אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אז כך, אני בונה מארז למחשב חדש שישמש כשרתון (מלשון שרת קטן) לשיתוף קבצים ואינטרנט בבית. נשרף לי ה athlon MP אז אני ככה"נ אקנה במהלך שהותי בארה"ב Athlon XP 1600, כולה 330 שקל כולל משלוח חינם (בתוך ארה"ב). קיצר, איזה מאוורר ו/היטסינק כדאי לקנות, הדגשים הם שקט וגודל קטן. בדגש על הדגשים ! תהיתי עם AX-7 ו וVantec Stealth יהיו הצעה טובה ? או שכדאי לקנות גרסת RETAIL של המעבד, שתעלה כ 120 שקל יותר (או לחלופין Athlon XP 1700 retail ב 480 שקל) ולהשתמש במעבד המקורי שמגיע מ AMD. יש להזכיר שמדובר בשרת, אין כל כוונה לבצע אוברקלוקינג למחשב, רק שקט ושיתפוס כמה שפחות מקום (הרעיון זה לבנות את המארז שיהיה קטן)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בCCG מישהו שם תמונות של מערכת הקירור החדשה שלו: מרשים למדי.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות פאנבאס, שבו יהיה מצב לשים את המאווררים על 7 וולט. מהי הנוסחא לחישוב ההתנגדות של הנגד, כאשר המתח ההתחלתי הוא 12V?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כדאי? אני מתכנן להוסיף לפחות עוד 5 מאווררים, ואולי איזה נסיון עם קירור מים ביתי גם כן, אבל זה לא קשור. גם אולטרה באורך של 15 ס"מ הולכת להכנס פנימה. כדאי ? להוסיף? ???
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בניתי מחשב שמבוסס על : xp 1800 Epox 8k3a + Mushkin 256m ddr 3000 לאחר ההרכבה הכל עבד כמו שצריך עד לשלב התקנת הדריברים ואז הופיעה הודעת שגיאה חמורה והמחשב עשה restart. בדקתי בביוס ועל פי הנתון שלו, טמפ' המעבד נעה סביב 99 מעלות צלזיוס(לא טעות - 99 ! ! !) נראה לי שזה נתון מטורף! (המאוורר עם ההיטסינק שבאו עם המעבד די פשוטים - אבל עובדים) מה לעשות? ? ??#$@#% מה לבדוק? מה יכולה להיות הבעייה???? H E L P ! ! ! ! ! ??? ??? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למכירה בארץ כרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץ אני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחד המדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אנשים ... אחרי עבודה מאומצת והשקעה כספית לא קטנה הינה לכם קומץ תמונות שצולמו במהלך מסיבת רשת ... טוב אני אחסוך המילים ואתן למתונות לדבר.. http://ilf.israel.net/LandRover/case סרטון בנושא: http://ilf.israel.net/LandRover/case.rar
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כזה משטח לעכבר מפרספקט (או איך שרושמים/אומרים את זה) היה פעם באתר אחד שעשה את זה והכניס נורת ליד פנימה.. אז שאלתי היא מה שאני צריך לעשות כדי לעשות את זה זה לקדוח חור קטן ולהכניס את הנורה פנימה ואז כל המשטח זוהר כזה? כיזה לא בעיה לעשות אבל אני לא רוצה סתם לעשות את זה עם זה לא מאיר ואם לא ככה עושים את זה אז אולי איך עושים את זה.. וצריך ליד חזק ?? שנותן אור חזק?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-