אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
הוא בא עם 5 מאוורים מורכבים בתוכו או עם 5 מקומות למאווררים ??? לא מצאתי שום פורום לכתוב בו את זה :-\
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אם למישהו ישנו אתר בעל מספרים סידוריים של צ'יפים אלקטורניים ופעולתם אשמח לקבל לינק לאתר כזה. :saint: תודה! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
=-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות פלטות אלומיניום בעובי מילימטר או יותר במחיר הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה המפרט של הכרטיס שאני רוצה לנסות עליו Interface - AGP 1x Chipset - 3Dfx Voodoo Banshee Ram - IBM 16MB 100Mhz SDRAM 10ns Data Path - 128 bit RAMDAC - 250 Mhz TV-Output - NA Video Playback - MPEG-1, MPEG-2, DVD, Indeo, & Cinepak Supported Resolutions - 640 x 480 - 1920 x 1440 Supported Refresh Rates - 60 - 120 Hz והנה תמונה של הכרטיס (לחצו על הלינק) http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/Sexi-20028232526-Creative-Banshee-board-2.jpg אני רוצה להתחיל ללמוד ולהתעסק באוברקלוקינג ואת הפרויקט הראשון שלי אני רוצה לעשות על הכרטיס מסך הזה (שגם ככה הוא זרוק אצלי) רציתי לדעת אם זה בכלל שווה את ההשקעה ??? אם אני ירוויח מזה משהו ??? ואם כן ... בכמה אני יכול להעלות…
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליך לעבור את 148MHZ לעלות את המטח של הזיכרון הוא נימצא כבר ב-2.85 ויש לי זכרון PC 2100 512MB=2*256MB ועוד שאלה איך עושים MOD ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי שלוש מאוררים של 80 ממ ומאורר אחד של 40 ממ לאותה יציאה של הספק, השאלה שלי היא האם המתח באותו החיבור ירד? מה שאומר שגם מהירות המאוררים ירדה גם כן, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ובכן , משקיבלתי את המעבד עברתי מ 2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם העלאת המתח ל1.65 ואת המתח של הזיכרונות בעוד 0.20 ( 2.70 נדמה לי ) , ב2.4 זה עשה מדי פעם ריסט וגם זה שהעליתי את המתח ל 1.7 לא עזר , אבל המעבד היה מוכן לעבוד ביציבות עם 2.48 אך ורק עם ראטיו של 1:1 מה שנתן ביצועים פחות טובים מ 2.4 עם ראטיו של 4:5 ... היום רציתי לעשות כמה ניסיונות לעלות את המהירות של המעבד שהיה ב2.3 עם ראטיו של 4:5 ל 2.4 עם ראטיו זהה אבל עם שינוי אחד , העלאתי את המתח של הזכרונות ל 2.80 , הכל עבד חד וחלק מהבוקר לאחר בדיקות של 3dmark וסנדרה . הערה : בהתחלה ב 2.51 עם ראטיו של 4:5 או 1:1 הוא לא רצה לעלות אפילו . אז חשבתי לעצמי אולי ניתן לעלות את המהירות של המעבד בעוד כמה מגה הרצים , אז העלתי את ה…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בימים אלו אני עובד על שידרוג המחשב שלי והוספת הרבה מודים. בין השאר אני רוצה להחליף את הכבלים ל-Rounded. אני מעוניין שאחד מהכבלים יתחבר לבורד, יעבור מאחורי לוח המתכת שמאחורי הבורד (אני עושה בו חור), ויגיע אל כונני ה-CD למעלה. אני צריך כבל Rounded IDE באורך 60 ס"מ בערך בשביל זה, כאשר קצהו האחד מתחבר לבורד, ו-2 חיבורי ה-IDE צמודים אחד לשני. הבעיה היא: אין כבלים Rounded IDE בארוך 60 ס"מ, לא סתם כי לא מייצרים, אלא כי יש בעיה חשמלית עם כבלים כ"כ ארוכים. אני מחפש Workaround מטורף כלשהו לעקוף את המגבלה הזו :AR15: שאלה נוספת למי שגר באיזור הרצליה: איפה אני משיג כבל Rounded Floppy (לא מצאתי באוסרם, למיר או עתיד)? ???
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי קודם כל לקח יומיים שלושה עד שמצאתי חנויות למודינג ואברקלוקינג עכשיו: קניתי חוטים מעוגלים שעלו ממש אבל ממש בזול יחסית לארץ : לפלופי: 28 שקל (4 פאונד) ועוד שניים לדיסק הקשיח ולכוננים : כל אחד מהם 35 שקל (5 פאונד, והם ארוכים לא הקצרים) עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם... מאווררים : קניתי שני מאווררים של חברת Y.S. Tech שניהם של 80 מ"מ והם כל כך שקטים שבא לי למות : 20 dba ו 29 cfm . ומה שטוב כל אחד מהם עלה לי עם גריל רגיל וברגים... 42 שקלים. מה דעתכם על המאווררים ? החנות כמובן ראיתי עשרות מארזים מדהימים שחלקם אלומיניום ובזול יחסית (היה אפשר להשיג מארז אלומיניום ב- 750 ש"ח) וכמובן עוד הרבה דברי מודינג חמודים... (ביניהם היטסינק מדהים של CM שפשוט לא היה לי מה להגיד...) היה שוו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר! לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם. כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002. ה…
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
=-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
את את המאוורר של ההיטסינק ... ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן ! מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ... אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!! מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-