אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כ.מסך GTX 470 אני רוצה להחליף את קירור הסטוק, איזה קירור מומלץ ? וכן אני מתכנן OC... תודה שי
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי פה כבר הרבה שנים את המחשב הראשון שלי אינטל פנטיום MMX1 עם 200MHZ מרשימים עכשיו הוא סתם שוכב פה אצלי שנים ללא שימוש כי אני פשוט לא יכול לזרוק אותו אז חשבתי לנסות לעשות עליו אוברקלוק ואולי גם להוציא ממנו משהו שימושי שיעשה על הדרך... המפרט: מעבד intel pentium mmx 200mhz לוח:5I-TX2A 1.0 כרטיס מסך:3DFX MX86251FC (PCI) שאולי גם לו אפשרי לעשות "המהרה" זיכרון:יש לי פה 2 כרטיסי SDRAM של 256MB של SAMSUNG אבל מצליח להפעיל רק אחד הרד דיסק: יש לי על המחשב הרדיסק של 10 GB אבל הוא לא משהו ועושה הרבה רעש...(למעשה יש לי פה 2 הרדיסקים עובדים של 40GB אבל הוא מסרב לקבל אותם .....(אולי עדכון ביוס יעזור? ) תודה לעוזרים להקים נוסטלגיה לתחיה אלי.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז סטנדרטי MIDI-TOWER.. לא משו מפוצץ... שמתי בו מאורר קדמי (מלמטה) 2 מאוררים בדלת הצדדים ועוד מאורר אחורי למעלה מתחת לספק... כרגע יש לי: GA-MA78LMT-US2H AMD Phenom II X4 955 GeForce 7600 GT SeaSonic 600W (אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש.. כניראה 6850)... הבעיה היא כזאת: ההארד דיסקים שדיי רחוקים מהכל הם טמפרטורה סבבה... 30 מעלות בערך... הכרטיס מסך על 56 בIDLE... והמעבד ב44 IDLE בערך... \= כשאני מפעיל איזה תוכנה שעושה חישובים ודברים אז זה עולה לאיזה 55 בערך... (עדיין לא ניסיתי משחק לראות כמה זה עולה) יש לי את הגוף קירור של AMD מה שמקבלים עם המעבד.. והמאורר שלו מסתובב על 5000 RPM במצב רגיל... ועולה לאיזה 6000 - 6500 כשזה מגיע ל55 מעלות בנוסף הספק כח דיי מעיף את …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GA-G41M-ES2L מעבד e2140 זכרונות של 667mhz משהו כזה חח. כרטיס מסך 5750 ספק כול של seasoncik 500W אוקי ניסיתי לעשות לו OC אבל יש בעיה מוזרה, אני מעלה 1MHZ שומר הגדרות המחשב מתכבה נדלק (אחרי 3 שניות ככה) ואז מתכבה ואז נדלק והביוס רושם רושם שהייתה בעיה והוא שיחזר הגדרות משהו כזה... והדבר המוזר שגם שאני מוריד את התדר זה קורה ... אין לי מושג למה :s05:
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הגעתי עם ה4000X2 שלי כבר ל2700 כאשר בסטוק הוא עמד על 2100, המתח העדכני הוא 1.4, אני רוצה לדעת אם זה יהיה מסוכן לעלות אותו בעוד קצת? כי כרגע אני חושב שזה מה שתוקע לי את ההתקדמות. ועוד שאלה קטנה, יש לי לוח MA785G-US2H של חברת Gigabyte, וקראתי את המדריך להמהרת המעבד באתר ושם הוא הביא דברים שיש לכבות/לשנות בביוס כמו Spread Spectrum,CPU Thermal Throttling וכו'.. הבעיה שלא מצאתי שום דבר מזה בביוס שלי, מישהו שיש לו לוח אם של Gigabyte יכול להגיד לי איפו זה נמצא, או בכללי הגדרות טובות לביוס ל-OC? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אין לי בעיית טמפרטורה. אבל יש לי בעיית רעש... יש לי מיקרופון קונדנסר חדש שקניתי ואני מאוד מעוניין להתחיל לדובב... הבעיה היא שהמחשב מוציא רעשים כמו של מזגן, לא חזקים מדי, אבל בהחלט ניתן לשמוע את זה. מפרט + מארז: כרטיס מסך : nVidia GeForce 9800GT - AXLE מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L איזה מאוורר אתם ממליצים? אני מחפש אחד זול, אבל מאוד שקט. יש טיפים איך להשתיק את המחשב גם בלי לקנות מאוורר חדש? או בנוסף? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקירור ארונית שבתוכה יש מחשב, כרגע יש ונטה אחת בחלק העליון של הארונית אבל זה לא מספיק, המעבד מגיע ל 70 מעלות לפעמים, הבעיה היא שהתקציב שלי לא גבוה (כ 100 ש"ח), במקרה הצורך אני יכול לחרוג ממנו לכל סכום אבל אני מעדיף לשמור על סכום נמוך (זה לא הכסף שלי, אני מתחזק מערכת ציבורית והכסף מגיע מתרומות) חשבתי על הוספה של 2 ונטות, (עוד אחת להוצאה של האוויר ואחת להכנסה של אוויר) הבעיה היא שכל ונטה עולה כ 130 ש"ח, יש למישהו רעיון כלשהו איך אני יכול לעשות את זה בפחות כסף? אני אשמח גם אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות לקניה של המאוורר באזור ירושלים או מודיעין. הנה השרטוט של המערכת: המלבן האדום זה המארז, הסגול זה המסך והצהוב בצד ימין למעלה זו ונטה (מאוורר) שקיימת כיום. (ה…
