אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צבעתי בצבע כסף את כל הדלתות של המאורז כולל הגג, אבל, לאומת הצבע המגניב הזה הפנים של המארז (הפנל הקידמי) נראה לא ממש מגניב... חשבתי לצבוע אותו (את הפנל הקידמי) בצבע זהב. האם הוא יראה טוב מול הכסף של הדלתות או שיש לכם רעיון אחר.... :
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום בשעה 21:00 סיימתי את המודינג הראשון שלי. המודינג הוא שילוב של מאוורר 80 מ"מ. אני חייב לאמר, לכל אלו שעדיין חוששים, שהמודינג הראשון זה חוויה אדירה!! כל העסק, החל מהקנייה, ועד לסיבוב הבורג האחרון. מודינג זה הוא חלק של סדרת שיפורים של המחשב שלי מסוג פנטיום 3 660 מגה הרץ 128 מ"ב. השיפור הראשי היה קניית מאיץ גרפי חדש מסוג Leadtek GeForce 4 ti 4200 64MB. חוץ מהלכלוך, והריח של המסור באף, זה היה מדהים. שכן יירבו עליי בקרוב תמונות!! עריכה: עלה לי רעיון בראש (זה חדש): אתם מוזמנים לכתוב כאן את ההתרשמויות שהיו לכם בזמן המודינג הראשון (מי שזוכר..) את ההרגשה.. עידכון!! מחר, יום שני, אני צובע את המארז בצבע תכלת כהה. תמונות בקרוב!
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה אומר ב HARDWARE MONITOR המתח: AUX ? כי הוא נמצא על 2.51V והוא באדום. ב MBPROBE הוא נקרא VCCP2 אני חושב
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כאשר משתמשים בפנטיום 4 1.8 והלוח הוא מבוסס 845E הבנתי שיש תמיכה לזכרונות 333 כאשר היחד הוא 3:4 והמעבד עובד על באס 133. השאלה שלי היא אם המעבד והזכרון פועלים על אותו יחס 1:1 ב166 (כמו שהזכרון אמור להיות) המעבד יעבוד בטוח בבאס כזה (לא כולל בעיות חום) ?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם כשאני מעלה את המתח של חריץ הAGP (דרך הביוס) יש לי אפשרויות OC ובות יותר?? יאני אולי המתח מגביל את הכרטיס מסך בOC מבחינה מסויימת?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מתי לעצור במס המאווררים שאני סם במחשב מבחינת הספק כח אני לא רוצה להעמיס עליו יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איפה אני יכול לימצוא את זה בארץ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפנטיום 4 איפה למרוח? מישהו מוכן לסמן בתמונה איפה למרוח את החומר התרמי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת כמה צורך כל חלק במחשב(W)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נראה די oWNZ באמת משהו רציני, גם הם אומרים שהוא מוריד בעד 15 מעלות את הכרטיס ברמה הסטנדרטית שלו... אבל באמת רעיון מצויין, מהסוג של: איך לא חשבנו עלזה קודם!! לקחת antec cyclon blower, לשים עליו hs ולחבר אותו לכרטיס מסך! נהדר לא? באמת רעיון טוב מידע נוסף יש בdigit-life אבל אני לא מצאתי שם... ובtechno
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני רוצה לעשות אוברקלוק לMX 400 ואני חושב שזה יעשה את העבודה של הקירור...אם יש לכם הצעות אחרות את בבקשה תגידו לי..
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נשרף לי המאוורר של המעבד...מכיוון שאני לא רוצה שזה יקרה שוב, אני רוצה לדעת איזה מאוור למעבד כדי לקנות...וכמובן שיעלה לא יותר מ100 שקל.