אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אנשים קודם כל למי שהדגם לא אומר לו כלום אני מדבר על הדבר הזה: עכשיו לפי התמונה הזאת: אני רואה שבחלק התחתון אפשר להוסיף 2מאווררים.. עכשיו רציתי לדעת אם למישה יש את זה ויכול להגיד לי איזה מאווררים אני צריך 60ממ או 40ממ אתר המוצר :] והאם לפי דעתכם גם זה שווה משהו?!: http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm - שקל121 נכנס בפלופי
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הSTACKER 830 ואני רוצה לדעת איזה מאוררים להוסיף למארז, איזו זרימת אוויר לעשות.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב לפני מספר ימים: asus m2n-e 2X1024 mega ddr2 667 AMD 3800+ X2 EVGA 8800GTS 320 HD 250 giga WD ספק צ'יפטק 550 המחשב מריץ ויסטה ULTIMATE NVIDIA דרייבר 158.42 (שיחקתי עם מספר אופציות - ללא שינוי בביצועים) הרצתי 3D MARK 05 ןקיבלתי 9000+. באמצעות OC המעבד רץ עכשיו במהירות 2.7 GHZ באמצעות RIVA, הכרטיס רץ 664/860 התוצאה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה היא 11400. פחות באלפי נקודות מכל האנשים שראיתי שמריצים מפרט כזה מקורי. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
-
לא דרך הביוס השתמשתי בתוכנה שמגיע עם הדרייבר של NVIDIA העלתי את מהירות של המעבד ב 200MHZ אני רוצה לדעת עד כמה מותר להעלות את המהירות בלי לגרום נזק? הטמפ' של המעבד לא השתנת אבל המהירות שלו העלתי אותה בכמה מותר להעלות? לוח אם msi k9ngm מעבד athlon 64 3200 זיכרון 256MB 533MHZ הנה תמונה של התוכנה של NVIDIA שהשתמשתי איתה ואני לא יודע כמה אפשר להעלות עוד? עד כמה אפשר לעלות את המהירות בלי לפגוע ברכיבים במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, פתחתי תרד לגבי המארז פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204081.0 הציעו לי שם על מארז של Gigabyte Aurora 570 / Aurora עם קירור מים מחברה אחרת, מה אתם אומרים ? אני מעוניין במארז HIGH-END עם אופציה לקירור מים, הקירור מים צריך להיות פנימי, שיקרר מעבד + שני כרטיסי מסך, כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב. תדה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מעדיף של חברת zalman דגש על שקט תקציב 150-250?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הרכבתי גוף קרור מידגם ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 מחדש כי בפעם הקודמת לא שמתי מספיק מישחה טרמית ורציתי לדעת לאחר כמה זמן אני יכול לעשות בדיקת מאמץ למעבד ומה הטמפרטורות הרצויות למעבד מידגם AMD ATHLON 4800+ X2 לאחר הרכבת גוף הקרור הנ"ל תודה מראש לכל העונים משה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום הנה מפרט המחשב שלי -קצת ישן: מעבד -סלרון 2000 מגההרץ (400FSB), לוח אם של גיגהבייט 8S648 זיכרון 512 מגה של קורסייר VALUE, כרטיס מסך RADEON 9800SE 256MB. השאלה הגדולה: יש לי מעבד חלופי של 2400 מגההרץ פנטיום 4. בקיצור - חשבתי אולי לעשות לו אוברקלוק ולהעלות את המהירות שלו ל3000 מגההרץ או אפילו 4000. יש לי קירור סטוק של אינטל אבל נראה לי שהוא ממש מספיק כי במאמץ הוא מגיע ל45 מעלות גג 50. השאלה הגדולה שלי אליכם זה האם זה מסכן רכיבים אחרים במחשב חוץ מהמעבד? לא איכפת לי שהמעבד יישרף לי (ברור שאני לא רוצה את זה) אבל האם זה יכול לשרוף לי את הזיכרון או לוח אם או כרטיס מסך? דרך אגב החברה של הספק שלי לא ידועה זה סתם ספק באיזה 150 שקל (בזמנו). תודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך שבחתימה מתוצרת CONNECT 3D, הקירור שלו הוא בדיחה גרועה ביותר ועל הזכרונות אין אפילו קירור, אני משחק בד"כ רק NBA 2005 אז מידי פעם יש בריחות של צבע ושחקנים מתווסף להם סנטר או איבר אחר צבעוני וגם מידי פעם אם אני מריץ 3DMARK 2001 אז אם הכרטיס חם אחרי עבודה אז יש ארטיפקטס להחליף את הקירור לא בא בחשבון כי הוא מודבק לליבה ואני לא רוצה לקחת סיכון. המארז מאווורר היטב שני מאווררים מוציאם אויר ושניים מכניסים. השאלה היא כזאת אם אני אשים מאוורר 8 מ"מ שיזרוק אויר לעבר הכרטיס האם הבעיה תיעלם? אני מתכוון להחזיק את הכרטיס ע"י BRACKET של סלוט PCI שנמצא מתחת לכרטיס ולכוון אותו לעבר הזכרונות והמאוורר המסכן שנמצא על הפלטה שצמודה לליבה. שאלה שניה: אם הפיתרון הנ"ל מצלי…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי: DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D A64 3000 939 E6 VENICE 2*512 OCZ PLATINUM REV2 TCCD CHIPS 480WATT THERMALTAKE X800GTO FIRE BLADE SAPHIRE אני יודע שלהרבה אנשים פה יש כבר מערכת מאוד מאוד דומה אז אם אתם יכולים תמליצו לי לשלבים שכדי לעשות מה קודם לעלות ואיזה מתחים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-