עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  2. Started by Oranili,

עשיתי OC ל BUS מ200 ל226.. עכשיו הוא עושה OC גם לזכרונות אז הורדתי את הזכרונות מ200 ל166.. אז עכשיו הם לא ב OVER CLOCK ? .. הם יפעלו יותר לאט?.. כי אני רואה ב FREQUNCY שהם על 177 תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. והשאלה הראשונה לפני הכל האם יש אפשרות בכלל לעשות אוברקלוק ללוח שלי? היי,אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי, הדבר הראשון איך אני יודע מה בדיוק יש לי על המחשב,איזה כרטיס וכו... יש תוכנה מסוימת?אשר מראה את הכל חברות וכו.. ממה שאני יודע מרכב במחשב שלי CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267 Motherboard Name Intel Lemont DP965LT זכרונות 4*512 מהירות 667 אין לי מושג איזה חברה, כרטיס מסך Device Description NVIDIA GeForce 7600 GS (Microsoft Corporation - WDDM) ספק G-PRO 500W ATX12V dr-b500e קירור יש את מה שמגיע עם המעבד ביחד,במארז יש רק מאוור אחד בצד גדול, מאיפה אני מתחיל לעשות אורקלוק מה מי מו,קראתי את המדריכים. אני רוצה להתחיל אני חייב לקנות קירור? אני ל…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by yarden961,

אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  5. Started by mazoneli,

ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. מכיוון שאני מעוניין לעשות OC על המחשב, ועל המחשב הנוכחי כמו שהוא היום זה לא אפשרי. אז אני קונה לוח אם וזכרונות חדשים. חשבתי על הלוח giga-byte p35-ds3r אומנם המחיר שלו קצת יקר ואני נשאר בלי תקציב גדול לזכרונות אז אני לא יודע מה עדיף. מערכת שקיימת היום היא Intel Lemont DP965LT E6400 Twinmos 512 * 4 NVIDIA GeForce 7600 GS מכיוון שהלוח בכלל לא נתמך OC ויש לי אפשרות לקבל על הלוח והזכרונות תשלום מלא כמו שהם עולים היום אני מעויין להחליף,למשהו על מנת לבצע OC התקציב הוא בסביבות 1000-1200 ללוח ולזכרונות 2G זכרונות אני מעוניין במה שהכי טוב עבור OC במחיר הנ"ל. לגבי חום מעבד היום בדקתי על החומרה שקיימת היום בתוכנה TAT Workload level 100% הפעלתי את שני הליבות אחרי חמש דקות בערך זה …

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  9. Started by uguru1969,

האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
    • 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by Talool,

שלום לכולם ותודה מראש אוקי הבעיה שלי מאוד מוזרה תמיד לאחר שאני מבצע oc הpci אצלי יורד לאחד במקום 16 הנה תמונה http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4kawilh הלום אם שלי הוא gigabyte 965pds3 מעבד e6600 כרטיס 8800gts אם אפשר הסבר מה הדבר הזה עושה (pci ) הזה אני יודע שזה החיבור של הכרטיס שלי ללוח אבל לא מודע למה זה ירד ל1 מ16 ואיך מחזירים את זה ל16 כי כל פעם שאני מבטל את הoc זה חוזר להיות 16 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  12. e6600 asus p5b 2gb g.skill 800mhz HK 8800gts oc2 320mb ocz gamexstream 600w אני מדבר גם על עוד OC לכרטיס מסך בנוסף למה שכבר עשו לו במפעל.. יש פוטנציאל? ועד כמה אני יכול להגיע עם המעבד? ושכחתי להגיד, קירור אוויר - infinity

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  13. המארז 6a19 compucase תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 במהירות 1.6 גה"צ עם אוברקלוק למהירות 2.2 גה"צ. כיום יש לי את ה ThermalTake Spark 7- הבעיה איתו שהמאוורר שלו מאוד רועש ואני מחפש פתרון שקט יותר, אך לא מתאפשר על האיכות שלו. הדרישות שלי מהמאוורר התחליפי הם (לפי סדר החשיבות שלהם): 1) שקט 2) דחיפת אוויר טובה 3) תוספת לדים או קטודה על המאוורר. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. יש לי מארז UBER CHAKRA והתקנתי את הBT בתוך.. הטמפ' עם הקירור סטוק של אינטל היו בסביבות 45-46 במנוחה ו54 במאמץ... עם הBT יש לי רק 42 במנוחה ו52 במאמץ... מדוע זה ככה? זה לא אמור להוריד הרבה יותר? האם הקירור צריך טיפה לזוז כאשר הוא מורכב?.. כאילו הוא נמרח כזה.. כי שאני נוגע בו הוא טיפה נמרח כזה על הSOCKET של המעבד. אני צריך עזרה כי התייאשתי כבר ולא יודע מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  16. יש לי סינקים מספק ישן http://img266.imageshack.us/img266/1567/asdvx3.jpg מה אפשר לעשות איתם ? קירור לזכרונות ? וכנ"ל עם הקירור הישן של המעבד יש מצב לחתוך אותו ולשים על הזכרונות של הכרטיס מסך כמו במדריך שבאתר http://img238.imageshack.us/img238/5407/oczdomin2amdrp7.jpg הסינק כבד בטירוף

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. SCYTHE מצהירה תאימות של INFINITY ללוחות ASUS מסוימים אבל מצפיה בתמונות, לא נראה שיש מקום למאוורר אחד ועוד פחות מזה לשניים. רציתי לוודא שיש למישהו צירוף כזה על לוח ASUS ואם כן אשמח לדעת מהו המארז ועל קשיי התקנה מיוחדים. בעיקר אני מתענין בלוחות בהם ASUS מכניסה אמצעי קירור פסיביים כמו P5B DELUXE וקומנדו.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  19. Started by Holy,

אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by shibby15,

כרגע הכרטיס דיי חם ורועש ולא ממש מאפשר לעשות אובר קלוק. לא ראיתי שיש משהו שרשום שהוא מותאם ל 8600, מלבד זלמן שאני כמעט בטוח שיתאימו. אשמח לדעות והצעות. המטרה היא שקט כמה שיותר ומחיר יחסית זול, אני חושב שהגבול 150, אין לי בעיה עם יד שניה (כמו הטורבו 2 שראיתי שמציעים כאן או הסיללנסר 5

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  21. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  22. Started by boyo,

שמתי את הפוסט הנוכחי בפורום "תמיכה טכנית - חומרה", אך אני מרגיש שאולי פה יוכלו לעזור לי במידה יותר גדולה, היות ומדובר בעיקר בנושא פתרון קירור: קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון …

• 0 תגובות
    • 369 צפיות
  23. Started by dddddd,

בנוגע לאבורקלוק. מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  24. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.