אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם חושבים אפשרי לעשות ככה שהמודם כבלים יהיה במקום של הסידירום??
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
??? מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי. אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב... להלן הפרטים: CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1 Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset 3dfx - voodoo 3 3000 עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן .... מקווה לשיתוף פעולה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש נחושת בצורה של פלטות בעובי 2ממ ו 5ממ. מי שיודע איפה קונים כזה דבר בבקשה לשתף אותו בסודות שלו צריך מקום שמוכן למכור בכמויות קטנות כי כבר מצאתי מקום שמוכר פלטות של 1X2 מטר וזה ממש מוגזם למטרות שלי... תודה מראש :smoke:
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי זוג מאווררים 120 מ'מ, הם פועלים על 110 וולט כל אחד..אבל סידרתי שזה יעבוד דרך השקע(ללא חיבור לספק) מה אתם אומרים אליהם? כדיי לשים אותם? (אלה מאווררים תעשיתיים)
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות אחרות שאינן קשורות לתר'ד המקורי לכן אני פותח תר'ד חדש, אני מקווה שדבר זה איננו נוגד את החוקים... 1)אין לי מושג ירוק באלקטרוניקה/חשמל/כל משהו שצורך ידע של וולטים וכו, אבל מה, יש לי מאוורר אנרמקס שקוף בצד שפשוט מפתה אותי לעשות לו מודינג עצבני כמובן שאני יסתפק בפחות אבל יש לי בעיה אחת... לאן אני מחבר את הלדים שאני קונה, האם אני מקבל איתם חיבורים ישירים לספק... מה אני אמור לעשות? 2)אם אני קונה צבע פלורוסנט וצובע בוא את המאווררים ואני שם לידם קטודה ( ) היא תעשה משהו? או שאני חייב מנורת פלורוסנט?? ואם כן, אז קודם לצבוע את המאוורר בלבן ורק אז בפלורוסנט...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המארז שלי מחשמל ואין שום חוט חשוף שנוגע פה .... מה לדעתם הבעיה?
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה את הAX478, עכשיו נותר רק המאורר אז חפשתי ונתקלתי באנטק 80 MM ANTEC 80MM שהוא מאורר למארז ויש בו את פונקצית ה SMART FAN שמשנה את מהירות הסיבוב שלו בהתאם לטמפרטורה, הוא נראה שקט למדי ועם CFM סביר, אז מה דעתכם עליו כמאוורר מרכזי והאם אפשר לעשות לו מוד מסויים כך שיסתובב במהירות אחידה?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חתיכת מתכת שמגיעה בצורה מוזרה כזאת עם פסים יכולה לקרר משהו...? וגם איך Heatsink של מעבד מקרר? פשוט מעניין אותי איך הדברים האלו פועלים.
-
כאשר משתמשים בפנטיום 4 1.8 והלוח הוא מבוסס 845E הבנתי שיש תמיכה לזכרונות 333 כאשר היחד הוא 3:4 והמעבד עובד על באס 133. השאלה שלי היא אם המעבד והזכרון פועלים על אותו יחס 1:1 ב166 (כמו שהזכרון אמור להיות) המעבד יעבוד בטוח בבאס כזה (לא כולל בעיות חום) ?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נראה די oWNZ באמת משהו רציני, גם הם אומרים שהוא מוריד בעד 15 מעלות את הכרטיס ברמה הסטנדרטית שלו... אבל באמת רעיון מצויין, מהסוג של: איך לא חשבנו עלזה קודם!! לקחת antec cyclon blower, לשים עליו hs ולחבר אותו לכרטיס מסך! נהדר לא? באמת רעיון טוב מידע נוסף יש בdigit-life אבל אני לא מצאתי שם... ובtechno
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-