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON IIX3 440 ולוח MSI 785GTM-E45 שתומך בפתיחת הליבה. המעבד מסוג RANA ניסיתי לפתוח אך ללא הצלחה השאלה שלי האם בכלל ניתן לפתוח ליבה במעבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי mugen 2 חדש על I5-760 עשיתי OC קליל יחסית ל3.5 והטמפ הגיעו במאמץ ל75 מקסימום. זה גבוה לא? במנוחה ללא OC הטמפ' בסביבות ה25 מעלות. ובמאמץ 50. לי זה נראה גבוה. יש למישהו MUGEN 2 על I5 שיש לו טמפ' דומות? עוד שאלה - איזה טמפ' לא מומלץ לעבור עם המעבד הזה?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מנסה להמהיר את המעבד הנ"ל מתדר 2.5 לתדר 3.0 - הבנתי מחיפוש בגוגל שזה די אלמנטרי אפילו עם קירור סטוק (יש לי קירור BIG TYPHOON), כשאני מנסה להעלות את תדר המכפלה מ333 ל400 ושומר, המחשב נכבה וחוזר להגדרות ברירת המחדל. אשמח אם תוכלו לסייע. תודה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למעבד - i5. המחשב הולך להיטלטל הרבה מאוד, אז אני לא רוצה קירור כבד מידי, שיפול. לדעתי - צריך קירור עם פלטה אחורית. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב , הצלחתי להגיע ביינתים עם AMD Athlon 64X2 4400+ ל2.7GHz מ2.3GHz. 11.5 * 240, כשניסיתי לעלות את הBus באפילו קצת זה הראה לי שגיאה בזכרונות בתוכנה S&M. ניסיתי להוריד את המהירות של הזכרונות והשגיאה נעלמה אבל המחשב עבד בתקיעות. החזרתי חזרה והורדתי ל240 והכל הסתדר. אז מה צריך לעשות? להוסיף מתח לזכרונות? מפרט: AMD Athlon 64X2 4400+ Asus M2V-MX 2GB Ram (לא ידוע לי החברה, לא רשום) NVIDIA GeForce 9500GT OC Edition תמונה מהCPU-Z: http://img594.imageshack.us/f/memory.png/ עוד אחת: http://img221.imageshack.us/f/spd.png/ ד.א אני לא נגעתי ביחס של הזכרונות (לא מצאתי את האופציה של היחס) וראיתי במדריך פה שמומלץ לעלות את המתח של הזכרונות ל2.1V אבל חרשתי על כל הלוח כמה פעמים ול…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה זה מפרט המחשב שלי CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ (כן המחשב שלי ישן.. יש בעיות כלכליות אם מישהו יכל לתרום לי מעבד אני אשמח ) הקירור שיש לי כרגע הוא מוג'ן 2 מארז CM590 אם זה קשור ויש בעיה שאני עושה OC אני מגיע תמיד ל-2.8 .. שאני עולה המחשב לא עולה ..הגעתי עם המתח למקסימום של המעבד הזה.. אני חושב שמשהו בעבודה שלי לקוי.. ואם המחשב כן עולה בסוף אז בבדיקה או שהוא נותן אירור או שהמחשב קופא מראה מסך כחול וחוזר להתחלה אשמח אם מישהו ממכם יגיד לי איך הוא היה מתעסק עם הביוס הזה.. מה היה מעל…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קירור למחשב של ידידה שלי. המפרט: לוח אם Gigabyte GA-8I945GZME-RH מעבד- DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) המאוורר שלה עובד קבוע על 4400 RPM והמעבד על 73 מעלות ב-16%. אני זקוק למאוורר מKSP עד 70 שקל שיהיה פשוט ושקט. 70 ש"ח זה אחרי חריגה אם אפשר פחות אז יותר טוב. חשבתי על - Alpine 11 GT או Alpine 11 Rev.2 או Alpine 11 Pro Rev.2 למחשב לא מתוכנן שום OC הוא יושב בחדר שינה ומשמש לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים. חשוב מאוד שהוא יגיע עם משחה יחד איתו(אם יש בכלל). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבין שהמוגן 2 מומלץ על רב המקרים אני רק רוצה להיות וודאי שהוא גם שקט יחסית. לא מדובר במחשב פאסיבי או משהו קיצוני. פשוט אני עם הפריזר פרו 7 והוא דיי מרעיש תחת מאמץ ואני רוצה משהו שיהיה שקט לפחות שלא יהיה מורגש תחת מאמץ. תודה, עומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום חנות,לא בפנדה/IQPC... האם אני יכול להשתמש בדבק של תעשיה?כי אם כן אני יכול לקנות מ3M?
