עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. Cooler Master Vigor Monsoon™ III LT http://www.vigorgaming.com/components/cmp_monsooniiilite_intel.html השאלה שלי האם הוא טוב לOC וכמה טוב מה ההבדלים בינו לבין המוגן 2? ובכללי אם הוא קירור ששוווה לקנות אותו תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום! יש לי את הראם הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 והוא במקור 800 מגה הרץ ותזמון 4-4-4-12 ומתח של 2.1V אבל רציתי לשאול אם במידה ואני אשים אותו על 1066 MHZ ותזמון של 5-5-5-18 ועדיין מתח של 2.1V אז האם הוא יתחמם יותר? כי אין לי קירור אליו חוץ ממפזר החום שבא ביחד איתו... ודרך אגב הוא עכשיו על מצב Performance Enhance: TURBO בביוס. מפרט: E7500 EP43-UD3L Extreme power plus 600W CM690 Corsair CL4 2X2 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. אני בודק בביוס, הטמפ' היא 38-39 מעלות, כאשר אני חוזר לווינדוס מוצגת לי בדיוק את אותה טמפ' שהייתה בביוס בתוכנה של הלוח אם, ולאט לאט הטמפ' צונחת ל-32-34, ואני רואה את הצניחה בהדרגה, יכול להיות שבווינדוס המאוורר של המעבד מתאמץ יותר בגלל אופציית הSMART FAN? קצת מוזר לי הקטע הזה כי בביוס המעבד אמור להיות בפחות עומס... אגב, מה שאמרתי נכון גם לגבי הטמפ' של הNB, בביוס היא 53, שאני מגיע לווינדוס היא צונחת לאט לאט ל-43-44... יכול להיות שהחיישן מזייף? הגיוני שקירור סטוק יגיע לטמפ' של 32-34 מעלות במנוחה?

• 19 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by lexsus,

שלום יש לי שאלה אם אני יכול להדביק מאוורר על המארז בלי צורך בברגים ?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by ballcall2,

אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dotan922,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by House M.D.,

יש לי כרטיס מסך ATI HD4550 , ואני לא ממש מרוצה ממנו במשחקים, ברצוני לעשות לו OC. התחלתי לעשות לו OC, בזיכרון הצלחתי להעלות לו 100MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים בבדיקת מאמץ לכרטיס, לעומת זאת בליבה הצלחתי להעלות רק 30MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים. לכן ברצוני להעלות לו את מתח העבודה, שעומד כרגע על 1.10V כדי להצליח להעלות יותר . הטמפרטורות של הכרטיס נורמאליות אז אין סיבה שייגרם לו נזק כתוצאה מחימום יתר. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להעלות לו מתח, קראתי מדריכים באינטרנט וראיתי שצריך לצרוב לו ביוס ערוך, אבל רוב המדריכים שמצאתי הם מלפני 4-6 שנים, ואני די פוחד להשתמש בתוכנות המומלצות שם לכרטיס שהוא יחסית חדש (יוצר בסוף 2008) אשמח לקבל המלצות ותוכנות מעודכנות לעינין הזה , השגתי את הביוס המ…

9. Started by ShoVaLK,

תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by carman6,

הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! יש לי מעבד E7500 ועשיתי לו אוברקלוק עד 3.6 GHZ. רציתי גם להמשיך אולי עד 4GHZ אבל אני מפחד שהגשר הצפוני יהיה חם מידי. עכשיו הוא עומד על 43 מעלות במנוחה. לפי מה שאני יודע אסור לעבור את ה-50 מעלות איתו, וגם שמתי לב שהוא מתחמם לאו דווקא כשהמעבד מתאמץ אלא כשכרטיס המסך מתאמץ, ואז הוא מגיע למשהו כמו 47 מעלות. השאלה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית עבור הגשר הצפוני ואם היא אכן 50 מעלות אז איזה קירור אתם ממליצים? דרך אגב חישבתי וכדי להגיע ל-4GHZ אני אצטרך תדר באס של 360 MHZ בערך (אולי 365). הלוח שלי יעמוד בזה? דרך אגב המתח ללוח אם כרגע הוא 1.1V שזה מתח הסטוק שלו (NORMAL). מפרט: E7500 Freezer 7 pro EP43-UD3L Extreme Power Plus 600W CM690 HD4870 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום! יש לי כרטיס מסך Gigabyte HD4870 תמונה: http://img12.nnm.ru/e/d/a/9/2/eda924adb616e12882c99bfaf890ab4c_full.jpg והזיכרון (MEMIO) בכרטיס מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות. תמונה: (התמונה אחרי בדיקה של דקה בערך ב-GPUTOOL) ונראה שהטמפרטורות בשלב זה מפסיקים לעלות פחות או יותר. השאלה שלי אם זה בסדר הטמפרטורה הזאת ל-MEMIO? או שכדאי לקנות קירור חדש? וגם שאלה אחרת: הזיכרון זה הריבועים שמתחת לקירור הזה של זלמן נכון? אל תשימו לב למהירות הסיבוב של המאוורר כי הוא לא נשלט אצלי דרך המחשב (רק 2 כבלים). תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Da7kStar,

