אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?
-
- 18 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ככה. יש לי את הזלמן (שימו לב חתימה לפרטים) על המעבד. הטמפ' שלו ב OC של 15% היא 33 בממוצע. (סביר) יש לי את הספק שיש לו מאורר. היה לי גם מאורר קטן על ה Nvidia Gf Fx5200 שלי - הוא חדל לעבוד :\ (שימנתי בדקתי חשמל וכו'. כלום) עכשיו הלוח אם שלי די חם (יחסית למעבד) ממוצע של 39-41 מעלות (לא במאמץ כן?!) עכשיו. הכ.מסך שלי די חם בלי המאורר (לדעתי כ 43 מעלות בד"כ) הבנתי שכדי שהמחשב בכללי יהיה קר אני צריך 2 מוציאים ו 2 מכניסים. אני לא יודע ממה שיש לי מה מוציא ומה מכניס. בנוסף יש לי מארז סטנדרטי. איפה אני יכול להסיף עוד מאווריים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך לדעת אם הכרטיס מסך לא התחמם יותר מדי ? הטמפרטורה שלו אחרי שעתיים 82 מעלות יש לי מארז של SETTO 1000 נדמה לי מאוורר גדול אחד האם זה מספיק ? המשחק מתחיל לקרטע ובנגיעה במארז מורגש חום כמו לגעת בקומקום פלסטיק ממש לפני שהמים רותחים זה התאור שאני יכול לתת המחשב בן שבועיים האם זה תקין ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9 שקט די חשוב אבל אני רוצה גם ביצועים ... ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט... השקט חשוב בעיקר בלילה אז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלות אז זה סבבה ואני קונה אותו כי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!! לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוך אז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ? תודה ;D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני יביא עוד תמונות אם אתם רוצים תמונות מאיכות יותר גבוהה רק תגידו
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש עם מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH כן מה אני יעשה שלא הכרתי את האתר לפני הקניה לפי מה שהבנתי המעבד הזה הוא תנור חימום האם זה נכון ואם כן מה הדרך בדיוק כלומר מה צריך להוסיף על מנת לתקן את זה? והאם המעבד הזה כזה גרוע ביחס לamd?ההבדל כזה גדול???!!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)
-
- 18 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בקיצור.. אני לא אחד שמבין על OC כלום אבל זה נישמע מגניב רצח.. לקנות מעבד של 3GHZ ולהפוך אותו לאיזה 4.5.. אבל האם זה בכלל כדאי? ואם כן.. אז למה היצרן לא עשה את זה לבד כבר.. מן הסתם מעבד של 4.5GHZ שווה יותר כסף.. אני שמעתי מפי טכנאי בכיר במעבדה של רשת מחשבים בכירה.. שטען שלעשות OC זה אם נשווה את זה לרכב .. כמו לנסוע ברכב(פיאט) במהירות 100 על הילוך 2 בסופו של דבר ההילוך ישרף.. או יקרע אחרי זמן שהוא פחות בהרבה ממה שהוא אמור לעשות.. מה שאומר שהמעבד אם הוא אמור להחזיק כל החיים.. הוא פשוט יפגע וילך... והלך הכסף..והוא הציעה לי אם כבר עושים OC ל3GHZ אז מקסימום להגיע ל-3.5GHZ... כי מעבר לזה.. חבל על אותו מעבד/כרטיס זיכרון/כ.מסך וכו'... מה אתם אומרים על המיתוס ? האם בן אדם שמשק…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי ביחד עם הAMD 3200 שלי את ה מאוורר הנ"ל - Thermaltake TR2 Cooler For AMD K8 64-bit Cooper Base אני טוען שהוא מרעישי יתר על המידה, למרות שהמוכר מופתע שאמרתי לו זאת. יש לי אפשרות להחליף לכל אחד מהמאווררים ברשימה הנ"ל (כמובן עם תוספת תשלום): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={C606582C-DCFB-4307-94D1-93DC3D5C019A} על מה הייתם ממליצים? יש לי מארז מידי ולוח מיקרו.
-
- 18 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא יהיה ממש שקט ולכן למעבד אני יקנה את הקרור ARCTIC COOLING Arctic Freezer 7 Pro אמרו לי פה בפורום שהוא ממש טוב, משתלם, איכותי ומאוד שקט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=1&disc ואת הכרטיס מסך אני יקנה עם קרור Arctic Cooling Accelero x2 ו(שגם עליו אמרו לי בפורום שהוא ממש טוב ומאוד שקט) מנעה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אני צריך מאוורר מאוד שקט וטוב (זה ממש חשוב שיהיה שקט, אני רוצה מחשב שבקושי שומעים) (אני עדיין לא יודע את הגודל שאצתרך למארז) אז רציתי לשאול אם סדרת המאווררים Arctic Fan של Arctic Coo…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו תמונה. פשוט לא מבין למה במערכת נשאר הציון 3.3 במחשב הקודם גם שם השתנה. .......... עוד דבר, איך המעלות? אני עם מוגן 2, כל המאוורים רצים משש לאט( גם מארז ). להשאיר כך? או שיעבוד תמיד על גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון? אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32) והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות... יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.
-
- 18 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם מסתבר שהמעבד שלי בכלל לא על 54 מעלות כמו שהיה כתוב בביוס(Abit nf-8) עידכנתי את הביוס ועכשיו אני מבין שהמעבד על אחלה מעלות לפני הOC הוא היה על 29-32 מעלות, 39 במאמץ לאחר OC של 200MHZ הוא על 32-33 מעלות, 40 במאמץ. לאחר OC של 400MHZ הוא על 33-35 מעלות, 42 במאמץ. אני חושב שאני אעצור ב2500MHZ. הזכרונות שלי לא משהו נכון? A-DATA CL3 אני חושב על לקנות ג'יגה זכרונות של סמסונג ולראות לאן אפשר להגיע אה כן הZalman 7700ALCU על הכי נמוך בגלל שנשברה לי כנף... יש דרך לחבר מחדש את הכנף של המאוורר שנשברה לי? או שצריך לקנות חדש? אפשר להדביק עם סופר גלו? נ.ב: הכ.מ שלי לא יכול לעבור את ה390 לליבה(במקור 250) ואת ה260(יענו 520) לזכרונות(במקור 200, יענו 400)... ישר מופיעי…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך היה כבוי ונשמעו רעשים מן המארז.. פתחתי וראיתי שהמאוורר וחלק מגוף הקירור פשוט נתלשו לא יודע אם לצחוק או לבכות.. אפשר לומר שלום ל Bioshock 2. הכרטיס בן 3 שנים.. מישהו יודע אם יש מצב שיש לי אחריות? או האם הוא בר תיקון?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 6800 רגיל LEADTEK משחקים נתקעים לי בזמן האחרון שאני משחק יכול להיות בגלל שניקיתי את הזכרונות והליבה עם אציטון וסמתי משחה מסוג ARCTIC SILVER 5 ואולי היא לא מתאימה לכרטיסי מסך? הטמפרטורות שלי הן 55 לליבה ו38 לזכרונות במאמץ במנוחה ליבה45 30זכרונות גם 3DMAEK 2005 נתקע ויש הודעת שגיאהIDirect3dDEVICE9::Present failed: Denice lost(D3DERR_DEVICELOSTׁ
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי AMD 955 עם OC ל3.8 והמעלות מגיעות ל62-63 מאמץ מלא עם OCCT LINPACK עכשיו אני רוצה להגיע לכיוון ה4GHZ+ ואני רוצה לדעת מה המעלות המותרות למעבד הזה, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הקירור הנ"ל לזיכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14549 עכשיו יש לי גם את הזלמן 9700 בשביל המעבד האם יש מצב ששני הקירורים הללו לא מתאימים לעבודה משוטפת הרי הקירור של הזלמן שואב אויר גם מאיזור הזיכרונות מה אתם ממליצים לעשות ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-