אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמות נכבדה של כל מיני נגדים והייתי רוצה לדעת איך אני מזהה כמה אוהם יש בכל נגד? אם תוכלו לצרף תמונות שממחישות את העניין זה יהיה מצוין תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בלוקים של קירור מים למעבד אצלי פיזית אני צריך לבחור אחד מהם http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0087/cl-w0087.asp או זה http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0010/cl-w0010.asp תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואאני רוצה לעשות אוסי טוב לכיוון ה3.0 3.2.. ואני מתלבט איזה קירור לקחת..תמליצו לי בבקשה על קירור שיהיה טוב ושקט(יותר חשוב שיהיה טוב ומקרר מצויין אבל גם שלא יהיה טרקטור) התקציב עד 300
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קירור למעבד xigmatek hdt-s1283... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=699 קירור טוב יחסית לאינפיניטי?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המאורר של המארז שלי (נראה לי זה 120MM) התחיל להרעיש פתאום (זה מאורר סטנדרתי שבא עם המארז -HEC), ולא בא לי להוציא כסף על מאורר חדש. יש משהו שאפשר לעשות? ניסיתי להוציא אותו להבריג יותר חזק, לנקות בקטנה עם נייר טואלט כי אין לי פראון אבל זה לא עוזר. האם זהו סימן שצריך לקנות חדש? הוא מסתובב ב-1385RPM, הוא אמור להסתובב ב-1800 לא?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
חיפשתי מדריך ולא הצלחתי למצוא.. אני מחפש מדריך ספציפי לחומרה שלי או לפחות משהו דומה. הלוח אם שלי הוא asus p4p800-se והמעבד הוא פנטיום 2.8 עם HT. תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי כרגע כמה בעיות עם הביוס בלוח אם שלי ואני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את תדר הזיכרון שלי. מישהו מכיר תוכנה כזו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מעבד Q6600 Stepping G0. מארז Antec P182 EU SE. (לא מתוכנן OC לזמן הקרוב). אני מחפש קירור עם דגש על השקט. עד 300 ש"ח, אם אפשר מ- skypc.co.il -שמעתי ביקורות טובות על ה- Max Orb, בגלל שהוא מקרר גם כן את הלוח אם והזכרונות, השאלה אם הוא שקט? ולדעתכם המארז מספיק מאוורר? או שכדאי להוסיף עוד קירור כלשהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תקשיבו אחרי שניסיתי בכל דרך אפשרית לעשות את הOC דרך הביוס ולא הצלחתי בכל דרך אפשרית . החלטתי לעשות את זה דרך תוכנה שעובדת על מערכת ההפעלה . מעבד : E2140 קירור סטוק . לוח אם : P5VD2-MX של אסוס . אני צריך טיפה ערה בקשר לתוכנה כי אני לא ממש מבין אותה . דבר ראשון : איזה מבין השעונים אני צריך לבחור כאן ? חלק א' שעונים : http://img229.imageshack.us/img229/7079/20861545jq0.jpg חלק ב' שעונים : http://img229.imageshack.us/img229/3902/22621572tr5.jpg דבר שני : כמה מליון לעשות ליד איפה שאני בוחר את השעון [ Test pattern size ] דבר שלישי : מה אני צריך לעשות אחרי כל זה ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קניתי מחשב עם מארז של thermaltek kandalf.(מפרט מלא בצד ימין) עכשיו אני רוצה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר והחלטתי לשכדאי לקנות לו מע' קירור מים. חשבתי גם להוסיף לו עוד שני מאווררים של 120 מקדימה. מה שמעניין אותי זה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר בכל אמצעי שנדרש. התקציב שלי לכל הסיפור הזה הוא 1000 ש"ח. אשמח לשמוע דעות בנושא
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שמעו ניסיתי לעשות OC למחשב שלי (המפרט בצד) בעזרת המדריך שיש באתר. בהתחלה העלתי את הבאס מ200 ל220, הפעלתי ת'מחשב מחדש והכל עבד טוב ונכנס לWINDOWS וגם הטמפ' הייתה טובה. ואז העלתי ת'באס שוב מ220 ל240. אז אחרי הRESTART הוא לא נכנס לWINDOWS ורשם לי "BOOT FAILURE...". עשיתי ריסטרט והורדתי את המכפלה מ10 ל9. עשיתי ריסטרט והוא בכלל נתקע במסך ההפעלה... אי אפשר גם להיכנס לBIOS. אז חשבתי "טוב אז עכשיו אני אעשה ריסט לביוס...". פתחתי חוברת הוראות של לוח האם ובדף של איך עושים ריסט לביוס יש הערה למטה: ולא מצאתי בשום מקום בחוברת הפעלה איך משתמשים בCPR הזה... אז מישהו יודע איך? או האם בכלל כדאי או שעדיף פשוט לעשות ריסט לביוס? תודה לעוזרים. עריכה: אחרי כמה ריסטרטים המחשב עבר את LOGO הכניסה…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעיקרון זה המפרט Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤174 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤371 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 Total Price : ¤3676 כמו שאתם יכולים לראות שמתי כרטיס 88000 ואני ד…
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שיבוצע לו OC ואני מתלבט בין שני המעבדים E2140 ו-E4400. האם OC ל-E4400 הוא 'קל' יותר (כלומר פחות אינטנסיבי) ולכן יש פחות סיכוי לקלקולים או אי-יציבות? או שהוא דורש קירור יותר צנוע? מהו הקירור המומלץ לכל אחד מהמעבדים הללו ב-OC? תודה,
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב AMD לפני כחודש (אצמע החופש הגדול) המחשב התחיל להתחמם בצורה מוזרה ! הגיע לטמפ' של 50 מעלות פעם או פעמיים אבל לרוב היה בין הטמפ' הבאות 39-46 המאורר של thermalright לא ידוע לי הסוג ! עכשיו אני מאוד ישמח לדעת מה הטמפ' שצריכה להיות לעבד הזה AMD +3000. וגם העם כדי לי לעבור למערכת קירור עקב העברה למעבד אינטל ליבה כפולה או מרובעת ! האם כדי לי לעבור ?! ואשמח אם אקבל המצלות !
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ולמעבד Pentium®4 2.80GHz
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מאוור בשביל החלק העליון של המארז שהרווח בין הספק לתקרה הוא 1.5 ס"מ. (רק הקצה של המאוורר יחסם ע"י הספק). תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-