עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Leo101,

שלום חברים לאחרונה נשרף לי המחשב.... ובמסגרת השיפוצים החלטתי לקנות קירור חדש. המעבד שלי הוא ( soc 478 (p4 2.8 אני לצערי לא מתכנן אוברקלוקינג (לוח שאני קונה לא מתאים). אז אני מחפש קירור ששווה בביצועים שלו לקירור סטוק ולכן מה שבעצם חשוב לי זה שקט. כל המטרה של הקירור החדש היא שקט שיחליף את "המפעל" הקטן שיש לי בבית... אין ממש תקציב- אני רוצה כמה שיותר זול וגם אני מניח שבגלל שהקירור יספק רק שקט ולא ביצועים זה יהיה יחסית זול. (תקנו אותי אם אני טועה)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by ofir5300,

שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. מעבד Q6600 Stepping G0. מארז Antec P182 EU SE. (לא מתוכנן OC לזמן הקרוב). אני מחפש קירור עם דגש על השקט. עד 300 ש"ח, אם אפשר מ- skypc.co.il -שמעתי ביקורות טובות על ה- Max Orb, בגלל שהוא מקרר גם כן את הלוח אם והזכרונות, השאלה אם הוא שקט? ולדעתכם המארז מספיק מאוורר? או שכדאי להוסיף עוד קירור כלשהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by ChaoscripT,

שלום, אני צריך המלצה לספק כוח טוב, ו- 2 מאווררים 120MM למחשב. מפרט המחשב: E6300 @ 1.86Ghz 2GB Ram 160GB 7600GT הספק כוח, אמור להחזיק 3 מאוורים 120MM, עם עוד כמה מאווררים קטנים של כ. מסך, מעבד. אני רוצה בקרוב לעשות OC קטנטן להגיע ל- 2GHz. עכשיו עוד שאלה, שווה לקנות בקר למאווררים? שאני יחליט מתי להפעיל וכזה? אשמח להמלצה למאוורר למעבד. וממ איך המאוורר הזה, http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp ? תודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  6. Started by deelad,

שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  9. Started by idofr,

אז ככה קודם כולאני ממש לא יודע איפה לשים את זה אבל העלתי את התוצאה של המחשב שלי לORB והשוותי אותו למחשבים אחרים ואז ראיתי שיש איזה סעיף שקוראים לו Web Page Rendering (אין לי מושג מזה אם מישהו יכול פרט בבקשה) שהמחשב שלי עושה יותר טוב מכול האחרים (גם כאלה עם ציונים יותר גבוהים באיזה 1000 נקודות ) אז אמרתי טוב בו נבדוק יחסית לאלא היותר מליינים עם יותר נקודות אז בדקתי יחסית לAMD 64 והנה שוב המחשב שלי יותר טוב בזה עכשיו כאילו זה לא קצת (דגש על הקצת) מוזר??? אני לא יודע אם תוכלו להכנס אבל אני ישאיר קישור http://service.futuremark.com/compare?pcm04=197104 מישהו יכול להסביר לי ? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. עזרה בהגדרות תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by shady121,

עד כמה אני יכול להגיע באוברקלוק עם קירור סטוק(אוברקלוק למעבד)עם קירור אוויר בלי לסכן את המחשב??? ועם אני אורס משהוא בביוס אפשר איכשהו לאפס את זה??? core 2 duo e6600 2ram 800mhz p5b deluxe לוח אם ספק 480watt אני מחליף אותו עוד מאת כי הוא ג'נרי אז לא להיתיחס אליו בנתיים!!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by kotel,

תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  13. שלום בדרייברים של ATI יש ATI Overdrive שמאפשר לעשות OC ובו הוא מראה בסקלה רק עד 750(50 MHZ יותר מהמהירות המקורית של הכרטיס) יש אפשרות להרכיב את זה? ל800 או יותר? תודה מראש עריכה: עם תוכנות אחרות לOC כמו ATITOOL אך שאני מעלה בקצת אפילו 1MHZ הוא ישר מקפיץ לי את הטמפרטורה ל50 מעלות בלי שום סיבה....

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by FearNot,

שלום לכולם אני מקבל מחר את המעבד Q6600, ורציתי לשאול איזה משחה טרמית כדאי לשים על המעבד, ואיך. הקירור למעבד שיהיה זה הtuniq tower 120, וראיתי שהגיע לי איתו משחה טרמית מסויימת, אבל יש לי למעבד הישן שלי arctic silver 3. המעבד הנוכחי זה amd2500 אז זה דיי פשוט לראות איך שמים לו את המשחה, אבל מישהו יכול להראות לי תמונה של איך לשים בצורה נכונה משחה טרמית על Q6600 ? ואיזה משחה עדיפה - הזאת עם הטוניק או הAS3 ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  17. Started by SinfuL-,

קניתי את המחשב הבא E6600 8800gts oc2 320mb 2gb g.skill 80mhz HK Asus P5B אני רוצה להגיע ל3GHZ בלי להעלות מתחים.. כן זה אפשרי עכשיו אני צריך לשים יחס זכרונות על 1:1 ולהעלות באס ל333 חישפתי בכל הביוס איפה אני יכול לשנות יחס ולא מצאתי עזרה?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by ras81,

שלום איך עובד הWATER INDICATOR? http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0009waterLabelIndicator/cl-w0009.htm או ליתר דיוק, אם יש לי מערכת פסיבית עם 3 ליטר מים, זה יוכל להראות מתי חסרים מים או שזה רק למערכות עם מיכל קטן יותר, ששם כל חסך רואים? תודה

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. מאוור בשביל החלק העליון של המארז שהרווח בין הספק לתקרה הוא 1.5 ס"מ. (רק הקצה של המאוורר יחסם ע"י הספק). תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by kentaro,

*כותרת* תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by asilic,

ואם כן משהו יודע מתי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  24. Started by Baz34,

הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  25. שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.