אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עם הרבה קומבינות סידרת יאת המחשב שלי ו עכשיו אני רושם את זה כדי להיות בטוח שאני לא אהרוס אותו שוב :saint: אוקי מה שאני צריך זה תיאור של איך מה וכמה אני משנה כדי להשיג אוברקלוק מוצלח בלי פשלות. אני יודע איך לשנות את כל הנתונים אבל אין לי מושג מתי אני אמור לשנות את רמת המתח...אני אשמח אם מישהו יתאר בקצרה איך אני עושה את זה. TIA, stefan.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
A few days ago I got the new revision of the Epox 4PDA2+ and right after assembling I began to overclock using a lovely kit of OCZ PC4000 Gold. The board has an option to enable several peformance enhancement options in the bios and all sorts of PAT alternatives but I haven't touched any of those yet. I began at 250 FSB synced with my 2.4C and slowly rose to 260, 265 and currently 270 FSB, everything synced. I tested stability with a few 3Dmark runs, Sandra runs and a few hours of Prime 95. Vcore : 1.600V VDIMM 3.2V There's still more to come, I'm gonna see how far this RAM can really go.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
A week ago I asked for opinions about which cooler i should get in order to cool my P4 2.4B better. I think I narrowed it down to four possible choices, when the leading guidelines are that the cooler wont be too noisy but will lower my full load temps in overclock by atleast 5-7 degrees. I got my 2.4B running 167 FSB, meaning 3 ghz and in order to maintain this I needed to overvolt it to 1.650 V which caused serious heating and the cpu gets to around 50-54 degrees when running full load. My four candidates are: ZALMAN CNPS5700D-Cu ZALMAN CNPS6500B-Cu VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 AX478 + Enermax fan doing 30 cfm (manual speed controller) Which of these do you think has…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מערכת קירור בעיצוב חדיש, http://www.corsair.com/en-us/company/press-release/new-corsair-hydro-series-h100i-gtx-and-h80i-gt-are-cooler-than-ever מעניין מתי תגיע לארץ
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
קיבלתי (סופסופ...) את הדות'ן במקום ההוא שנשרף בטרם עת... בינתיים אני עם קירור סטוק שמגיע עם המתאם. לוח נקי בלי מודים. קצת תוצאות: http://img428.imageshack.us/my.php?image=30secpi4fi.png עדיין מחכה לזיכרונות החדשים.. בינתיים אני עם ג'נריים דרע'ק שמגבילים אותי. עוד תוצאות בהמשך...
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואני חשבתי שכבר אי אפשר לשפר את ה-SLK-900.... http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1077 - ביקורת.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני חדש לחלוטין לאוברקלוקינג, לא מבין בזה כלום... מישו יכול להסביר לי מה זה (טכנית, לא בגדול), ואיך עושים את זה, מדריכים, לינקים, אני יודע מה... אני רוצה ללמוד והרבה... תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ המשלוח מח"ול עושה את העסקה הזאת ללא כדאית כל כך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשב הוכנס למקרר , תמונות בקרוב.
-
- 61 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני גם מצטרף לחגיגה עם VDD מוד ללוח שלי. לפני זה לא יכולתי לעבור את ה 198 FSB עכשיו הגעתי ל 220 יציב ללוח 46 שניה למגה בסופר פאי. אבל מעבר ל 220 אין בוט. כמה מתח אפשר לתת בלי לפחד? נתתי 1.95 , יש לי סינק של פנטיום 3 על הצ'יפ סט. ו שאלה ל SUBX , כמה מתח נתת אם הגעת ל 280 FSB? בטח טיגנת אם האמא שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם הירידה של 7 - 10 מעלות משאר הביוסים לביוס 1.4 ב NF7 היא נכונה ? קראתי על כמה אנשים שאמרו שזה בסדר, אבל גם היו שמועות שזה מזייף. למרות שבאמת, המעלות יחסית גבוהות לפני ההתקנה של ה 1.4. אז מה נכון פה ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
מה נותן ביצועים טובים יותר עם מה אפשר להגיע לFSB גבוהה יותר? אני לא מדבר על הפיצ'רים שיש להם אלה רק על האובר של 2 הלוחות הנ"ל בגלל זה אני חושב שהוא מתאים לפורום הזה תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
יושב אצלי כבר כמה שנים ללא שימוש, חדש חדש אבל לא תומך בתושבות חדשות למי שמריץ בילד ישן ורוצה להתחדש/לשבור שיאים, למסירה בחינם לפני שאני זורק למעוניין צור קשר בפרטי
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
- 4 followers
-
-
אני רוצה לשדרג את הביג טייפון שלי בכל מקרה שמעתי שלוונדטה יש בעיה שהוא מכסה תזיכרון או , לא הצלחתי להבין מה הכוונה האם יש בעיה להתקין אותו עם לוח שיש בו זכרונות PI כי זה זכרון עם קירור גדול? כמו כן האם למשהוא יש מושג האם הנינג'ה 2 עדיף? ממה שהבנתי שניהם לא מצריכים פירוק לוח מה כדאי לקחת?
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-