אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אם אני משחק משחק אסטרטגיה בזמן אמת לדוגמא age of empires 3 ולאחר שיש נגיד יותר מ150 חיילים על המסך... בשביל שלא יהיו לאגים, צריך להעלות את הליבה או את כמות הזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור? והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס.. תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תגידו הDFI Infinity יחזיק לי אובר קלוק מ2000 ל2800 מגה הרז? הזיכרון לא משהו ספק חזק של טרמלטייק אני קונה השבוע וביג טייפון קיצר השאלה האם הלוח יחזיק לפני שאני סתם משקיע כי כרגע אני במהירות 2400 וניראה לי שזה הספק שמגביל אותי כי שאני מעלה יותר המחשב עושה רסטרט:\ אהה והאם לאורך זמן אובר קלוק כזה יכולה לפגוע בחלקים?:\
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני חושב על ליקנות מערכת קירור מים והחלטתי שאני רוצה לעשות אחד איכותית כי רוב המרכיבים בסופו של דבר ישארו חוץ מהבלוק קירור ואני מתלבט בין שתי רדיאטורים האחד זה: Asetek Radiator RDT02 120mm TRIPLE Black Ice Pro III והשני הוא: Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 ההפרש במחיר בין שתי הרדיאטורים האלה הוא כ200 שקלים ורציתי לדעת אם ההפרש מוצדק, נכון זה מערכת שקונים בערך פעם בחיים אבל עדיין אני לא רוצה לבזבז כסף סתם אם מישהו יכול להפנות אותי לאיזה סקר שוק שמראה את לפחות את שתיהם מבחינת ביצועים וכאלה או להסביר לי עם כמה שיותר פירוט מה ההפרש הגדול בינהם ומה הסיבות ואם יש טעם בכלל להשקיע את ה200 שקל ברדיאטור ... כי אחרי הכל ה200 שקל האלה ילכו על דברים אחרים כגון ה…
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תראו במדריך של האתר כתוב ככה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף 2. לשחק במשחק כבד על הגדרות גבוהות למשך כשעתיים 3. הרצת תוכנת RTHDRIBL במשך כחצי שעה (זוהי תוכנה המבצעת עיבוד HDR בזמן אמת ומעמיסה מאוד על כרטיס המסך) ואז בתהליך של ה OC עצמו כתוב ככה: העיקרון הבסיסי של אוברקלוק לכרטיס מסך הוא מאוד פשוט וזהה לאוברקלוק למעבד: מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות > מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות וכן הלאה. אז השאלה היא: צריך לעשות את אחד שתים ושלוש אחרי כל העלאה של 5 MHZ ? איזה מין דבר זה - מה אני משועמם לחרוש על משחק במשך שעתים רק כדי לראות שהכרטיס יציב ? ה 10 לופים ב 3DMARK לא מספיקים (ואני גם לא יודע כמה זמן לוקח כל לופ) ??? מלא אחרי שסימתי את ה OC א…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?)
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני עומד לקבל זכרון DDR PC2100 מארה"ב ללוח KT266A והאם הבנתי נכון שאם ארצה דווקא זכרון PC2700 שהוא מותאם לעבוד ב-166 FSB אוכל לנצל אותו כראוי רק אם אמהיר את המערכת שלי למהירות הזו מ-133 כרגע, מה שלא נראה סביר? ואם אצליח להגיע למספר נמוך מ-166 אז PC2700 יתנהג בדיוק כמו ה-PC2100 מבחינת המערכת או שבכ"ז יהיה הבדל?
-
המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 406 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Abit IS7. קראתי בחוברת של הלוח איפה נמצא הג'מפר שמאפס את הביוס. רק רציתי לדעת האם לפני שמעבירים את הג'מפר לפינים 2 ו-3, צריך לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל? (ז"א להוציא מהחשמל ולכבות את הספק?) וכמה זמן המחשב צריך לפעול בזמן האיפוס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי ביום ראשון יגיע הספק buttrfly ואני קונה אותו, ואני צריך איתו עוד 4 מאווררים. אז חשתי לקנות את הקיט הזה של ה4 מאווררים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 או לקנות 2 מאווררים כאלה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2012 הקיט של ה4 מאווררים הוא יותר חלש, כלומר כל מאוורר דוחף רק 45 cfm ולאומת זאת המאווררים עם הלדים דוחפים 72 cfm! אז מה כדאי לי לקנות את הקיט או את המאווררים?. ואני קונה גם את החלקים הבאים: 2X Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 BLUE LED LIGHTS - VGA CARD COOLER Nanotherm BLUE II (אתם חושבים שיספיק לי אחד?) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm Thermaltake X…
-
בכל הביקורות והמאמרים שאני רואה אומרים שצריך לבדוק את מערכת הקירור 24 שעות מחוץ למערכת מה זה בדיוק אומר? כאילו להפעיל את המערכת קירור כשהיא לא מחוברת לכלום? (חוץ מלספק כוח כמובן)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.
-
- 18 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג לכרטיס מסך? מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג למעבד? :smoke: ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח ל6200 צינורות וזה מה שיצא לי http://img374.imageshack.us/my.php?image=621rh.jpg זה אומר שהצינורות פגומים?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני לא עוסק בOC, ואף פעם לא עשיתי OC. קניתי מחשב לפני שבוע, וSKYPC עשו לי אוברקלוק לE5200 ל3GHZ. המחשב במקור בא עם 4G זכרון. הורדתי עכשיו ל2G ושמתי 2 במחשב אחר. רציתי לדעת אם עצם זה שהורדתי זכרון משפיע, איכשהו, על הOC ואם צריך לשנות הגדרות.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-