אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקים מה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm ואיפה ניתן להשיגו או המאוורר המואר של אנטק המלצות נוספות התקבלו בברכה......
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג so - here we go היי, מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה... ועוד באותו נושא אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4 אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר) רק תגידו לי מה עדיף תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איזה לוח אם כידי לי לקנות בשביל לעשות OC מצויין ל- מעבד AMD מה אתם מציאים?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה יותר כידי ליקנות עם אני רוצה לעשות OC אינטל פנטיום אוו AMD
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא נותן לי להגדיל את המכפלה אפילו שאחרי שעשתי UNLOCK למעבד, ב-ביוס אין לי אפשרות להגדיל את המכפלה ואפילו הלוח אם אני לא יכול להגדיל את המכפלה כי אין גמפרים. זה יכול להיות שיש לוח אם בלי פונקציה להגדיל את המכפלה??? ויש לי AX1800 UNLOCK ולוח אם BIOSTAR M7VIB ואת המעבד בדקתי אותו על לוח אם אחר ואיפשר להגדיל את המכפלה אז המעבד בטוח ב-UNLOCK
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מסוכן לקנות מעבד amd למחשב שיש לו מקום מובנה בשולחן והוא כולו מוקף בץ עבה? אפשר להסתפק בקירור הרגיל? אם לא אז איזה מאוורר כדאי לקנות? או שבכלל עדיף לקנות אינטל?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רציתי לשאול תאורתית... אם אני מרכיב מחשב בתוך מקרר (מיני - הקטנים האלו...) . נגיד שהטמפרטורה היא כמו של המקרר שיש לכל אחד במטבח... הכל אמור לעבוד טוב ? מבחינת טמפרטורה כי הרבה פעמים במקרר נוצרים אדים שיכולים להפוך למים... ויש עוד כמה דברים שאני חושב עליהם שלא 100% יעבדו "בתוך מקרר"... אבל....למישהו יש רעיונות..?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הטמפ' שמופיעות בתמונה נורמליות ל P4 1400 , ומה מסומן באדום שם ומה זה אומר? וגם אחרי שאני מפעיל את התוכנה זה מצפצף ומראה לי את המסך הזה והאדום מהבהב, למה? http://www.geocities.com/fielz2002/prob.JPG
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך מדליקים ספק כוח ATX מבלי לחבר אותו ללוח לפי מה שאני יודע צריך לגשר בין איזה שני חוטים בכניסת החשמל המרכזית שניכנסת ללוח אם ואני מזכיר מבלי לחבר למחשב!!! אני לא מצאתי לאיזה נושא זה מתאים אבל אני חושב שזה מודינג
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב!! יש פה מישהוא שקוראים לו 1511 והוא רשם אותה שאלה שאני רוצה לישאול אבל סגרו לו אותה אבל בצדק אז אני שואל אותה שאלה אבל יותר יפה . אז ככה ליפני שבועיים קניתי לוח של GIGABYTE 7VRXP ומעבד XP 1600+ המארז שלי בנוי בצורה הבאה: מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר . מאוורר אחד מאחורה שמכניס אוויר. ההרד דיסק נימצא במגירה שיש לה עד שני מאווררים שמתי אותה למעלה כדי שהאוויר החם שיוצא ממנה יכנס ישר למאורר ויצא החוצה. יש לי מארז של VIRGO 350 W שיש בשני הדלתות מלא חורים כדי להכניס\להוציא אוויר +מאוורר בספק. על הלוח יש לי מאוורר ORB BLOU + בד טרמי . הבעיה: הלוח שלי מגיע ל44 מעלות במנוחה והמאוורר פועל--- כאשר המאוורר לא פועל אני מגיע ל48 , 49 מעלות מה אני עושה???? תעזרו לי…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות UNLOCK למעבד והחומר שצרכים לחבר בין הפנים תמיד נישפח ואני מישתמש מסלוטיפ
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
-
ברשותי שני מחשבים. הישן יותר: מעבד פנטיום 3 550mhz לוח אם msi bx 440 (133mhz) ,זכרון פנימי 128mb sdram. מאז midi לפי דעתי. החדש יותר: AMD xp 2000+ עם DDR שיורחב בקרוב מ128 ל 256. המארז שלו ממש גדול (ביחס לשני). בטח טאוור. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה המעלות הכי נורמליות ל7VRXP כמובן שזה הלוח של gigabyte ללא OC
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה אתם ממליצים? 2700,3000,2100 מה זה תזמונים? איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות את FSB בלי לשרוף זכרונות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מממ... סליחה על הבורות... אבל מה תפקיד הסוויצ'ים והכפתורים והאורות שמוסיפים למחשב? למשל כאן ושם? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה MBPROBE ומדדתי את הטמפ' אבל אחרי כמה שניות התחילו ביפים מעצבנים מהספיקר. צילמתי את הנתונים שהתוכנה מראה לי, האם הם בסדר ואם לא מה לעשות כי לשפר אותם? נ.ב איך אני מפסיק את הביפים האלו? אני לא מוצא איפה להפסיק אותם
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-