את ההיטסינק הזה ניתן להשיג היום בארץ בחצי המחיר בפנדה ! , והוא מתוצרת דרום קוראה . קדם כל מספר תמונות : האריזה כוללת , היטסינק ZALMAN כולו נחושת ! , ומאוורר 92 מ"מ אימתני .. אבל שקט .. כולל פנל חיבור למאוורר שמוחובר בצורה לא קונבנציונלית . כולל שנאי מהירות למאוורר , + שני קליפסים לחיבור + ברגים + מוט להרכיב את הקלפיס , וגריז טרמי פשוט. מאוורר 92 מ"מ מרשים ... הבסיס שלו משוייף כמו מראה ובנוי מפס נחושת במרכז ואלומיניום בצדדים. שימו לב לצורה שלו שמזכירה פרח פתוח.. השנאי של המאוורר , בורר בין שתי מהירויות , …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
להשקיע למחשב החדש שלי: 1)לקחת קירור volcano 7+ הארד דיסק 7200rpm ata133+זיכרון 256 ddr 2700 2)קירור volcano 7 plus+ הארד דיסק 7200rpm ata133+ זיכרון 256 2100 ddr 3)קירור volcano 7 plus +הארד דיסק 7200rpm ata100+ זיכרון 256 2700 ddr תתחשבו בעובדה שאני קונה AMD Athlon XP 1900!
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-