אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מד חום כזה, שחכתי מה הביטוי המדויק. לא כזה כמו בפנדה, אלא רק החישן. את השאר אני אחבר לבד. באזור ת"א עדיף. עריכה - אפשר גם אתר ברשת שמוכר כאלה. אבל רק את החישן לא כל המכשיר
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מאוורר 80 מ"מ והוא הגיע. מצאתי נגרייה שיש לה מקדח כס שמוכנה לקדוח לי חור של 80 מ"מ ב10 שקל. החלטתי טיפה אני אתקין את המאוורר. ואני עוד מעט מתחיל את העבודה. השאלה היא: האם שחכתי משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין לא בן 13 (עוד שבועיים- שלוש) ואני כבר מתכנן איך לעשות את החלון יש לאבא שלי חבר מאוד טוב (הוא מאוד מנוסה בזה ויש לו את כל כלי העבודה האפשריים) ואם קצת שכנוע מצד אבא שלי הוא בטוח יסכים לחתוך לי את המידות הדרושות. לאחר מכן אני אקח חלון פרספקס וישים אותו הבעיה שלי האם אחרי שאני שם את החלון אם מה אני מדביק אותו. נ.ב: בבקשה אל תביאו לי לינקים באנגלית אני תלמיד די טוב (ממוצע מעל תשעים) אבל באנגלית אין לי כל-כך אוצר מילים גדול. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך קטן של 486 המסך הראה את כמות ה MHZים בהם עובד המחשב . עכשיו יש לי לוח אם שרוף ויש בו חיישן א. האם אפשר לחבר בין שתיהם כך שהצג יראה את כמות החום במארז/מעבד/כ.מסך? ב. אם כן איך אני מוצא את החיישן בלוח (VIA APOLLO 133) ג. איך אני מחבר בין שתיהם ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג drum fan שיתאים להיטסינק? אם אפשר בארץ, אבל גם כאלה מחו"ל יהיו בסדר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא הגיוני הא? אבל זה מש-MBM5 אומר לי! החליפו לי לוח וכנראה שיחקו עם החיישנים של המעבד (של הלוח בסדר) וזה מראה טמפרטורה כזאת נמוכה! לא שזה איכפת לי שזה יהיה 56- אבל..... איך אני מסדר את זה? ניסיתי לשחק בגדרות של ה-MBM ולא עזר.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את הדרמל של וולף (250 שקל) וקיבלתי איתו 40 ראשים. אני רוצה לחתוך איתו את הגג של המארז - באיזה ראש אני צריך להשתמש? מאיפה אני יכול לקנות עוד ראשים? איזה ראש יכול לשייף מתכת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע מה הם? אין לי את זה בביוס (ואני לא רוצה להוריד עדכון) יש איזו תכנה לזה? ועוד משהו, מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד שלי (P3 450) ?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי בעייה (מן הסתם אחרת לא הייתי רושם כאן). ברגע שאני סוגר את המחשב, משתררת בבית דממת מוות, פתאום אפשר לשמוע את הציפורים מצייצות בבוקר ואת הצרצרים מצרצרים (או מה שצרצרים עושים) בלילה. בקיצור, אני מחפש גוף קירור למעבד שהכי חשוב שיהיה שקט. מן הסתם הוא גם צריך לקרר (אחרת הוא לא היה נקרא גוף קירור) אבל אני לא מעוניין לבצע המהרה כלשהי. סה"כ אני צריך משהו שירעיש פחות מ"מנוע הדיזל" שיש לי עכשיו בתוך המחשב שהוא המאוורר שקיבלתי ביחד עם האתלון 1200 שלי לפני שנה. אין צורך להוסיף שזה SOCKET A...אני מניח שאתם כבר יודעים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב, לאחר חששות שהתבדו WINDOWS XP הצליח לעלות והכל מוגדר כמו שצריך. לא נתקלתי בשום בעיה למרות החלפת הלוח מ-A7M266 ללוח הנ"ל. כמובן שמיד בדקתי האם ה-CRUCIAL PC2100 יעבדו ב-166, עובדים כמו גדולים. הטמפרטורה של המעבד צנחה פלאים גם לפי MBM5 וגם לפי ה-BIOS. מאיזור ה-50 ל-38-39 ב-IDLE. הצעד הבא, עדכון BIOS ועוד משחקים עם ה-FSB...... בהצלחה לי. ;D
