עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asili,

ברשתותי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64 MEG RETAIL ורציתי לדעת מה הטמפ שלו איך ניתן לדעת מה הטמפ?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שימו לב http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml (דרך אגב זה איטלקית למי שרוצה לתרגם)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ToR,

ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by Red Scorpion,

שלום לכולם. אני ממש חדש בכל מה שקשור לחומרה וזה הצד החלש שלי. בכל מקרה, אני רוצה לעזור אוברקלוק לכרטיס מסך (הגרוטאה, אני יודע) שלי. הכרטיס: Geforce 2 mx 400/400 64 mb. לפי מה שהבנתי אני צריך להוריד את התוכנה הזו... בכל מקרה, אחרי שאני מוריד אותה - מה אני עושה? אין לי מושג בכל הנושא הזה, אז בבקשה תהיו ברורים בהסברים שלכם ובלי מושגים מסובכים מדיי. תודה מראש.

5. Started by ToR,

איזה לוח הייתם ממליצים היום, יכול להיות יותר מאחד, שהכי טוב ל OC ל AMD ו P4 533MHZ DDR?

6. הנה המאוורר והנה לינק לסרטון הדגמה: http://www.justcooler.com.tw/english/products/system/movie.htm תנו את דעתכם עליו

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. להתחלה שוב תודה ל hwzone על הקירור של TT לזכרונות שקיבלתי במפגש ;D . הדבקתי אותו ולא הייתי בטוח שעשיתי את הדבר הנכון , הדבקתי את הקירור מצידו הימיני של המאורר ומעליו , האם זה היה בסדר ? או שהלך הקירור :-\ ?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yoav9,

חשבתי על זה לאחר ההודעה בחדשות על הביקרות לcoolermaster 710, למה באמת שחנויות בארץ לא ייבאו מcoolermaster את הפנלים הקידמיים, כי הם באמת יפיפים, הרבה יור מהפנלים הקידמיים הרגילים של הchiftech והenermax... הרי כמה זה אמור לעלות? 200 שקל? וזה יכול לצאת מדהים (chiftech כחול עם פנל של coolermaster, ממש OWNZ)... זה אפשרי??? אני לא בטוח אם אני לא יקנה דבר כזה!

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ToR,

איך מעבד ה2.26B 533MHZ מול ה 1.8A ב OC? אמרו לי ש ה1.8A מבצע OC מעולה ורציתי לדעת איך ה OC של ה 2.26?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by TZuKi,

יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו. יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shibby15,

על מה אתם ממליצים יותר??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר קריאת כמה דיונים פה של משתמשים שבידיהם epox 4g4a+ עם מעבד 1.8 של אינטל מסדרת ה"עץ הצפוני" שהגיעו ל2.2 והחלו להגיד שהלוח אינו טוב ועוד הרבה בולשיט ... אני בעצמי באותה תקופה גם האמנתי פחות בלוח כי הגעתי עמו רק ל2.3 עד שכמובן אנטי_וירוס נתן לי טיפים חשובים . לזכרונות , מעבד ולוח תסתכלו במפרט ( מעבד 1.6 למי שלא יודע איפה המפרט ) מקווה שזה יעבוד : wcpuid קצת מסנדרה ( לא ידעתי מה להשים , אז שמתי את מה שנראה לי הכי הגיוני 8) הנה 3dmark , התוצאה יחסית נמוכה ( כנראה בגלל שאני משתמש בwin200 , אבל אני מעדיף את היציבות של win2k ופחות חמישה-עשרה פריימים מאשר את xp אבל זה לדיון אחר : הנה התוצאות , הזכרונות בראטיו של 4:5 ... מקווה שתבינו שישנם גם מעבדים עם ס…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  14. התוצאות של ה-OC של הכרטיס מסך שלי טובות GEFORCE 2 MX400 המעבד של הכרטיס מסך ב 250 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך ב 180 MHz בהתחלה היה המעבד של הכרטיס מסך ב-200 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך היה 165 MHz והוא יציב מאוד זה טוב או סביר?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  15. הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by shibby15,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. אם אני עושה אוברקלוקינג למעבד אינטל פנטיום 4 ויקרה משהו אז האחריות יכסה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לי יש למשל P4 2.28 עשיתי לו OC עד ל 2.8 עם וולטז של 1.6 והחום היה סבבה (45) והזכרונות היו על ראטיו 5:4 כלומר הם פעלו על 240 או משהו כזה !(קיצור זכרונות זה לא ה בעיה!) אבל כשניסיתי לעלות יותר את הFSB הווינוס לא עלה והוא אראה מסך שגיאה כחול! ניסיתי גם להוסיף וולטז למעבד וזה לא עזר (דרך אדב החום לא עבר את 55!,וAGP ו PCI היו נעולים!,ויש לי לוח של EPOX 4G4A+) במה דעתכם יכולה להיות הבעיה??? ועוד משהו .. למשמל כשאני מעלה את את מהירות המעבד עד ל2.53 וזכרנות עד ל300, הכל עובד די יציב וכל המשחקים רצים יפה! אפילו הבנצמארקים של סנדרה הכי כבדים עוברים בהצלחה!!! אבל הבעיה היא ב3D MARK! ב OC הוא תמיד נתקע לי באיזהשהוא שלב! האם זו בעיה ידועה וזה בסדר? תנו דעתכם על העיניין! תודה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. ראיתי בחנויות בחו"ל שאפשר לקנות פרסקפס צבעוני . ראיתי תרד בנושא קניית אלומיניום נאמר שם שניתן לקנות פרספקס צבעוני איפשהו בדרום תל-אביב. אולי משהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים? לצערי הזגג שאני קונה ממנו פרספקס אין לו כזה. :

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Kfir,

יש למישהו נסיון בOC לבורד Epox 8k3a + ? כרגע אני נמצא ב145 FSB ויציב ביותר , יש עוד אפשרויות OC שאפשר לשנות בBIOS ? תודה!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  22. אני עדיין לא מבין מה ההבדל ומה יותר טוב העלאת מכפלה או העלאת הFSB ומה נותן ביצועים יותר טובים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ORrrr,

אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  24. אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים