אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים אבל רק במשך הלילה כשהמחשב נשאר דלוק... בבוקר כשאני מדליק את המסך אני רואה מסך כחול , נותן לחיצה על מקש כלשהו ואז הוא רושם Restarting עובר לתמונה של ה Windows loading (כאילו המחשב עולה) לא זז אז אני נותן עוד לחיצה על מקש כלשהו וחוזר בחזרה לדסקטופ וכל מה שפעל בלילה פועל כרגיל ??? חוץ מזה שאני לא מצליח לגלוש בדפדפן ... צריך ריסטרט. יש למישהו מושג מה הבעיה ? אופס טעיתי בפורום סליחה ...
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
בחרתי את המעבדים באקראי חלקם אפילו לא לדסקטופ,אבל שיהיה טוב לדעת מה אנשים חושבים.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי פאן קונטרולר כזה: http://bit-tech.net/images/article/52/fanbus_rheostat_switched_dual_LED.jpg הכל עובד מעולה ויצא יפה לאללה, רק יש בעיה אחת, כשהלכתי לקנות את החלקים לא היה ראוסטאט של 50 אום, המוכר אמר שקשה להשיג כי זה מתחיל רק מ- 500 אום ובאמת בדקתי בכמה חנויות ולא היה, בכל מקרה הוא הציע לי פיתרון חלופי, הוא הביא לי ראוסטאט של 100 אום, ובין שתי הרגליים הקיצוניות מגשרים נגד של 100 אום וככה הראוסטאט יעבוד על 50 אום. סמכתי עליו בעניין כי הוא נראה לי אמין והוא היה נחמד, הסביר לי הכל וכו', ואני לא מבין גדול באלקטרוניקה... פה ושם כשצריך יש גם את אבא.. בכל מקרה, מה שקורה זה כזה דבר, הרגישות של הראוסטאט היא כלום למעשה.. אין לי שליטה כמעט, כאשר הראוסטט נמצא במצב…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מדובר על לוח אם Kn9S על איזה רכיב במחשב ניתן להרכיב גוף קירור ( סטוק ) ?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מעבדP4 2.8אניטל 1M PRESCOTT HT800 שאלה: (לא לגבי במעבד) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 79 מעלות, במאמץ של EVERSET - תקינה? בבדיקה עם CORETEMP הTJUNCTION הוא 100, אז הטמפרטורה תקינה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי P4 3.0 GHZ 478 המאורר התחיל להרעיש, אניטל מקורי אז החלפתי את המאורר. אז ככה מרחתי משחה כמו שצריך שמתי את גוף קירור הכל טוב ויפה . נכנסתי לביוס והטמפרטורה של לוח 25 מעלות ומעבד נע בין 42 לבין 44 בדקתי גם בתוכנות כמו EVEREST הטפרטורה של הלוח אותו דבר כמו בביוס ,אבל של המעבד בהתלחה שפותח את SENSOR הוא מראה 55 מעלות חום של מעבד אחרי שניות יורד ל44 כמו בביוס . השאלה שלי למה הקפיצה הזאת של מעלות האם משהוא לא בסדר ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לי 3200+ 939 לוח lanparty ultra d nf4 זכרונות ocz 2.5-3-3-7 וספק 550w toppower מעל 230 fsb המחשב קורס והכנסתי מחלק 1:1 נעלתי את הכרטיס מסך לתדר 100 mhz ועדין אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כנראה שביום חמישי הזה אני אסע לקנות את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 קראתי כמה מאמרים שהמעבד E7200 הוא אוברקלוקאבילי (איך שלא כותבים את זה).. 1. כמה אתם אומרים אני אגיע איתו עם קירור סטוק? 2. כמה אני אגיע בלי לעלות את המטח? 3. מה הטמפרטורות המומלצות לו? 4. בעתיד שיהיה לי עוד כסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד, איזה הכי טוב בתקציב של 200-250 שקל? (מומלץ שיהיה בחנות FOXPC) שאלות על קירור בכללי. לפי מה שאני יודע מקדימה להכניס אוויר מאחורה להוציא... 1. זה נכון? \/ 2. אם אני אקדח חור 80MM למעלה ואשים שם מאוור שמוציא אוויר זה יקרר אותו עוד? (הרי החום עולה למעלה אז במקום להשאר במארז הוא יצא) אני אחשוב על עוד שאלות אני אשאל.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום,אז אני ממש עכשיו הולך לעשות אוברקלוק לרדיאון 9700 שלי ולהגיע איתו לרמה של רדיאון 9700 פרו. אז רציתי לשאול כמה שאלות מסכמות...עם איזה תוכנה עדיף להשתמש באוברקלוק? rivatuner or ATItool? ועוד כמה שאלות...שתי התוכנות מראות לי ש Core clock עומד על 276.8 והMemory clock עומד על 270 עכשיו רציתי לשאול...עד לאן אני צריך לעלות אותם כדי להגיע למהירויות ולרמה של הפרו?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני יום וחצי הייתי אצל חבר, והתעסקתי לו קצת עם הביוס לראות איזה אוברקלוק אפשר לעשות לו למחשב. לפי מה שרשום למטה (והיה בביוס) אני הבנתי שהעלאת תדרים אצלו מעלה גם תדרים ל- PCI, אבל אני לא יודע אם זה מעלה גם ל- AGP...: CPU HOST/PCI Clock: 133/33MHz ... ... 160/40MHz יש לו GF2MX 400, ואני תוהה אם הכרטיס מסוגל לקבל כזה תדר בלי שיקרה לו כלום במידה וזה משפיע גם על ה- AGP? בקשר לתזמונים: אני חושב שזה קשור לתזמונים, אבל זה לוח P3 ולא יצא לי להתעסק איתם בזה, אז אולי אני טועה Bank 0/1 DRAM Timing Bank 2/3 DRAM Timing Bank 4/5 DRAM Timing כאשר לכל אחד מהם האפשרויות הן כאלו: SDRAM 8/10 ns Normal Medium Fast Turbo שורה אחרי זה מופיע: DRAM Clock: שהאפשרויות שלו הן כאלה: …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
מה עדיף: ZALMAN ZM-MFC1 או Scythe "Kama-Panel האם יש הצעות נוספות טובות וזולות יותר אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי מ9900K ל10900k לוח asus rog maximus xii hero z490 ורציתי לדעת כמה דברים מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד הזה ל7\24? ומה המתח המקסימלי למעבד הזה ב7\24? עיקר הדברים שאני עושה במחשב זה משחקים מדיי פעם וCINEBENCH ואם מישהו עשה למעבד הזה ויש לו ניסיון אשמח לטיפים ועצות תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום ברשותי המחשב הבא: AMD Turion 64 ML-28 1.6ghz Abit NV-8 2X1GB DDR400 3-3-3-8 OCZ ספק Topower 450W המתח התקני של המעבד הזה הוא 1.35V. מאחר שהלוח שלי לא באמת נועד לעבוד עם טיוריונים, אני מפעיל אותו על 1.3V (אני יכול לבחור בין מתחים נמוכים, 1.3 ו 1.45). על המתח הזה (undervolt, בעקרון) הוא עובד לי על 2.2GHZ. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לעבור ל 1.45V (כולה תוספת של 1V) המחשב פשוט כבה אחרי שניה.... ניסיתי להפעיל סמפרון על הלוח הזה בכזה מתח- ועבד. ניסיתי להפעיל את המעבד על כזה מתח אפילו ב underclock עצבני- ולא עבד. האם מישהו יכול להסביר למה זה קורה? ואולי אפילו...איך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לבדיקת הזכרונות אני משתמש ב MEMTEST. יש כזה כלי גם לבדיקה של המעבד? אני רוצה לבצע OC למעבד ואני רוצה לבדוק יציבות לפני ש WIN עולה כדי לא לדפוק את המערכת. לפי המפרט שלי, לכמה אחוז שיפור נראה לכם שאגיע? אופיר
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי בעייה - עשיתי אוברקלוק ל כרטיס שלי (7300GT) לאחר ששמתי מאוורר 80 כדי להוריד את הטמפ' ( ואכן הצלחתי מ-60 ל - 45 ) אבל הצלחתי רק לעלות את מהירות הליבה מ 450 MHZ ל- 575MHZ , אבל כשהעלתי את מהירות הזיכרון לא הצלחתי להעלות יותר מ 405 MHZ (לפני הOC 400 MHZ )וכל פעם שהעלתי יותר מזה המחשב שי הייה נתקע והייתי תריך לעשות RESTART . יכול ליהיות שזה בגלל הטמפ' ? צריך עוד יותר להוריד אותה ? או שזה משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לא עוד קירור סטוק: חברת Arctic מביאה אל השוק קירור פאסיבי (ללא מאווררים) עבור המעבדים החסכוניים של אינטל במחיר שווה לכל נפש אנחנו רואים לאחרונה מגמה ההולכת ומתפתחת שלמוצרים העשויים על טהרת הקירור הפאסיבי, כלומר חסר המאווררים, ואל המגמה מצטרפת חברת Arctic (הידועה גם כ-Arctic Cooling עבור חטיבת הקירור שלה) עם קירור פאסיבי עבור מעבדי אינטל הפשוטים יותר. הקירור החדש שלה משתייך לסדרת ה-Alpine ושמו הרשמי הוא "Alpine 11 Passive". המוצר מכיל תמיכה עבור כל התושבות האחרונות של מעבדי אינטל מלבד האקסטרים (LGA1156, LGA1155, LGA1150 ו-LGA1151 החדשה), והוא יעיל עבור אלו בעלי מעטפת טרמית של עד 45W, כלומר מעבדים מסדרות ה-T (דוגמת Core i7 6300T). שילוב של מעבד מסוג רגי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-