יש לי כמה שאלות בקשר לטמפרטורות 1. הטמפרטורה של המעבד היא + - במנוחה 48-50 שזה גרוע.. (Q6600) למרות שהוא עם קירור של זלמן CNPS8000 2.אם אני קונה מארז חדש וקירור למעבד Antec Nine Hundred + Thermalright Ultra 120 eXtreme כמה מעלות זה יכול להוריד? המאווררים שאני שם על הקירור יכולים להשפיע בצורה משמעותית? איזה הכי כדאי? ויש סיכוי ש http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htmיותר טוב?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Omer DA,

שלום,לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי וויסטה,רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות או שצריך עוד מאוורר,כרגע יש רק מאוורר 120mm אחד לכל המארז..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by 10ziv,

שלום. דבר ראשון אני לא מבין בכלל ב oc. ביום ראשון אני צריך לקבל את המחשב שקניתי מהחנות tms. ביקשתי מהם שיעשו oc כי אני לא יודע ולא רוצה להתעסק. עכשיו השאלה שלי היא אם יש אולי פה מישהו בפורום שהחנות עשתה לו או מישהו שמכיר שהחנות עשתה לו אני רוצה חוות דעת איך הם עשו לו,אם יצא לו טוב ולא היה לו בעיות. השאלה השניה שלי שאני יקבל את המחשב איך אני יודע אם הם עשו לי טוב את ה oc. איך בודקים את זה? תודה לכל העוזרים לי.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by wowohw,

מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  18. שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי: מעבד: Q9450 לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE קירור למעבד: THEMARLTAKE V1 בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  19. לאיזה הישג OC מקסימלי (תדר) אני יכול להגיע עם מעבד E8400 עם קירור סטוק?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  20. יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by MightYaad,

יש לי מחשב פנטיום 4 רגיל שאני רוצה לנסות עליו OC עם קירור סטוק.... השאלה היא כמה יעיל הקירור סטוק (כלומר אם אפשר להגיע איתו לOC נורמלי) ואם למישהו יש רעיון איך לשפר את היעילות של הקירור סטוק (שיפצורים וכדומה)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום, יש לי מעבד Intel Core2Duo E4500 2.20 ghz רציתי לעשות לו אוברקלוק, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.. לכן יש לי כמה שאלות בנושא: 1.מה זה אוברקלוקינג? 2.כיצד זה משפיע על פעילות המעבד? 3.מהם הבדלי הטמפ' שניתן לצפות להם? 4.האם המצב הפיך? 5.האם המחשב שלי יעבוד מהר יותר? בכמה? תודה לכל מי שעונה, ואני יודע שאני טמבל בזה עריכה: לא משנה, מצאתי את הנושא שמסביר על זה http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ תודה בכל מקרה בכל מקרה, נשארה לי שאלה אחת, איך אני עושה את זה? תודה למי שעונה

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by MightYaad,

יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אז ככה יש לי מעבד E8500 שהתדר שלו הוא 3.16 ג'יגה הרץ. המכפלה שלו היא 9.5 והתדר הוא 333 עכשיו השאלה שלי היא אם אני ישנה את המכפלה ל6 ואת התדר ל527 (כך שגם יוצא 3.16 ג'יגה הרץ +-) אז הביצועים ישארו אותו דבר הוא שירדו\יעלו??????? ומה יותר טוב מכפלה גבוהה או תדר גבוהה???? עריכה: יש לי זכרונות של OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 נראה כמובן שהם יכולים לעמוד בתדר של 527 FSB.... הלוח שלי הוא EP45-DS3R והמעבד E8500 והלוח: תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים