אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ניתן לעשות עליו OC?? DG965WH ויש לי E6600 פשוט עי מישהו אמרתי לי שלא ניתן לעשות עליו וניסיתי ולא מאצתי אפשרות בביוס(אני חדש בזה). תודה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם v1 ax יכול לשבת על q6600?? כרגע יש לי e2200...
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום את המארז (NZXT Apollo) חיברתי את המאווררים שלו לספק הג'נרי שיש לי עכשיו ("500W" ) המאווררים עבדו אבל בקושי הרגישו אוויר, אפילו המאוורר של ה 40MM שיש לי במחשב הזה עשה יותר אוויר ככה זה אמור להיות או שזה בגלל הספק?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר של החברה הם מדגישים את הדבר הבא: No motherboard components with a height greater than 39mm, as well as the PSU, disk drives, VGA card, and RAM should be present within a 55mm radius from the center of the CPU. עד כמה יש להתייחס להערה הזאת ברצינות, ומהן ההשלכות אם אכן ישנם חלקים ממש קרובים בגובה של 4 סנטימטר? האם יש להתייחס גם לחוטים שמתוחים במארז, בקרבת המעבד? מעבר לעצם ההערה, זלמן לא רושמים כלום.. כמו כן: ראיתי שהמאוורר מגיע עם thermal compound. האם אני צריך לנקות את השאריות של המדבקה מהמאוורר המקורי, ואם כן- איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי איכשו הפורום הזה קשור במארזים אז החלטתי לפנות לפה. קניתח מארז אנטק אז רציתי לחבר לאחותי את ה simbadda עם החלון, הכל הלך חלק פתאום הגעתי לחוטים של המארז (אלה שבאים מקדימה) לא ידעתי מה לעשות אז חשבתי שזה לא משנה סדר\מיקום החוטים. ועכשיו המחשב לא עובד איפה אני אמור לחבר אותם ובאיזה סדר.. זה ממש דחוף כי אחותי אמורה לחזור בעוד בערך שעה, ואני עומד למות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי שלום אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד: -האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? -מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה everest ויש שם מקום שאומר לך אם המחשב שלך עשה אובר קלוק או לא עכשיו יש לי מעבד p4 pesscot 3.0 ghz עכשיו רשום בתוכנה שהמעבד במצב רגיל צריך להיות 3000ghz והוא עכשיו 3042 המעבד חם נורא 50 מעלות ומעלה האם כדי לעשות אוברקלוק על מנת להוריד אותו ל 3000 בשביל שירדו המעלות והמחשב יעבוד יותר מהר למה עכשיו הוא נתקע אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 375 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60 לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזק יש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה?? שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד? תודה לעוזרים אם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עם המערכת הזאת אני יוכל לעשות OC קטנטן? מעבד: E6300 לוח אם: GIGABYTE? ?GA-945P-S3? דיסק קשיח: WD 160 GB SATA 2 זיכרונות: KINGSTON 512 MB X2 כרטיס מסך: GF 7300 256MB האם אפשר לעשות OC קטנטן למעבד?....אני יביא ציטוט של מישהו מהפורום שאמר שהוא עושה זאת תוך 5 שניות....זה באמת ככה או שצריך להעלות 1MHZ כול פעם ולעשות בדיקות יציבות וכאלה או שאפשר להעלות הרבה בפעם אחת ואז לעשות את הבדיקות?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שפתרתי את בעיית הקריסות התחלתי לעשות OC. המפרט: E8400 + ונדטה 2 GIGABYTE EP43-DS3L G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B כרגע הOC על 3.6, עבר בדיקות OCCT והוא יציב. הטמפרטורות במנוחה 39, במאמץ 55 בערך. במתחים לא נגעתי וכולם על AUTO. השאלה שלי היא אם אני יכול להמשיך בOC ואם כן אז איך? לעלות מתחים?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך מעלים את המתח של המעבד תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
או בלועזית overclock אז ככה: אני מתכנן רכישת מחשב חדש וחברי הפורום שואלים אותי אם אני עושה אוברקלוק מכיוון שאני אף פעם לא התנסיתי בזה אני לא יודע איך לענות אז לכן אני אומר לא. רציתי לדעת האם זה משתלם לעשות אוברקלוק למחשב? ומהם החסרונות שלו? האם זה סיכון לעשות אוברקלוק לאחד שאף פעם לא עשה זאת לפני -כמוני. או שזה די פשוט ולא מסובך? מה אתם אומרים בקשר לנושא?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה :http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/superior_panel/superior_panel.htm זה פאנל שליטה שיש לו מלא פונקציות ואני מעוניין לקנות אותו...עכשיו יש לו חיבור RCA וחיבורי סאטא ומלא דברים...השאלה שלי היא הרי הכול מיתחבר ללוח בכבלים לא?! כלומר יש לי חיבור בלוח שמחברים אליו את הRCA ואת הSATA החיצוניים והכול?! הלוח המדובר הוא של אינטל DG965SS תודה מראש! מישהו?!
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
מה יותר טוב זה: Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with או ביגטייפון?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אלה שבאים ב-BOX עם קירור, אז זה קירור טוב? רועש? ואם אני עושה OC רצוי להחליף מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-