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מהחנות SKYPC.co.il מחשב HTPC מבוסס i3. אפשר המלצה לקירור למעבד, שיהיה שקט, בתקציב 100-150 ש"ח? המארז המיועד הוא ANTEK NSK 2480 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי יש לי את המפרט הזה Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 מארז Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001603&id=C_00001604&name=V5+Black+Edition++&ov=n&ovid=n אז ככה המעבד שלי תמיד נמצא ב 50+ מעלות. והמאוורר עובד בלי הפסקה ומשגע לי תשכל. הטמפרטורה של המחשב עצמו עומדת על 30+ שזה סביר. אז השאלה שלי מורכבת מככה: 1. האם יש מאוורר שיוריד לי את החום של המעבד ובאותה הזדמנות יהיה שקט? 2.אם אני רוצה ללכת על מערכת קירור מים רק למעבד מה בדיוק אני צריך שיתא…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך- ATI 5850 HD ורציתי לדעת אם המעבד מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך. כדאי לעשות OC למעבד כמו 760 לאזור ה-3.6 GHZ? באתר הזה עשו השוואה והייתי די מופתע כמה OC (לא גדול במיוחד) עזר לביצועים במשחקים http://www.hardocp.com/article/2009/05/19/real_world_gameplay_cpu_scaling/1 לא ידעתי שמעבד יכול לשפר את הביצועים במשחקים בכזה הפרש גדול אבל מצד שני הם השתמשו בשני כרטיסי מסך 4870X2 אז אולי זה בגלל זה... אז השאלה שלי אם כדאי לעשות OC למעבד זה ישפר את הביצועים במשחקים? אני יודע שבדברים אחרים זה ישפר בטוח אבל אני לא צריך את זה ה-WINDOWS ושאר האפליקציות כמו WINRAR עובדים מהר מאד וזה מספיק לי ,לפחות כרגע.
-
- 62 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות . קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים . שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2 לוח אם - gigabyte g41m-es2l כרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750V CPU TERMINATION - 1.200V CPU REFERN…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה תוצאות ה OVERCLOCK שלי נכון לעכשיו אני ממשיך ב OC אחרי כמה בדיקות נוספות.. מה דעתכם ? http://img713.imageshack.us/img713/3601/overclockcopy.png
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב .. אז אני קניתי מחשב חדש, זכרונות G.SKILL 1333MHZ CL8 לוח אם GIGABYTE P55A UD4 מעבד I5-760 אלו הרכיבים שאמורים לשנות לפי מה שאני יודע. וקירור Noctua NH-D14 אז ככה, אני דיי מתחיל בתחום ורוצה לנסות, קראתי הרבה וראיתי סרטונים. עכשיו כמה שאלות : 1. באיזה אופן כדאי להעלות את הבאס , והvoltage? אנ יכנראה יעלה באס ב5MHZ ובהתאם לשגיאות וזה ישנה וולטג ב0,05 כל פעם. 2. איך הטורבו בוסט ישפיע על הOC ומה מומלץ לעשות איתו. 3.האם הזכרון שלי יגביל אותי בOC ? 4.יש כאן מישהו שהגיע עם המעבד הזה או 750 ל4.0GHZ ? על איזה voltage ובאיזה הגדרות ? 5. אם למישהו יש משהו להגיד שיכול לעזור כמו הגדרות בביוס או בכללי. 6. על איזה תוכנות הייתם ממליצים [טמפרטורות, שליטה על מאוורים, LOAD…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-