אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש מדריך ואני לא זוכר איפה הוא נמצא (בקשר לתדר PCI-E ). האם העלאת מתח לכרטיס מסך דרך הביוס תהיה תחלופה ל- VoltMOD (יש לי אופציה עד ל- 2.0 V ) ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב, התחלתי לאט לאט והעלתי כל פעם 60 עד 70MHZ, הרצתי בדיקה בS&M כדי לוודא שהכול בסדר והמשכתי עד לAMD 4200X2 2.2GHZ. שם עברתי מויסטה לXP כדי לראות ציון 3DMARK2005, ציפיתי לעליה של כמה עשרות נקודות ואם לא מאות והפלא ופלא! הציון של 9200 נקודות ירד ל7800! עד כמה תמוהה יכול להיות המחשב שלי?? חשוב לציין שהמעבד לא מגיע אפילו עם OC ל45 מעלות, ככה שאין לי מושג מה הסיבה. מה כדאי לי לעשות? מהו התדר של חריץ PCI-E? האם מדובר ב100MHZ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P? (היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?זה די דחוף רצויי הסברים בעיברי כלומר תרגום
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
צריך עזרה מאנשים עם ניסיון- המפרט שלי הוא כזה- e6550 p35-ds3r corair 1x2gb 800mhz cl4 leadtek px8800 gts 320mb seagate baracuda sataII 320gb corsair 520hx קירור סטוק זאת אומרת- fsb 333 dram 400 באס 1333 מכפלה 7 לאיזה יעדים הייתם ממליצים לי להגיע? מה הכי מומלץ? יחס של 1:1 FSB:DRAM?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש אפשרות לשלוט על המהירות דרך הווינדוס? אני מעוניין לדעת אם בכלל אפשרי לעשות שמתי שהוא ב idle הוא יעבוד על 1500RPM ובמאמץ על 2000RPM דרך ה bios הצלחתי רק שיעבוד ברגיל על 1000 ובמאמץ על 1600 תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בspeedfan בחלק של הsmart שהוא מראה מידע על ההארד דיסק, יש לו שני שדות למטה: fitness ו performance אצלי הfitness על 94% וה performance על 98% איזה אחוזים אתם מקבלים?
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
מישהו פה הצליח להפעיל את הTAT על ויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף ת'קירור סטוק שמרעיש ברמות כשהמעבד מתחמם. ויש 2 דגמים במחיר 60 ש"ח שמצאו חן בעיניי איגלו 5062S ואיגלו 5073S http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2261 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1369 שניהם אמורים להיות באותה רמת רעש, ואני לא מחפס ביצועים מיוחדים (לוח אם של אינטל=אין OC). בקשר לחנות-חבר שלי בדיוק יהיה מחר בIQPC אז במקום להזמין וכד' הוא יקח לי משם- אז בלי לשנות חנויות במיוחד, תודה. לפי המידע באתר הוא מתאים עד פרסקוט 3.4 (לי יש 3.0) אבל תלוי בזרימת אוויר. - יש לי מאוורר בדלת שמזרים אוויר למארז לאחר ההקדמה- השאלות א. יש בינהם הבדל\מי עדיף? חיפסתי קצת בינצ'ים או נתונים ולא מצאתי משו מעניין ב. בקשר לשקט אני שקט, אבל הביצועים- כל עוד…
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בלבד, בלי להתחשב במחיר. אהם.. מישהו? אולי לינק לאיזשהיא השוואה? תודה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 22:05:28 הקפצה, התראד עבר לעמוד השני.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי בעיה חמורה, יש לי את המעבד אינטל e6750 ובלי אוברקלוק ההתקררות האוטומטית שלו עובד מצויין , אבל ברגע שאני עושה קצת אוברקלוק למשל מ2.66 ל2.80 ויותר , המתח של המעבד הוא 1.344 ונתקע שם לא יורד ולא עולה לא משנה מה...ביום הראשון שקיבלתי את המעבד ניסיתי לעשות אוברקלוק בלי השיטה של הקרור האוטומטי , שראיתי שהמעבד מתחתם שמתי שוב בביוס את ההתקררות האוטומטית אבל משום מה זה לא חזר לעבוד... הטענתי את ההגדרות היצרן של הביוס וגם בדקתי בויסטה שהשמירת כח היא על רגילה ועדיין שאני טיפה עושה oc זה ישר שם את המתח על 1.344 ולא זז משם... מישהו מכיר את התופעה? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אחרי 20 דקות המבחן נעצר והוא כותב Execution halted מזה אומר?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, מצ"ב המפרט מעבד Q6600 קירור למעבד THERMALTAKE V1 לוח GA-P35DS3P זיכרון CORSAIR 4GB XMS2 6400 CL-5-5-5-15 2X2GB כ.מסך GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb שני WD2500YS ב MIRROR שני WD500GB ייתכן ויחוברו עוד HD נוספים (במידה ולא ישבו ב NAS) מארז THERMALTAKE EUREKA 1 צורב DVD ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC חוץ מהספק כוח הכל סגור (אני כנראה אקח יותר הספק רק לא סגור איזה ואיזה ספק) השאלה אם קירור V1 מספיק לעניין בשילוב עם EUREKA או שאולי עדיף לעבור למארז ARMOR עם מערכת קירור מים מובנית.. העניין הוא שאחרי רכישת ה V1 אם אני אוסיף עוד כ 52$ אני אוכל לקחת את ה ARMOR עם קירור מים מובנה.. מה עדיף ולמה..מה אתם אומרים ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב אחרי קצת מחקר והשוואות הגעתי ל-3 המעומדים האחרונים. * SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 במחיר 525 ש"ח *OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 במחיר 624 ש"ח *G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 במחיר 617 ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשו לי אוברקלוק והכל הסתדר לטובה. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורה של המעבד ותחת SuperPI ב2.7GHz הוא מגיע בין 33-36 מעלות לשתי הליבות. רציתי לדעת אם כדאי להעלות עוד קצת, לנגיד 333?
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין NINJA REV B ל V1 , המעבד הינו Q6600. מה ההמלצה שלכם? Pros&Cons ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום צינורות של TYGON מח"ול והם ממש לא שקופים כמו בתמונה הם די מלוכלכים. השאלה שלי היא איך אפשר להבריק אותם שיהיו שקופים ונקים לפני התקנתם במערכת? האם אפשר לנקות אותם במים רגילים או שזה יגרום לקורוזיה במערכת עם מים מזוקקים.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא הייתי מעז להעליב אותו ולקרוא לו ישן (אמנם הוא כמעט בן שנתיים אבל הוא משרת אותי נאמנה עד כה) אבל מדיי פעם ככה גם אני רוצה להנות קצת מאיך שמשחקים נראים בהגדרות מעל למינימום-מדיום (מה שבדרך כלל גורם למחשב להשתעל ולעבור לזחילה). כן, אני מדבר על אוברקלוק ואני יודע שזאת הולכת (כנראה) להיות עלייה דיי רצינית בשביל המחשב אבל אני בטוח שהוא לא יאכזב גם הפעם. היות ויש לי לוח אם מגניב (Gigabyte K8U F6), הם החליטו לנסות לבלבל אותי עם ביוס בעל הגדרות מוחבאות ואשר עובדות בצורה מוזרה ובכלל לא פשוטה. אבל הצלחתי (לאחר ניסוי והטעיה) להבין מה משפיע על מה ואיך לגרום להעלעת תדר המעבד (Sempron 2600+, Palermo D0) בלי להעלות את מהירות הזכרון יותר מדיי אבל גם זה לא עובד בצורה שהייתי…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-