אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים, במקביל הביצועים נהיו איטיים, אז פתחתי תוכנת טמפרטורה וגיליתי שהיא מטפסת עד 90+ מעלות מדי פעם. כבר הופיע לי פעמיים מסך כחול, מניח שזה עשוי להיות קשור. איפה בתל אביב אני יכול למצוא מאוורר מקורי ומעבדה שתחליף לי במקום (בלי להשאיר את המחשב) את המאוורר, ואולי לספק עוד איזשהו פתרון קירור אם אפשר? מדובר ב NP-530U3C-A03IL
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, בעבר ביצעתי אובר קלוק על מחשב ישן, היום יש לי לוח מתקדם יותר עם מלא פיטצרים. אני זוכר שהדבר הראשון שעשיתי היה להביא את הזכרון עם המעבד 1:1 , כרגע אני ב1:12 ואין לי מושג איך להמהיר אותו. יש מלא מלא תפריטים בביוס וחשבתי אוליי לאלו ממכם עם הנסיון תוכלו לעזור לי היכן להתחיל. אני רוצה להעלות תמונות רלוונטיות על המערכת שלי אבל לא מצאתי איך , אין פה אפשרות להעלות תמונות? אני משתמש במערכת קירור מים של corsair תודה
-
מקווה שתיהנו https://www.youtube.com/watch?v=MfPK-sBL6Ps
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד של לנובו עם מעבד i5-7200u שהנתונים שלו אמורים להיות 2.5Ghz-3.1Ghz . בפועל המעבד מראה על 2.5Ghz-2.7Ghz . נכנסתי לBIOS וגיליתי שלנובו ביטלו את הPERFORMANCE TAB . נכנסתי לSERVICES וגיליתי שINTEL TURBO BOOST לא נמצא בכלל ברשימה. מישהו יודע מה הסיפור ואיך ניתן לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב גיימינג עם המפרט הזה, וקניתי את ה I7-6700K עכשיו הוא 4.0GHZ והטורבו 4.2GHZ, אם אני רוצה לעשות לו OC מה המקסימום שהוא יכול להגיע עם הקירור הזה? אמרו לי שלא אפשרי כי האוברקלוקינג לא יהיה יציב וגם המחשב יתחמם יותר מידי (עכשיו מקבל 40 מעלות בערך בשימוש רגיל). את זה אמרו לי בפורום אחר, אבל שאלתי חבר שדי מבין בזה אני חושב והוא אמר שאפשר להגביר את העוצמה של הקירור אבל כאן נכנס העניין של הרעש.. האם זה באמת נכון? מה ניתן לעשות ? האם יהיה אפשר לעשות 4.6GHZ או 4.8? וגם איך עושים את זה? ומה לגבי הקירור? האם יש אפשרות לקנות או להוסיף חלק של קירור למחשב? ומה לגבי המעלות והתחממות המחשב? האם 40 מעלות זה תקין? והאם תהיה לכך השפעה אחרי OC? תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.facebook.com/hardwarex.zone/videos/1833823990210193/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אז כפי שרובכם יודע או שמע אני יחד עם חבר בשם ליאור מלאכי ישבנו על המחשב ההאישי שלי..... נותן לכם טיזר קטן עד לסרטון המלא אמנם עדיין בבדיקת נזילות וניקוז אוויר מהלולאה אבל אתם רואים לאן זה מתקדם אני מאמין
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
https://www.instagram.com/p/BX2e0ePB_h1/?taken-by=hardware_x https://www.instagram.com/p/BXqXOE5hBMt/?taken-by=hardware_x https://www.instagram.com/p/BXBf8pKhWj9/?taken-by=hardware_x
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטון קצת ארוך שמסביר על OC עם @shar00750 שהוא אוברקלוקר מספר 1 בארץ ומקום 36 בעולם. אני מתנצל על זוויות צילום גרועות, שרון די הפתיע אותי והגיע בהפתעה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דרוש כדי לעשות OC למעבד? 1. צריך לוח אם בערכת שבבים Z ומעלה לדוגמה: Z170. (אם יש לכם את האפשריות שמוצגות בתמונה שבהמשך המדריך אז אתם כן יכולים לבצע OC למעבד, יש לוחות מתקדמים יותר שכן מאפשרים OC) 2. כל מעבד מתאים ל-OC אבל אם המעבד עם מכפלה פתוחה אז הרבה יותר קל לעשות לו OC. 3. צריך הרבה סבלנות ולהיות זהירים. 4. קירור מאסיבי אשר יספיק לקירור המעבד לאחר ביצוע OC. כדי להתחיל בביצוע ה-OC צריך להיכנס ל-BIOS של לוח האם. כדי להיכנס ל-BIOS צריך להפעיל את המחשב וישר ללחוץ על Delete או על אחד מלחצני ה-F במקלדת עד שיעלה לכם ה-BIOS. לאחר שלחצתם על Delete או על אחד מה-F במקלדת ה-BIOS אמור לעלות. לכל לוח אם יש BIOS משלו, ה-BIOS משתנה מלוח ללוח ישנם נוחים יותר וישנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שרוצים לעשות oc לכרטיס מסך שלהם אז אני עכשיו הולך לעשות מדריך סוףסוף שיסביר איך לעשות את זה מה דרוש כדי לעשות oc לכרטיס? 1. בשביל לעשות oc לא צריך כרטיס מיוחד ולא לוח אם מיוחד כמו ב oc למעבד 2.הרבה זמן וסבלנות 3.צריך ספק איכותי או אם המחשב שלי צורך 500w אז אם הספק שלי 650w או יותר אז אפשר לעשות oc ולהיות רגועים... הנה הגענו לרגע כדי להתחיל לעשות oc צריך להוריד תוכנה יש כמה תוכנות ל oc אני אישית מעדיף את msi afterburner אבל העיקרון הוא ממש אותו דבר ( בכל תוכנה רשום את הדברים שרשמתי למתה) אחרי שפתחנו את התוכנה אנחנו ניראה כמה דברים עיקריים שלהם צריך להתייחס core voltage .1 power limit .2 core clock .3 memory clock .4…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ראיתי בפורום שהרבה שואלים אם המעלות במחשב שלהם בסדר, לכל מי שיש מחשב חייב לדעת שמעלות גבוהות יכולות לגרום נזק למחשב או נזק עתידי. איך אני יודע מה טמפרטורת הרכיבים במחשב שלי? ניתן לבדוק את הטמפרטורה של הרכיבים בעזרת התוכנה המצוינת HWMonitor, בתוכנה זו אפשר לראות את כל הרכיבים במחשב ולראות מה הטמפרטורה של כל אחד מהם. מה הטמפרטורה המומלצת לכל רכיב במחשב? במנוחה ובמאמץ - מעבד: הטמפרטורה במנוחה לא אמורה לעבור את ה-30-40 מעלות למעבדים החדשים יותר, המעבדים של AMDD (הישנים יותר) מתחממים מעט יותר מאשר המעבדים של אינטל ולכן טווח הטמפרטורה התקין הוא 30-50, כמובן שזה תלוי בקירור. במאמץ, טמפרטורת המעבד לא אמורה לעבור את ה-85 מעלות. לוח אם: הטמפרטורה של לוח…
-
- 0 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מערכת חדשה, לא יהיה אוברקלוק או חום קיצוני, המעבד יהיה i5 8500 כרטיס מסך כרגע 660ti 16 ג'יגה זיכרון על לוח מבוסס h370. הזמנתי את הארקטיק קולר 12, עכשיו אני מתבלט אולי לקחת במקום זה קירור מים בסיסי למעבד, חשבתי על המרקורי 120 של אנטק במארז 400c של קןרסאייר. איך הקירור מים הזה ובכללי קירורי מים מבחינת אמינות? מים ואלקטרוניקה לא הולכים טוב יחד, לכן תקלה בקירור שנוזל יכולה להיות הריסת המערכת. איך מנקים את הרדיאטור אם צריך? אחד השיקולים שלי להימנע מקירור אוויר זה פחות התעסקות עם אבק וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברוב הפעמים שיוצא לי לראות ביוטיוב review של מיני-מחשב אנדרואיד, רואים שם תוכנת System Information כלשהי, ובה, רואים בין השאר שהטמפ' של ה-SoC היא לרוב 60°c, וזה עוד בלי לעשות שום דבר.. רק מניווט בתריטים או מצב idle, הטמפ' היא 60°c.. אני מעוניין לקנות מיני-מחשב אנדרואיד, אבל קצת חושש מהטמפ' הזו. לא רק ש-60 מעלות נראים לי כיותר מידי, אלא גם כשהמכשיר יתאמץ קצת זה יעלה עוד. מה דעתכם? והאם מישהו מכיר מיני-מחשב אנדרואיד בו הקירור טוב יותר (למשל בגלל גוף קירור גדול) והטמפ' של ה-SoC נמוכה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאוורר biox f120 ואני רוצה לקנות עוד מוורר שהוא RGB ולחבר אותו לחיבור הנוסף שמגיע עם ה biox f120 זה אפשרי? יכול להיות עם זה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הקירור של Scythe מדגם katana 3, אך לצערי יש לו רק את המתאמים לתושבת AMD. האם למישהו יש במקרה מתאמים לתושבת של אינטל 115X, 1366 וכו', שמתאימים לקירור הזה והוא לא זקוק להם? אשמח לקבל במידה וזה יהיה רלוונטי. בחול כבר בלתי אפשרי להשיג אותם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מיני-מחשב שמריץ Windows, וב-BIOS שלו, במסך Thermal Settings, אני רואה את ההגדרות הבאות: לגבי ההגדרה "S3/CS Thermal Trip Point", אני יכול להסיק מהשם שזה אומר שבטמפרטורה שמוגדרת שם (100 מעלות) המחשב אוטומטית מעביר את עצמו למצב Sleep Mode. אבל מה זה Active Thermal Trip Point ו-Passive Thermal Trip Point? מה יקרה בעצם בכל אחת מ-2 הטמפרטורות שנקובות בשני המצבים האלה (85 ו-90)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-