אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם P4S800D אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וחיפשתי בביוס איך לנעול את התדר של ה PCI/AGP כדי שהם לא יפגעו באוברקלוקינג... לא מצאתי האם מישהו יודע איפה זה נמצא? או איך זה אמור להיקרא?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה עד כמה נמוך אני יכול להגיע בתיזמון של הזכרונות שלי
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7-S ויש בו מקום ל3 DIM שתיים מהם זה ערוץ 1 ועוד 1 מהם ערוץ 2 באחד יש לי 2 של 256 ובשתיים יש לי אחד של 512 ככה שזה יוצא מאוזן .......והחברה שלם זה PMI והתיזמון שלהם הוא 2.3.3.6 ועשיתי להם oc ל 2.2.2.5 בלי לשנות מתח האם זה בסדר שלו שניתי מתח?????
-
יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
-
איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז בקצרה חבר'ה, אני קונה מחשב חדש Q6600 , 8800GT , GIGBAYTE3D AURORA אני קונה קירור למעבד Thermaltake V1 Copper Heatpipe CPU Cooler וקירור למארז Silenx iXtrema Case Fan 120MM Blue LED 1600RPM 58CFM 14DBA Hybrid Sleeve Bearings 3/4PIN ועכשיו יש לי כמה שאלות , הרבה המליצו לי על ביג טייפון tuniq והרבה קירורים אחרים אבל לצערי אין אותם באתר שאני קונה...אני קונה מהאתר הזה www.ncix.com [ אני מקנדה ] אתם מוזמנים להיכנס ולהמליץ לי על קירורים אחרים.. שאני בעצם שם במפרט קירור למעבד... כשמרכיבים לי את המחשב הם מוציאים את המאוורר המקורי של המעבד ושמים את זה? והמחשב יעבוד שקט אם כל הדברים שרשמתי פה?
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע כבר מה צריך לעשות כדי לפתוח מכפלה... אך רציתי לדעת היכן משיגים את הערכה המדוברת בישראל(HighSpeed PC's), או לחילופין - אם אילו חומרים זמינים בישראל אני יכול לבצע את העבודה, במיוחד אני לא מוצא, Conductive Greaze... (יש למישהו הצעה ? ) דבר נוסף, האם אוכל לאחר שאפתח את המכפלה והורדתה להגיע ל- FSB של 166 ? ללא פתיחתה כבר הגעתי ל- 150 ! - ושם נעצרתי... ( האם זה נכון שברגע שאני בוחר ב- FSB של 166 אז אוטומטית הלוח אם משנה את היחסים בתדירויות ל- PCI וכו'... ? - ואז הם לא יעשו לי בעיות ... ? ) שכחתי לציין כי יש ברשותי XP1800 AGOGA... (אני מתאר לעצמי שזה PALOMINO )... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי מתי יצא המאוורר הזה לחנויות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן החלטתי לנסות להמהיר את הכרטיס מסך. בין לבין גיליתי שיהיה נחמד גם לפתוח צינורות עיבוד. אז ניסיתי בעזרת הריבה טיונר, ולאחר הריסטרט הראשון שהוא מבקש, הוינדוס עלה קצת מוזר. קצת אמרתי?, למעשה בעליה היו כל מיני חירבושים, כשבסופם קפץ לי בלו סקרין, שמסביר שהוינדוס קרס בגלל קובץ שנקרא nv4_disp. לא קראתי הרבה מאמרים, אבל הבנתי שאם יש כשל בפתיחת הצינורות, אז הבלאגן היה צריך לקרות כשאני מפעיל משחק, ולא כשהווינודס עולה (נכון או לא נכון?). אז השאלה שלי היא האם הקריסה היא בגלל הפיתחת צינורות, או יכול להיות משהו אחר? כ. מסך של ג'יגהבייט 6800GS, עם קירור מים אגב בנוגע לקירור מים, אני ארחיב במועד מאוחר יותר (קירור מים שבניתי מאפס, על כל קומפוננטות המחשב, כרגע טמפ' המעבד הי…
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
המחשב לא נתקע אבל גם אחקי שעה זה עדיין לא סיים... למה? אגב כשאני מריץ את הדבר הזה אז קופצת הודעה שצריך nforce 2 או משהו כזה והצ'יפסט שלי זה nforce4... או שבכלל אין לי מושג על מה אני מדבר.....
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הקירור של הCPU עובד ב100% בגלל ששיחקתי פעם אחת בSPEEDFAN וקבעתי שהתוכנה תשלוט במאווררים, ומאז הכל השתגע. החזרתי את זה בSPEEDFAN שהמהירות תקבע ע"פ SmartGuardian וזה פשוט לפעמים משתנה לי ושוב עובד על 100%. מה עושים ? *ניסיתי גם למחוק את הSPEEDFAN וזה לא עזר. תודה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 XMS2 HD RADEON 3870X2 BigTyp VX 120 gigabyte posiedon enermax noisetaker 485W המעבד על 3.45 בBIOS המתח על 1.6 המעבד מקבל מתח 1.5 על פי OCCT. עכשיו אני רוצה לעשות עוד, כשאני מעלה במתח ב BIOS ל1.6125 המעבד מקבל על פי OCCT 1.6.... אני רוצה להגיע למתח 1.5500, איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC לכמה למעבד ולזיכרון במחשב שלי. עכשיו הקטע הוא שאני לא ממש מתעשק עם זה ומהקריאה של כל מני מאמרים לא ממש הבנתי מה עושים אני צריך בבקשה משהו שידריך אותי מעט ( אני יודע לעבוד על מחשב אני תכנאי בעצמי רק שאף פעם לא התעסקתי עם זה ) אני לא צריך OC רציני . המפרט שלי הוא : DualCore AMD Athlon 64 X2 5000+ Big Typ VX nVIDIA nForce 560, AMD Hammer M56S-S3 Power Supply : Eleel 450W DDR-2 800 1024X2 Kingbox
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-