עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuval_cohen,

והאם אפשר לעשות בו חור בעזרת מקדחה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA. לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...) כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

האלה !!!

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  5. נא לציין פרטים חשובים על המערכת כגון: מעבד (מהירות מקורית ומהירות נוכחית), לוח אם(גרסת ביוס), HSF (או כל דבר אחר שיושב על המעבד), מארז ומספר מאווררים, מתח עבודה של המעבד (VCORE) ואחרון חביב (ולא פחות חשוב) טמפרטורה של ה-MB ב-IDLE ו-LOAD אני אתחיל, מעבד XP2000+ ב-1666MHZ. מתח 1.75V לוח +EPOX 8k3a ביוס: 2812 HSF: בינתיים AX7 עם TT SMART FAN (עד שהקירור מים יחזור לכשירות) מארז: FULL TOWER של MACASE (אני מקווה שככה כותבים את השם) פתוח בלי שום מאווררים (מדי פעם מאוורר רצפה גדול ) יוחלף בקרוב (אני מקווה) במארז עץ "מהודר" ;D עריכה: אופס, שכחתי את הטמפרטורות CPU: IDLE: 50 FULL LOAD: 60 MB IDLE: 39 LOAD: 43

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by The-Q,

אם למישהו ישנו אתר בעל מספרים סידוריים של צ'יפים אלקטורניים ופעולתם אשמח לקבל לינק לאתר כזה. :saint: תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=

9. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by MAOR,

חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by udi,

יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1700+ הבעיה היחידה שהוא רותח הוא מגיעה ל 70 מעלות יש לי במחשב שלושה מאוררים אחד על המעבד ושניים על המארז ולמרות הכל עדיין הוא מתחמם הספק הכוח של המעבד הוא 1.76 וולט והוא בתדר של 1470 MHZ אלו כל הנתונים שיש לי על המעבד האם אפשר לקרר את המעבד יותר נ.ב את המעבד לא קניתי בארץ ולכן אין לי אחריות עליו אלא אם אני אטוס שוב לחו'ל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ... היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה . הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו . אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את ה…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by X - DreaM,

יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. זה המפרט של הכרטיס שאני רוצה לנסות עליו Interface - AGP 1x Chipset - 3Dfx Voodoo Banshee Ram - IBM 16MB 100Mhz SDRAM 10ns Data Path - 128 bit RAMDAC - 250 Mhz TV-Output - NA Video Playback - MPEG-1, MPEG-2, DVD, Indeo, & Cinepak Supported Resolutions - 640 x 480 - 1920 x 1440 Supported Refresh Rates - 60 - 120 Hz והנה תמונה של הכרטיס (לחצו על הלינק) http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/Sexi-20028232526-Creative-Banshee-board-2.jpg אני רוצה להתחיל ללמוד ולהתעסק באוברקלוקינג ואת הפרויקט הראשון שלי אני רוצה לעשות על הכרטיס מסך הזה (שגם ככה הוא זרוק אצלי) רציתי לדעת אם זה בכלל שווה את ההשקעה ??? אם אני ירוויח מזה משהו ??? ואם כן ... בכמה אני יכול להעלות…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  15. לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר! לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם. כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002. ה…

17. שלום לכולם. חיברתי שלוש מאוררים של 80 ממ ומאורר אחד של 40 ממ לאותה יציאה של הספק, השאלה שלי היא האם המתח באותו החיבור ירד? מה שאומר שגם מהירות המאוררים ירדה גם כן, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

האם יש חנות בחיפה שמכרת את ה AX478?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by Fetalo,

עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג so - here we go היי, מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה... ועוד באותו נושא אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4 אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר) רק תגידו לי מה עדיף תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by THL,

(0.13) אני צריך לדעת לאיזה טמפרטורות הוא מגיע

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by singera,

לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקים מה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm ואיפה ניתן להשיגו או המאוורר המואר של אנטק המלצות נוספות התקבלו בברכה......

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by tal^_^,

האם הטמפ' שמופיעות בתמונה נורמליות ל P4 1400 , ומה מסומן באדום שם ומה זה אומר? וגם אחרי שאני מפעיל את התוכנה זה מצפצף ומראה לי את המסך הזה והאדום מהבהב, למה? http://www.geocities.com/fielz2002/prob.JPG

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  24. מה יותר כידי ליקנות עם אני רוצה לעשות OC אינטל פנטיום אוו AMD

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by NuXeR,

רציתי לשאול תאורתית... אם אני מרכיב מחשב בתוך מקרר (מיני - הקטנים האלו...) . נגיד שהטמפרטורה היא כמו של המקרר שיש לכל אחד במטבח... הכל אמור לעבוד טוב ? מבחינת טמפרטורה כי הרבה פעמים במקרר נוצרים אדים שיכולים להפוך למים... ויש עוד כמה דברים שאני חושב עליהם שלא 100% יעבדו "בתוך מקרר"... אבל....למישהו יש רעיונות..?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים