עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך קוראים לאפשרות שמורידה את מהירות המעבד שאין שימוש במידה וזו האפשרות הזו EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology למה למרות שביטלתי אותה עדיין המהירות יורדת

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  2. SCYTHE מצהירה תאימות של INFINITY ללוחות ASUS מסוימים אבל מצפיה בתמונות, לא נראה שיש מקום למאוורר אחד ועוד פחות מזה לשניים. רציתי לוודא שיש למישהו צירוף כזה על לוח ASUS ואם כן אשמח לדעת מהו המארז ועל קשיי התקנה מיוחדים. בעיקר אני מתענין בלוחות בהם ASUS מכניסה אמצעי קירור פסיביים כמו P5B DELUXE וקומנדו.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by nimrodim,

הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by ScreameR,

האם יש חנות בתל אביב שמוכרת מוצרים של ThermalTake? אם כן אפשר שם וטלפון?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. איפה אפשר להשיג חלקים לקירור מים בארץ? כמו רדיאטור ואת הדבר ששמים על המעבד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by roeiw,

תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד על התיזמונים של הזיכרון ועל ה T1 ו T2 ואיך אני בודק יציבות של הזיכרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by keglevich,

בכותרת....

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !

9. Started by aderet,

נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. Started by MATAN_BS,

???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שידרגתי עכשיו את המחשב ויש מלא הגדרות בלוח החדש שאני לא מכיר ושאין לי מושג מה הם עושות... אני צריך הסבר קצר על מה עושה כל דבר ואם אפשר מהי ההגדרה המועדפת... המפרט הוא: מעבד אינטל C2D E6750 לוח אם ASUS P5K זכרון OCZ PC-6400 2GB (2X1024) הנה רשימה של מה שהתווסף מבחינתי ושאני לא יודע מה עושה ואיך להגדיר + האופציות שיש לי: 1. האם העלאה של ה PCI-E FREQUENCY משפיעה על ביצועי כרטיס המסך? אני זוכר שב AGP זה לא עזר ממש... 2. TWR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 3. TRFC אופציות: 20-25-30-35-42 DRAM CLOCKS, אוטומטי 4. TWTR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 5. TRRD אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 6. TRTP אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 7. DRAM static read…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by eladhor7,

שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. https://www.youtube.com/watch?v=ydmwatdUwR8 לידיעתכם !

16. שלום לכולם, מצ"ב קובץ JPEG המפרט את החלקים שאני צפוי לקבל בקרוב, ורציתי להיוועץ בכם, חברים, לגבי תצורת הקירור במארז. 1. היכן למקם ולאיזה כיוון את המאווררים (שימו לב, ישנם בסה"כ 10 מאווררי SP120, כאשר שלושה מהם מסונפים לרדיאטור) והיכן למקם את הרדיאטור עצמו? 2. כמו כן, ואינני יודע אם זה המקום, לגבי ה-RGB. האם הקופסאות הקיימות במארז (וזו שבאה בקיט של 3 המאווררים) תספיקנה לחבר את כולם, אם נניח ייעשה שימוש במפצלים כלשהם, והאם לא תהיה לכך השלכה שלילית כלשהי (מתח, בקרה באמצעות תוכנה כיו"ב)? תודה רבה מראש לעונים, והמשך יום נפלא!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by dan9,

בוקר טוב לכום!! קרא לי היום בבוקר דבר שאני לא יודע בדיוק מזה.. יש לי את הלוח הזה:GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2615 ושיחקתי קצת עם ההגדרות של הביוס בOC לא משהו חריק העלתי קצת מתחים הורדתי קצת שינית את מהירות הזכרונות..באמת לא משהו חריג לאחר העידכון הוא יצא מהביוס ונתן לי הודע של משהו שהוא עדכן ביוס או שהוא שולף אותו מהזיכרון לא ממש הספקתי לקרוא :-( ומאז המחשב נדלק אבל לא עולה כלום כמו כן הוא נותן שתי ציפצופים ארוכים במעט יותר החלפתי לזכרון תקין כי אולי הבעיה היא בזכרון שנדפק בגלל הOC אבל זה לא עזר איפסתי את הביוס אפילו הוצאתי בטריה גם זה לא עזר.. יש למשהו מושג מה זה? או מה אומרים הציפצופים האלו? המחשב ממש מת כאילו …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by the_rock100,

חברים אני צריך קירור שקט לפרסקוט 478 שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל להרכיבו והוא מכוון אוטומטית את RPM. תמליצו לי על מאוורים בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  19. אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by mikezaush,

ברירת המחדל שלי הם 378 בליבה ו338 בזכרון. עשיתי אובקלוקינג עם ati tool והגעתי עד ל400 בליבה ו360 בזיכרון בלי שיופעו לי ארטיפקטים. אני משתמש בקירור סטוק של msi שבא עם הכרטיס. האם מישהו הצליח להמהיר את הכרטיס של החברה הזאת ספציפית עם קירור רגיל שעליו דיברתי? ולאיזה מהירויות אני יכול להגיע עם קירור מאוורר מקצועי של זלמן לדוגמא?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by yagelr,

לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המערכת החדשה שלי Intel Pentium IV 3.0G@3.4Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W רציתי להחליף תזיכרון למשו יותר עצבני בסביבות 1000 שקל.. רציתי לדעת איזה זיכרון לקנות איזה מומלץ ועד לאן אני יכול להגיע בערך עם המערכת שלי לאיזה גבול..... ורציתי לדעת אם הלוח שלי מקטין את גודל היכולת של הOC ...כי יש כאלה שטובים ל OC ויש כאלה שגרועיםם (ואם יש קונה לזיכרון שלי אני ישמח )

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  24. Started by xpl0it,

אהלן חברה.. קניתי את המפרט הבא: Q6600 GA-P35-DS3R 8800GT 512MB 2GBRAM 800MGHZ WD 250GB 16MB המארז הוא כנראה SONATA II או SONATA III, שנחשב לפי מה שהבנתי מארז מקורר (מגיע עם מאוורר 120MM), וקניתי בנוסף FREEZER 7-PRO קירור למעבד. רציתי לשמוע את דעתכם. קירור מספיק ? צריך עוד ? מיותר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Jimboy,

אתמול המחשב שלי התחיל לקרטע ולהשמיע רעשים חזקים (במיוחד מהמאוורר העליון שלו) והטמפרטורות שלו עלו ל60 ואפילו 70 מעלות.. דבר שממש לא אופייני לו בהתחשב שהטמפרטורות שלו מעולם לא עלו על 35. לפני שאני שולח אותו לבדיקה רציתי לבדוק אם יש משהו שאני יכול לעשות?? אם למישהו יש רעיון אני ישמח לשמוע... (פרטים על המפרט שלי יש בפרופיל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.