עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by devilon,

יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by igalkr11,

שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by xtract1,

אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by mc-ender,

היי קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd athlon 64 x2 5600 אם אני טועה בשם אז הוא עלה בערך 1000 שקל עכשיו התקנתי את התוכנות שבאו איתו כולל ה dual core center ובתוכנה הזאת רשום לי שהטמפרטורה היא 67c ונראה לי שזה מאוד גבוה המארז הוא של ez cool עם מאורר ענק בצד יש לי סיבה לדאוג? ומה כדאי לעשות? הטמפרטורה של של ההארד דרייב לפי תוכנה אחרת היא 44c שגם נראה לי קצת גבוה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  6. זה בסדר אם השתמשתי במשחה שבאה עם הקירור, או שהיה כדאי למרוח MX1? וכרגע הטמ"פ במנוחה 47-8, ובמאמץ לא עולה מ 52-3. הטמ"פ המומלצת לא אמורה להיות נמוכה יותר? יש לי x1800 gto. תודה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by gabi_y,

היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. האלן ככה:אני אמור לקבל מערכת חדשה,ניסיתי בנתיים להמשיך את ה OC למעבד הנוכחי AMD4600. עד עכשיו יכולתי להוריד את הזכרון ל 533. הוספתי עוד סטייק של זכרון (1 גיגה 667 עובד בדואל)הכל ניראה בסדר יותר מהר תזמונים נראו כי השתנו לטובה. אך שאני מ 667מןריד ל533 אני לא מקבל פוסט ויש צפצוף ארוך. בבדיקת יציבות המעבד עובר את הבדיקה (רבע שעה ככה )ושאני מצרף את הזכרונות הוא ישר קורס.על מהירות 667 סטוק ,ב OC הוא מגיע ל 700+(אז אני מאמין שזו הבעיה) רעיונות התקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. תביאו לי בבקשה מדריך לאוברקלוקלינג למעבד של intel p4 3.2 prescott 800 fsb לוח אם של ASUS אני יודע שזה משהו בביוס אבל לא יודע מה עושים שם בדיוק

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  10. Started by zaroor,

רציתי לדעת לפני שקונים מעבד.לוח.זיכרון איך אפשר לדעת מה טוב יותר או פחות לאובר קלוקינג לגבי המעבד איך אפשר לדעת מה יתאים לביצוע,,,,ולגבי המכפלה לפי מה שהבנתי כאן המכפלה יכולה רק לרדת למטה ולא למעלה זה נכון? עוד שאלה יש לוחות שאפשר לבחור דרך התוכנה המקורית של הלוח במספר אחוזים לעשות זאת מבלי לבצע דרך הביוס איך השיטה הזאת?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by chenrp,

תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. יש לי AXP1600+ ואני מריץ אותו ב- 1870 MHZ יציב בלי בעיות. כל MHZ נוסף במוקדם או במאוחר מפיל את המערכת - למה? אני רוצה לפתוח את המכפלה של המעבד, וה- FSB מוגדר אצלי על 178MHZ. במידה ואני פותח את המכפלה צריכה להיות בעיה למעבד לרוץ ב- 12.5X178 שזה אומר המון מגה הרצים == AXP2800+ ==2225? השורה התחתונה היא איך אני מצליח להביא את המערכת לקצה גבול יכולת (ביציבות!!!) ללא נזק לטווח הקרוב. אם איני טועה, העלאת מתח מזיקה לרכיבים ואף מקצרת משמעותית את חייהם - בבקשה להמנע מפתרונות שקשורים בנושא. ההמהרה אמורה להיות קבועה ללא שינויים (לא בשביל לראות לאן הגעתי ואז להוריד אותה חזרה) ולטווח הארוך. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  14. לינעול או לימחוק בבקשה בטעות פתחתי שתיים סליחה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Cowerd,

אני קונה מחשב 7800GTX של אסוס אממ ocz rev 2.0 platinium אוקיי ועוד כמה דברים אני רציתי לקנות תמארז Antec TX1088AMG והוא בא עם מאוורר אחד ואפשר לשים עוד איזה 4-5 מאווררים עכשיו אני לא מבין בזה אז אפשר לדעת איזה מאווררים לשים עוד(אם צריך) כי אני צריך מארז קר וטוב ואם יש לכם נגיד להביא לי מארז טוב יותר זה יתקבל בברכה, תודה.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  18. אם למשל יש מערכת שהמעבד מגביל, אך הכרטיס מסך חזק, לא משנה כמה אוברקלוק אני יעשה לכרטיס מסך התוצאה של התמונות לשניה לא תשתנה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P? (היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by igt,

איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by gryffin,

היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by J.allmighty,

היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. Started by a_nuke,

ניסיתי לעשות אוברקלוק ולא לקחתי בחשבון את העובדה שהזיכרון שלי שהוא 400 מגה הרץ לא יעמוד בזה... הסיפור בגדול זה שהלכתי לביוס וראיתי שהFSB שלי עומד על 200 והזה של הזיכרון על ה400... הזכרון שלי זה 400 מגה הרץ קיצר... ניסיתי להעלות את הFSB סתם ל250 לראות כמה זה משפר ואז כעשיתי ריסטרט הטמפרטורה של הזיכרון עלתה לאיזה 65 מעלות ואז המחשב עשה לבד ריסט להגדרות והחזיר ל200 את הFSB. למזלי לזיכרון לא קרה שום דבר... מה שכן קרה זה שאני רואה שהמעבד והנורת'ברידג' חמים נורא... במקום לעמוד כמו פעם על 41-43 מעלות הם מתקרבים ל51 שזאת קפיצה די רצינית... וזה עוד כשהמזגן בחדר פועל... כשהוא לא פועל אז המחשב לפעמים מגיע גם ל57 מעלות. אני די תקוע כי ממה שהבנתי זאת לא טמפרטורה כ"כ נורמלית למישהו עם …

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. Started by gania23,

יש לי את הכרטיס BFG Geforce 7800 GS OC עכשיו הכרטיס כפי ששמים לב כבר מואץ עכשיו רציתי לדעת עם כדיי לעשות לו אוברקלוק ועם כן אז איך עושים את זה ועם זה יישפר לי את הכרטיס בצורה משמעותית... תודה

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  25. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.