אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
דיברתי אם Bug2000 בקשר ללוח שלי והוא אמר לי שיש לאחיו בדיוק אותו אחד ועליו יש חיישני חום ...... איך אני יכול לבדוק אם יש לי ??? (אני לא יכול אם תוכנות למדידת חום כי אני צריך לעדכן קודם את הביוס) אבל בכל זאת איך אני בודק ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד AXP1800P על ga-7rxp1.1 ההיטסינק הוא רגיל חסר שם שקיבלתי עם המעבד (לא spire ..) אני משתמש בתוכנת המדידה של ג'יגה-בייט המעבד שלי עובד בטמפ' ממוצעת של 75 מעלות .. ערכי הטמפ' בין הביוס לתוכנה הם אותו דבר(גבוה מדי , אני יודע...) שהמזגן בחדר כבוי מתווספות 5 מעלות הרצתי קצת את תוכנת PRIME95 , לפי תוכנת המדידה המעבד הגיע לטמפ' של 95 מעלות ואפילו גירד 98.. אם אני לא טועה טמפ' המוות של המעבד היא 90 מעלות ? אני יודע שזה לא אינדיקציה אבל שאני שם את אצבעי על ההיטסינק החום לא מרגיש כמו 75 מעלות.. משום מה אני חושב שיש לי סטייה של 10 -15 מעלות במדידה הייתכן? אגב - איפה אני יכול למצוא מידע שמפרט לי מה כל מספר ואות שכתובים על ליבת המעבד אומרים עליו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
החלטתי אני קונה את המותק הזה רק חבל שהוא עולה די הרבה 59 דולר רציתי לשאול הוא עושה אור ברגע שהוא שומע משהו כי אם כן הוא כל הזמן יעשה בגלל המאווררים החל ממתי הוא עושה אור ועוד שאלה לפי מה שראיתי אפילו שמדברים הוא לא עושה זה נכון? איך הוא יודע מתי לעשות? האם לפי עוצמת הקול או לפי הבאסים ? או לפי מה? עוד שאלה מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ואם כן לאיזו חנות לא אכפת לי לקנות בכלל חנות הדבר הזה מדליק!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את הגודל של המאורר שלי חיפשתי על המאורר ולא כתוב עליו אותו כתוב power logic model:pl 80s12m מישהו יכול לעזור לי??? דחוץ!! תודה!...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
motherboard 44c CPU 65c ברשותי athlon 1Ghz, asus A7V 133 בזמן האחרון הווינדוס (xp) עושה ריסט לבד לעיתים קרובות, חשבתי אולי זה קשור להתחממות...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אותו לפאנבאס על 2 מצבים אבל יש לו חיישן מהירות שמשנה את מהירות המאוורר לפי טמפ' גבוהה.. עכשיו אני חושב שזה יצור בעיות עם הפאנבאס.. אתם יכולים לומר לי אם זה יעשה בעיות, ואם כן, יש אפשרות להפטר מהחיישן או משהו שזה לא ישנה מהירות לפי טמפ' תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה, בבעלותי מסך LCD 20*2 , כמה TUTORIALS והרבה חוטים , לאחר שריפת 4 מסכונים כאלה בהסתמך אל אותם TUTORIALS החלטתי לומר נואש , האם ישנו כאן צדיק בסדום אשר בבעלותו מסכון LCD אשר את החיווט שלו הוא הכין על פי TUTORIAL כלשהו , הנני מבקש עזרה -את הלינק או את סדר החיווט (אצלי זה 8*2 , החיבורים על הPSB) *אנשים שלא ניסו חיבור הנ"ל מתבקשים לא לענות\לא לכוון אותי לנושאים אשר נפתחו כאן בעבר , כיוון שעברתי על כל אחד אפשרי , רק אנשים בעלי ניסיון מתסקשים לענות , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב שני ספקים במחשב... עכשיו יש רק בעיה אחת, פעם שעברה ששאלתי (לפני חצי שנה בערך) הביאו מין ציור כזה של ההזת חוטים וזה היה ממש מפחיד וגם אף אחד לא הסביר לי... אז וויתרתי, עכשיו אני שוב צריך... יש אפשרות לעשות חיבור שתי ספקים ללוח אם אחד בלי לשנות את כל סיווך החוטים בצורה מסובכת ומורכבת בצורה בלתי רגילה? ??? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המאוורר כרטיס הזה(בחינם ) והוא לא עושה כלום!!!!! סתם מוציא אוויר חם יש דרך לעשות שהוא יכניס אוויר??? (שהמנוע של המאוורר יסתובב הפוך) נראה לי שיש שם איזה דיודה שעושה שהמנוע יסתובב רק לצד אחד ואם הופכים את החוטים זה לא עובד למישהו יש מושג איך לעשות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הייתי היום בסופר, ופתאום ראיתי... מה ראיתה? כן כן ראיתי אותו!! המפיץ ריח הgay הזה מהפרסומת (מחזיק לארבע שבועות וכו וכו) ואז זה הלקא בי! בעזרת מודינג פיצפון אתה שם את החרא הזה בתוך המארז ומקבל מארז מפיץ ריח!!!! (במיוחד אם יש לך 8 מאווררים) גאוני!! החדר מבושם בזמן שיא!!! זה ממש לא בעיה לחבר את זה וחוץ מזה שזה נותן אווירה מה אווירה יה ג'עלול???!?!?! או קי תראה באה אליך חברה... אתה רוצה שיהיה ריח טוב בחדר, משום מה אין אז במקום להעמיד את הדבר הזה בחדר שזה הרי ברור שזה דבר לנשים ואז היא תחשוב שאתה fag אתה פשוט אומר לה: "חכי שניה מתוקה אני רק ידליק את המחשב..." גאוני!! יש דרך שזה לא יפעל??!? יפגע לי במשהו? (חוץ מבכבוד העצמי) והאם עוד מישהו בעולם הולך לעשות את …
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-