אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9 מפרט: E8400 MUGEN II P31-ES3G OCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GB HD4850 HEC500W ------------------------------------ כשאני עושה OC אני רק מעלה- FSB-434 ו מחלק זיכרון הכי נמוך 2.0 CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000 = 3.9 יציב 24/7. --------------------- חשבתי ש - CPU VOLTAGE CONTROL זה VCORE... אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364 ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20. אז, למי להאמין? ------------------------ וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה? כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.X תודה.
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לקנות מעבד ולעשות לו אוברקלוק. לא מחפש לשבור שיאים רק לארגן לי מעבד מהיר ובזול. ההתלבטות שלי היא בין XP 1700 Tbred לבין XP2200. עכשיו תגידו לי אם אני מבין נכון - לשניהם יש את אותה ליבה ולכן המהירות הסופית שניתן להוציא מהם היא בערך אותו דבר (כ 2200Mhz במקרה הטוב). למרות שהסימון של ה XP2200 הוא יותר גבוה ב 500 זה לא אומר שאני אוכל להגיע אתו ל 2500Mhz או משהו כזה. כלומר, אם הבחירה היא בין שניהם ושניהם יביאו אותי בסוף לאיזור ה 2200Mhz אז עדיף ללכת על ה 1700 כי הוא יותר זול. האם זה נכון או שדיברתי שטויות ?
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שביצע לא מעט אוברקלוקינג לרכיבים שונים למחשב עדיין מעצבן אותי הקטע הזה שמקובל וידוע לכולם - עשית OC = בטלת את האחריות. השאלה שלי היא - איפה לעזאזל הדבר הזה רשום ?? (אני מדבר ספציפית במקרה זה לגבי כרטיסי מסך) בשלושת הכרטיסים האחרונים שקניתי - 7900GT OC , 8600GTS , HD4850 לא היה מצויין על האריזה או באיזה חוברת או פתק שאסור לי לבצע שינוי תדרים לכרטיס.. אם כבר נהפוך הוא - האריזה של ה HD4850 של ASUS שקניתי לפני שבועיים מתפארת בכך שהכרטיס מגיע עם תוכנה של ASUS שנקראת OSD שמאפשרת לי לעשות OC בקלות ולשפר את הביצועים של הכרטיס.. אז מה הקטע בדיוק ? איך החברה יכולה להציג יכולת מסויימת של OC ואף לספק לי ביחד עם הכרטיס כלי לבצע את זה אבל מצד שני הדעה הרווחת היא שכ…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיקרון מדובר על מחשב אחר בבית... מארז מאד מאוורר (TT מהסדרות הגדולות).. טמפ' מעבד ללא מאמץ 75C ממוצע... פעם אחרונה שחידשתי את המשכה הטרמית הייתה לפני איזה חודשיים - שלושה בסה"כ וזו היתה משכה איכותית (לא זוכר חברה, הגיעה באריזה כמו לק ועלה 40).. הגיוני שהיא התייבשה כל כך מהר?? ויכול להיות שהטמפרטורה כזו גבוהה בגלל שהיא התייבשה? גוף קירור STOCK של אינטל P4 + מאוורר שמסתובב משהו כמו 3500 לפי אברסט וניקיתי אותו וגם את החריצים בגוף קירור.. גם הטמפ' לפי אברסט.. דרך אגב, בזמן שהמעבד היה 75-77C האברסט כתבה שללוח אם יש 28c.. אני חושש שהמעבד מתחמם מעצמו איכשהו.. לא עבר OC.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן! עשיתי קומבינה ואירגנתי לי מחשב חדש כולל הכל, חוץ ממארז מה שאומר שעבדתי קשה אתמול והיום לפירוק המחשב שלי והעברתו למארז אחר והרכבה של המחשב "החדש" כביכול. בכל מקרה, יש לו מעבד AMD ATHLTON 2.2GHZ ואני הבנתי מפה שמקסימום שהוא יכול להיות בטמפ' היא 55 ובתוכנה Hardware sensor monitor רשום תחת CPU בערך 35-38 וב-TEMP3 רשום 55 עד 60וזה נמצא באותה שורה. האם זה בסדר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו ספציפי רק רציתי לדעת כי עשיתי את הזכרונות שלי ביחס 1:1 עם הלוח אני רואה את זה גם בCUPZ רציתי רק לדעת מזה נותן? ואם כתוב יחס 1:1 מזה אומר? שאם הזכרונות שלי 800MHZ והלוח עובד על 1066MHZ אז הלוח יורד ל800MHZ כדי לעבוד 1:1 עם הזכרונות? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב קודם כל מה זה היטסינקים מישהו יכול לעזור לי???????????????? כי אני רואה את זה כאן הרבה ולא יודע מה זה ודבר שני מה זה ביג טייפון גם את זה אני רואה הרבה תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר 4סמ קטן וחדש(סתם חברה)עכשיו יש לו שני חוטים לחיבור פלסטיק עם שני חורים...עכשיו בלוח שלי יש כניסות עם "שלושה פינים" עכשיו אם אני יחבר אותו רק לשניים ואחד ישאיר יש איזו סכנה?אני מבין שהשלישי הוא "אדמה" לא יקרה כלום?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה יש לי פנטיום 4 1.6 אז רציתי לשאול איזה טמפרטורה היא הממוצעת בשביל מעבד כזה כי אצלי הוא על 40 - 50
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה עכשיו יש לי ידע באוברקלוק עשיתי לכרטיסים קודמים.. השאלה היא... אם המחשב לא יסרף לי? לא קשר ל ידע קשר שאין לי קירור למחשב בכלל.. יש לי מעבד 4200+ ותכרטיס... עכשיו אם אני יעשה לו אני ירגיש יותר ביצועים במשחקים? הוא יעקוף ת pro ? ואם אפשר בנצים שלו אם ה oc .. אה וגם מארז וספק גינרים..
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ... למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע .. לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?..... נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה ..... בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר .... תודה מראשש לעוזריים !
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עד כמההצורך בו משמעותי בעבודה עם מעבד E5200 במידה ולא יתבצע OC? הציעו לי מפרט שאני דיי מסמפט וההפרש בינו לבין מפרט עם ה Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 הוא סביב ה300 ש"ח. המחשב הוא מחשב בסיסי למשחקים באיכות בינונית (לא ירוצו על "HIGH"). עד כמה יורגשו הבדלי הביצועים עם ובלי גוף הקירור?
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הדגם הספציפי של הלוח נמצא החתימה עכשיו יש איזה אפשרות שקובעת את התדר של הזכרון על מספר מסוים ולא מרשה לו לעבור אותו (כל אלה עם לוח של GUGABYTE יבינו על מה אני מדבר לא יודע אם הסברתי טוב) אז שמתי את זה על 200 ושאני מעלה את התדר של הבאס בביוס הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות נשאר על 200 אבל בווינדוס בתוכנות CPU-Z וב NVIDIAmonitor הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות עלה (תלוי כמה אני מעלה אותו כמובן) למה זה קורה מה אני מפספס פה? תודה על העזרה טל
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המעבד עכשיו נמצא באוברקלוק ל3000, FSB של 333,ומתח של 1.352,המעבד יציב לגמרי, הרצתי פריים95 במשך 10 שעות ולא היו בעיות מיוחדות. העניין הוא שהטמפרטורות גבוהות לטעמי, במנוחה הוא על 49 ובעבודה של כמה שעות תחת פריים הוא מגיע במקסימום ל73 בשתיים מהליבות שזה גבוה ועל הגבול. השאלה שלי היא אם אני אשאיר את המצב ככה אז המעבד יפעל בלי בעיה ולא יגרם לו נזק והוא יוכל לחיות כמה שנים טובות או שנגרם לו ככה במשך הזמן נזק בלתי הפיך וצריך לראות איך לטפל בזה(אם ע"י הורדת מתח מה שגורם למערכת להיות לא יציבה אצלי או פשוט ע"י הורדת הFSB).
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-