אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש בלוק לכרטיס מסך למערכת קירור מים של Thermaltake (ביגווטר 745 אם זה משנה למישהו) שמותאם גם לכרטיס מסך X600XT של ATI וגם ל 8800GTS של נווידיה. קיים כזה דבר בכלל? http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0088/cl-w0088.asp זה טוב?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט בצד E6300 +945P-S3) . אני רוצה לעשות OC למעבד אך אני לא יודע איך להגדיר את הביוס בצורה הכי טובה. יש איזה מדריך/מאמר/כתבה שמפרטת על כך? אם כן אני אשמח אם תשאירו לינק :) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מזהה את מאוורר המעבד כמאוורר מארז ואת מאוורר המארז כמאוורר מעבד... מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ACER Aspire 3620 עם מעבד פנטיום M בתדר 1.8MHZ (למרות שאמור היה להיות 1.6). בתקופה האחרונה המחשב עושה בעיות מוזרות. לפמים המסך נכבה, לפעמים הוא נצבע כולו בצבע אחיד ולפעמים המחשב כולו נתקע. בכל אופן צריך להפעיל אותו מחדש כדי שיעבוד. לדעתי הבעיה היא בגלל שמשהו מתחמם שם וחשבתי לנסות ולשנות את תדר העבודה של המעבד ל1.6. דרך הביוס אין לי בכלל אפשרות כזו... האם יש דרך אחרת? תודה *** עריכה: בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא 76 מעלות (לפחות לפי מה שרשום בEVEREST) לדעתי זה יותר מדי גבוה, מה שמחזק את התאוריה שלי לגבי סיבת בעיה. האם זו באמת טמפ' גבוהה למעבדים אלו?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מחפש חנות מחשבים שפתוחה בשבת או מוצ"ש באיזור הצפון....מישהו מכיר משהו? אני חייב די דחוף מאוורר 60מ"מ... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פיייי, זכרתי שהיה לי משתמש בפורומים, אבל לא האמנתי שהוא עוד פעיל (אי שם מ 2002). נו שוין - ולענייננו. יום אחד, במהלך משחק אנריל ממושך, המסך קפא והמחשב החל להשמיע רעש כאילו הוא הולך להמריא. ריסטרט מהיר וכניסה למסך של הביוס גילו את האמת המרה - טמפ' של 80 מעלות למעבד (מדובר במעבד פנטיום 4 - פרסקוט). לקצר את הסיפור הארוך (מי שרוצה לקרוא את הארוך, בליווי תמונות - http://n2b.org/?p=391) עשיתי טיפול וניקוי יסודי לעסק והנה מה שקורה שם היום: 1. טמפ' מנוחה (idle, אף תוכנה לא פתוחה) 42-44 מעלות. 2. טמפ' עבודה שפויה (מסמך בוורד, גלישה באינטרנט וכ') - 47-51 מעלות. 3. עבודה מאומצת (משחק אנריל או GTA ארוך) - 57 מעלות. בקיצור, ממעבד שעבד ב idle על 65 מעלות צנחתי ל 42 מעלות - שיפור משמעו…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אם אני רוצה להעלות את התדר של הזכרונות מ 667 עד 800 <הזכרונות תומכים, הלוח לא> בלי להעלות את התדר של המעבד... איך אני עושה את זה? ואיך אני מוודא יציבות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני שוקל לפרק את המאוורר סטוק של המעבד עד שאני אקנה קירור חדש ולשים לבינתיים מאוורר 80MM (יש לי 2 כאלה) שיקרר את הגוף קירור. אז באיזו מהירות מסתובב מאוורר כזה (למען הסר ספק DC12V) ?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) וגם מה חוות הדעת על זכרונות ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עד כמה הם תואמים מערכת oc? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
או שפשוט להרכיב את זה עם התופסנים שלו והלוח יכול להיות מחובר כרגיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ספק כוח Enermax liberty 620W צריך המלצה לזכרונות לעשות OC מקסימלי (חשוב שבמערכת תהיה יציבה !!!!)?????????? המחשב בבניה כרגע כי אני עובד על מודינג למארז שהפרוייקט יושלם אני יודיע כרגע חסר לי רק זכרונות שלא קניתי עדיין להתחיל להרכיב את היפיוף
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה, אבל אם לא אז אני מדבר על אתר שבו אנשים העלו את התוצאות שלהם עם החלקים שלהם ועם ההגדרות שהם כיוונו. זה דבר שדי יכול לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי Q6600 - עם אוורור אוריגינל של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- - Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE 019 ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים Aguila וEureka. אני יודע בוודאות שהסירקולציה של האוויר בEureka מעולה ולא יהיו בעיות עם הBT. אבל מה עם הAguila? אם אני אקח אותו בסוף הוא לא (כמו שמישהו אמר באשכול עם האיש עם הSoprano) "סתם יזרוק אוויר חם למעבד"? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Super Silent 4 Ultra TC יש לי מעבד ישן של פנטיום 4 נורטווד 1.6 mhz כרגע יש את הקירור הרגיל של אינטל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-