עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. את את המאוורר של ההיטסינק ... ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן ! מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ... אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!! מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm

3. Started by Sweet_Tooth,

כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?

4. =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-

5. Started by Vortex,

זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ToR,

איזה מתח צריך LED?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI

8. Started by MATERIX,

איזה לוח אם כידי לי לקנות בשביל לעשות OC מצויין ל- מעבד AMD מה אתם מציאים?

9. הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by idanpc,

שלום לכולם ובוקר טוב!! יש פה מישהוא שקוראים לו 1511 והוא רשם אותה שאלה שאני רוצה לישאול אבל סגרו לו אותה אבל בצדק אז אני שואל אותה שאלה אבל יותר יפה . אז ככה ליפני שבועיים קניתי לוח של GIGABYTE 7VRXP ומעבד XP 1600+ המארז שלי בנוי בצורה הבאה: מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר . מאוורר אחד מאחורה שמכניס אוויר. ההרד דיסק נימצא במגירה שיש לה עד שני מאווררים שמתי אותה למעלה כדי שהאוויר החם שיוצא ממנה יכנס ישר למאורר ויצא החוצה. יש לי מארז של VIRGO 350 W שיש בשני הדלתות מלא חורים כדי להכניס\להוציא אוויר +מאוורר בספק. על הלוח יש לי מאוורר ORB BLOU + בד טרמי . הבעיה: הלוח שלי מגיע ל44 מעלות במנוחה והמאוורר פועל--- כאשר המאוורר לא פועל אני מגיע ל48 , 49 מעלות מה אני עושה???? תעזרו לי…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by idanpc,

הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ

12. מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by rani123,

זה מסוכן לקנות מעבד amd למחשב שיש לו מקום מובנה בשולחן והוא כולו מוקף בץ עבה? אפשר להסתפק בקירור הרגיל? אם לא אז איזה מאוורר כדאי לקנות? או שבכלל עדיף לקנות אינטל?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  14. איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היסתובבתי לי קצת בפורומים של TBreak וניתקלתי בחתימה של אחד המשתמשים אשר בבעלותו שני מחשבים, האחד מבוסס Athlon XP 2000 שעבר אוברקלוק קטן ועומד על באס של 199 והשני מבוסס P4 1.6A שעבר אוברקלוק ל-2.81Ghz... בכל מקרה, אחד התרנדים בפורומים בחו"ל לפרסם לינק לעמוד שלהם ב-ORB של 3DMark, ומשהו נראה לי די מוזר... ההבדל בין התוצאות הוא 6 נקודות לטובת ה-AMD !!! לא חסכתי ובדקתי את התוצאות לעומק והם היו כימעט זהים וההבדל לא עבר 10 פריימים! הדבר בהחלט לא נעים לדעתי, במיוחד עם כל האנשים שקונים היום פנטיום 4 לטובת האוברקלוק יכולים לקנות בקלות ואולי אפילו ביותר זול את ה- +2200, לפתוח ת'מכפלה ובעוד קצת מאמץ פשוט להשיג אותם ביצועים! הלא כן? התוצאה של הפנטיום 4 התוצאה של ה-AMD

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MATERIX,

כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by slider,

לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by pro,

לא הבנתי עדיין מה המשחה הזאת עושה?

20. Started by MATERIX,

אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ

21. Started by udicol,

במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by 1511,

מה המעלות הכי נורמליות ל7VRXP כמובן שזה הלוח של gigabyte ללא OC

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?

24. Started by le cat,

מממ... סליחה על הבורות... אבל מה תפקיד הסוויצ'ים והכפתורים והאורות שמוסיפים למחשב? למשל כאן ושם? תודה רבה!

25. Started by G-BOY10,

אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים