עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by daniel0089,

שלום לכולם, את המפרט המלא שלי תוכלו לראות בצד... אז ככה: יש לי מעבד Intel E6300 1.86Ghz יש לי כ.מסך Geforce 8800GT 512MB את שאר המפרט תוכלו לראות בצד כמו שאמרתי... אז ככה: האם קיים אצלי צוואר בקבוק עם איזהשהו חלק? אמרו לי פעם שהמעבד שלי עושה צוואר בקבוק, זה נכון? האם קיימים עוד רכיבים שעושים צוואר בקבוק? אם כן אשמח אם תציעו לי חלקים שלא יעשו צווא בקבוק עם ביצועים שאני ירגיש בהבדל אבל כמו כן שלא יגרמו לצוואר בקבוק מבחינה הפוכה (פעם זה היה החלק הישן מדי לדוגמא ועכשיו יש לי חלק חדש מדי...) מקווה שהבנתם, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  2. Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by סאונד בראש,

היי שאלתי היא איך אני מתחיל את הOC הראשון שלי משתמש בתוכנה OCCT לבדיקת יציבות יש קירור מים במחשב

4. Started by ^-Stinger-^,

שלום יש לי מחשב עם מעבד prescott במהירות 2.8 שבמנוחה הוא על 47 - 52 מעלות ובעומס הוא יכול להגיע עד 70. עכשיו אני יודע שזה מעבד שמתחמם והטמפרטורות שלי לא נוראיות אבל הייתי רוצה לקרר אותו לטמפרטורות יותר נורמליות. המעבד מורכב עם היט סינק סטנדרטי ומאוורר סטוק: (תמונה מהאינטרנט, לא שלי) http://sharealike.org/HTPC/images/pentium4-socket478-heatsink-fan.jpg במארז יש שלושה מאווררים 80 מ"מ: מכניס מקדימה, מוציא מאחורה, מכניס מהצד (בערך מול המאוורר של המעבד). לאחר קריאה פה בפורום נראה לי ללכת על Thermalright SLK-948U בתוספת מאוורר 92 מ"מ טוב, למשל Arctic Cooling AF9225. השאלות שלי הן: 1) האם זה מתאים בתור תחליף למה שיש לי (מבחינת גודל על הלוח אם וכו') והאם החלקים מתאימים אחד לשני? …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by Art Tatum,

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום אני רוצה להוסיף 2 מאוררים למארז הזה בתקציב 60 שקל.... עכשיו המארז מגיע עם 3 מאוררים ואני ורצה להוסיף 2 אני רוצה המלצה ל 2 למאוררים שקטים וטובים עכשיו ככה המארז מגיע עם 3 מאורריםלא יודע אם הם מכניסים או מוצרים אויר אם מישהוא יודע שיגיד לי) 1 מקדימה 1 מאחורה 1 בצד שמאל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 1 למעלה מוציא אויר 1 בתחתית מכניס אויר עכשיו אני רוצה המלצה לשני מאוררים בסיבות ה 60 שקל ועוד משהוא למישהוא יש הצעות לסידור המאוררים אני ישמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. ראיתי שני משטחי קירור. האחד עם שני מאוררים (14Db היה רשום על האריזה) של 70mm ועולה כ-180 ש"ח השני עם מאורר 120mm שהיה רשום 16db אם אינני טועה ועולה כ-175 ש"ח נדמה לי. אני מעדיף מבחינת ההגיון את המאורר הגדול היותר. אבל אם יש למישהו הערות,הארות או המלצות אחרות בסכום הזה בערך אני אשמח. המחשב הוא Dell 1525 עם מסך 15.4 הינה שני הקירורים : http://tms.co.il/product/2441 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5961

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by ofir5300,

שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. יש לי מחשב Q9300 שהחלטתי לעשות לו OC קטן ולחליף לו מאוורר. (באותה ההזדמנות גם הזמנתי S1 כדי להחליף את הקירור סטוק של ה-8800GT ,אבל זה כבר סיפור אחר) אחרי קריאה של המדריכים בפורום והתענינות בקירור טוב, החלטתי ללכת על ה-AC FREEZER 7 PRO, שמתאים ל-OC קטן. החלפתי את מאוורר הסטוק ב-AC, עשיתי OC קטן למעבד מ-2.5 ל-3.0 והכל הלך חלק ובלי בעיות. אבל אז שמתי לב שיש הבדל קיצוני בין טמפ' המעבד, לבין טמפ' הליבות. ולא מדובר בהבדל זניח של מעלה או שתיים, אלא הבדל של 15-20 מעלות. ההבדל נראה לעין גם במצב IDLE וגם אחרי מאמץ. (אני מצרף תמונות להמחשה) ממה נובעים הבדלי הטמפ'? האם הטמפ' נורמליות למעבד Q9300 עם OC וקירור AC? ואם לא, אז מה צריך לבדוק ומה צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Ram23,

אז ככה,אפעם לא נגעתי בoc בחיי,אבל אני חושב להתחיל עכשיו,רציתי לדעת איזה שיפורים זה ייתן למערכת ובמה זה יתבטא! מפרט פה בצד,תודה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by shaharc3,

לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש - לוח GIGABYTE X48 DS5 מעבד Q6600 ו 4 גיגה זיכרון ניסיתי לעשות אוברקולוקינג ראשוני ל2.52 ghz, העלתי את הBUS קיבעתי את התדר של ה PCI-E ל 100 ודאגתי להתאים את מכפלת הזיכרון לתדר של 775 (במקור 800) היה פוסט תקין אך לאחר 3 דקות המחשב כבה. יש לי קירור אויר TERMALTAKE BIG TYP למעבד. מה אני עושה לא נכון?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  12. Started by julbo,

איך המארז הזה מבחינת קרור ושקט? אני חושב על לקנות אותו. http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  13. Started by davidkah,

החלפתי את כל הקירור המקורי ברכיבים של ThermalRight, קירור מים למעבד, וקירור של ThermalTake לזוג אחד של זיכרונות - השני כבר בא עם קירור טוב. Q9450 ב 3.8GHZ זה המקסימום היציב שהגעתי, וכבר אין לי זמן וכח בשביל עוד 100 או 200 MHZ נוספים. אם מישהו רוצה יותר פרטים ותמונות, תשאירו תגובות ואני אנסה לענות בהקדם. [br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 16:23:50 תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by yotam.m,

כמו שהבנתם יש ברשותי 8800GS של PALIT אך הוא מגיע רק עם 2 חוטי מתח ולכן המאוורר שלו לא מנוטר ביחס לטמפ' אלא עובד על 100% ללא הפסקה. הדבר יוצר רעש מוגזם לכן השאלה שלי האם מישהו מכיר בכל זאת דרך לנטר את הטמפ' של הקונקורד הזה או לחילופין מישהו מוזמן להציע קירור מומלץ לכרטיס בסכום הגיוני?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by wrecker,

עשיתי סתם כל מיני נסיונות שהמחשב שלי בנורמל הגעתי לתוצאה של 10,021 ב3dmark06 רזולוצית מסך 1366X768 CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 8800GT 512MB קירור AC S1+ 2 fans אחרי אוברקלוק (מעבד מ2.33GHZ ל3.5GHZ זכרונות למ800 ל1000 וכרטיס מסך מ600 ל 710 וזכרונות מ900 ל 1050 תוצאה סופית 13,973 SM2 7000 SM3 6000 CPU 3090 עכשיו השאלה שלי - ראיתי כל מיני מבחנים ויש כאלה שמראים ב8800GTX הגיע רק ל10K זה הגיוני? וגם כרטיסים חדשים GX2 מגיעים בערך לתוצאות של 14-15K? ובכלל הכרטיס מסך שלי לא מתחמם יותר מידי ובכל זאת שאני עברתי בכמה MHZ את הזכרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by ob,

לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים אבל רק במשך הלילה כשהמחשב נשאר דלוק... בבוקר כשאני מדליק את המסך אני רואה מסך כחול , נותן לחיצה על מקש כלשהו ואז הוא רושם Restarting עובר לתמונה של ה Windows loading (כאילו המחשב עולה) לא זז אז אני נותן עוד לחיצה על מקש כלשהו וחוזר בחזרה לדסקטופ וכל מה שפעל בלילה פועל כרגיל ??? חוץ מזה שאני לא מצליח לגלוש בדפדפן ... צריך ריסטרט. יש למישהו מושג מה הבעיה ? אופס טעיתי בפורום סליחה ...

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  17. Started by Ralf Klein Core AMD,

אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .

18. Started by YRP99,

אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. REALTEMP וCORETEMP לא עובדות. ואני מעדיף לא עם EVEREST אלא משהו שיכול לתת גרף או משהו בסגנון.

20. אני יודע שזה קצת מפגר לקנות קודם ואז להתיעץ אבל היה לי דיל ממש טוב וגם יש לי הרגשה שהרכיבים הנ"ל יתאימו ל OC נחמד( הלואי) אז רציתי לדעת מה הפוטנציאל של הרכיבים הנ"ל להגיע ל OC רציני (בהנחה שיש קירור איכותי מאד ) מעבד Q9450 זכרון OCZ 4GB 800HERTZ סידרת REEPER כרטיס מסך 4870 של G CUBE לוח אם ASUS P5K (לא זוכר דגם מדויק נראה לי P5K ESN או משהוא כזה)

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by EAD,

היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Omer DA,

שלום,לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי וויסטה,רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות או שצריך עוד מאוורר,כרגע יש רק מאוורר 120mm אחד לכל המארז..

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. השאלה עם זה יקצר מאוד את חיי המעבד אוברקלוק מ2.4 ל3.0 והאם הביג טייפון הוא מאוורר מספיק טוב לעבודה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by EAD,

היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.