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני בן 16 וראיתי פה כמה עבודות וממש נדלקתי במיוחד על החלון השקוף על דלת המארז אבא שלי אמר לי שלא ממש בעיה לעשות את זה אבל מה.... הוא עצלן.... ובכלל לא רוצה לשמוע על זה אז לפי דעתכם ילד בגיל שלי יצליח לעשות לבד כמה מודים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בתחילת פרויקט צביעה של המארז (Antec 1040 לבן), מקלדת (לוג'יטק iTouch) ומסך (Mag XJ700T), את כולם אני צובע בכחול כהה עם גימור "מראה". שתי שאלות קטנות: איך אני משחרר את הברגים שמחזיקים את הבסיס העליון והתחתון של המארז? שאלה שניה, לגבי המסך, אני מחפש מדריך לצביעת מסך, יש לי מושג כללי מה לעשות, אבל אני לא מחפש לעשות פאשלות, כי כרגע לא יתאפשר לי לקנות מסך חדש אם משהו יתשבש. לינק למדריך טוב מאוד יעזור
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מערכת AQUATRON פועלת ללא דליפות!! (אחרי שני תיקונים קלים) אחרי שעת עבודה במצב IDEL, להלן הטמפרטורות. (טמפ' החדר בערך 28-29 מעלות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. מה אפשר לעשות עם מאורר בערך 2X2 ב. איך יוצרים במארז אפקט של מראה ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לצבוע את מארז מביפנים בצבע כזה שיזהר מבפנים כאשר אני מליק את הלדים ובקשר ללדים צריך לדים מיוחדים בשביל שהצבע יזהר ? אם כן אז מהו שמם ? תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. האם קרור טוב יותר של המחשב ישפר את ביצועיו - גם בלי OC - או במילים אחרות אם אני לא מתכוון לעשות OC במחשב חדש שאני קונה, האם כדאי להשקיע בקרור. 2. באיזה אתר הייתם ממליצים לי לרכוש חומרה למחשב (לוח, מעבד וזיכרון) - גם לגבי מכיר וגם לגבי אמינות. את האמת יותר לגבי אמינות כי הבדלי המחירים לא משמעותיים. כחו בחשבון שאני צריך את עזרתם בהרכבת המחשב עצמו. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עומד אני לקנות בחו"ל מעבד AthlonXP 1800+ RETAIL אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג. על איזה מאוורר/היטסינק אתם ממליצים. שקט הוא ערך עילאי. כמו כן השיקול הכספי. חשבתי על ה Volcano 9, יש לו ביצועים לא הכי טובים, אבל יחסית למחיר הם בסדר. הוא עולה בחול 27$ יותר זול מאשר קניית כל צירוף של AX-7/SLK ו Vantec (שזאת בעיה כי הם לא במלאי בחנות ממנה אני מזמין).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
די, נמאס לי!!! לא רוצה ללכת לזיגזאג ולשלם להם 30 שקל בשביל חור מז***, איפה לכל השדים והרוחות יש כוס קידוח רגילה, 80 מ"מ לברזל!!! חיפשתי בכל ace והום סנטר שראיתי ולא מצאתי... אם מישהו יכול להגיד שם אפילו של חנות מקצועית נגיד בתל אביב אני מאוד ישמח... ועוד משהו, כוס ברזל כזו עושה חור גם בחלון? ובלי לעקם/לפצוע/לקמט את הפלסטיק?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כול מדברים על מאווררי הDelta 60 m"m ו ה80 m"m שמביאים ביצועים גדולים וכמובן איך לא הTornadoאים השונים... המאווררים נעים במהירויות גבוהות ביותר ודוחפים אוויר בעוצמה חזקה אני אישית לא בעל מאוורר כזה ואני בטוח שהרבה מאיתנו גם כן, אז מה שאנחנו רוצים להבין ובלי Db שמיביייי! זה כמה זה הולך לעלות לנו ברעש עם אנחנו רוצים ביצועים ולכן לבעלי ניסיון במאווררים רועשים עם ביצועים גדולים יש חלק נרחב בדיון הזה. המטרה היא שנוכל להבין מהו המאוורר בעל הביצועים הטובים ביותר בעוצמת הרעש הסבירה ביותר וכך נוכל לבחור במאוורר אולטימטיבי במקום להתבסס על "ביצועים אדירים ורועש!" או "ביצועים נמוכים ולא רועש!" אני מברך את כל מי שיעזור בדיון זה כדי למצוא את המאוורר האחד והיחיד שכולנו נוכל להתפשר עליו.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-