אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?
-
כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד! איך אני יודע עם אני יכול להישאר איתו ל-5 שנים (סתם דוגמה)? ובלילות להשאיר דלוק! ושום דבר לא יהרס למשך עבודה רציפה!
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום אין לי ידע בOC אבל הנתונים המפורסמים (אפילו הרגועים) מאוד מושכים רציתי לשאול האם בצוע OC על מנת לשפר את ביצועי המחשב באופן קבוע - על מחשב שמיועד לעבודה ולא למשחקים זה דבר אפשרי או שישנה פגיעה באמינות המערכת ובאורך החיים הכולל שלה ולכן זה לא רעיון טוב? OC למעבד Q9450 למהירות 3.2 -3.5 זה רגוע ואפשרי למטרות אלו או שלא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
העלתי את המעבד שלי מ133 FSB מכפלה 18 ל144 מכפלה 18 ויצא לי 2592 מגה הרץ עכשיו השאלה היא אם כדי לי להעלות עוד FSB אחד ויהיה לי 2610 אני יודע שזה לא משנה אבל מה יותר יפה יציב?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרון 800 ויש לי שאלה האם אני צריך להוריד את תדר הזכרונות ל667 ואז לעשות את הoc. שאני שם על 533 ומעלה באס ל340 המחשב לא עולה. הוא עולה עד 333 אחרי זה כבר לא עולה. אם אני אשאיר את הזכרון על 800 והעלה לבאס 400 לא היה לזכרונות oc נכון? ואם אני אשים יותר כבר היה oc? asaf556 מעבד E6400 לוח אם msi p965 neo כרטיס מסך 7300 gs זכרון 2 גיגה 800 g.skill זה המפרט מתח לזכרונות שמתי 1.9 למעבד זה על אוטו טמפ במעמץ של המעבד לא עובר את ה45 כרגע המעבד נמצע על 2.65 וזכרונות על 533
-
- 7 תגובות
- 457 צפיות
-
-
האם ספק כוח מסוגל להפריע לOC? ומונע ממנו להגיע לתוצאות גבוהות יותר?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כן אני מבצע OC למעבד עם מעבד 805 של אינטל לוח אם 8i945P-G של GB זכרונות 1 גיגה של Kingmax ב533MHZ אני ניכנס לBIOS עכשיו יש לי שם לעשות ENABLE או Disable לCONTROL CORE SPEED. אז אני עושה Enable אחרכך מה לעשות? איך אני משנה את הFSB ? אני לא מוצא ת'קטגוריה.. זה בCPU HOST FREQUENCY ? תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באפשרויות לOC בAMD מזה האפשרויות האלה: HT Speed |HT Width תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
תגיד, יש הבדל משמעותים בביצועים בין זיכרון של 800MHZ שעובד בסטוק (800MHZ) לבין בOC ל 880MHZ? זה מורגש בכלל?
-
- 12 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם אני את מהירות הליבה והזיכרון ב100MHZ כמה FPSים זה יוסיף למשחק כגון CALL OF DUTY 4?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם OC לכרטיס מסך יכול לגרום אישזהו נזק לחומרה של הכרטיס? כאילו עזבו לשרוף את הכרטיס פשוט לגרום לו לעבוד בצורה לא טובה ולהציג את הגרפיקה בצורה לא טובה? כאילו מה הסכנות של OC חוץ משריפת כרטיס?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשרי לעשו OC למעבד בעזרת תוכנה ולאו דווקא דרך הביוס. יש לי מעבד Intel Pentium 4 1.7GHZ..... בסוקט 478PIN... מישהוא מכיר איזושהיא תוכנה שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוק? אפילו אוברקלוק קטן ממש.. \= המכפלה של המעבד היא 100*17... אז זה אומר שהעלאת באס הכי קטנה תגרום לביצועים גבוהים יותר? אשמח אם מישהוא יכוון אותי ויסביר לי בעניין (:
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
אז ככה עם המעבד הזה: AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ומערכת קרור מי מים אפשר לעשות לו OC ולהגיע לכוח של המעבד הזה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ושמובן הOC יהיה יציב! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
האם בכלל אפשרי לשנות את ה BUS בסנדי ברידג'? מה יקרה אם ירימו מ 100MHZ ל 110MHZ ואז יכפילו ב 50?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רואה בכל מקום שכולם רושמים בOC לכרטיס ומעלים רק את הCORE CLOCK וMEMORY CLOCK אבל לא נוגעים בSHADER CLOCK... למה? למשל ראיתי OC של כרטיס 88GT בCORE הוא מגיע ל700 מ600 ובMEMORY ל1900 מ900... איך זה הגיוני?! תסבירו לי בבקשה... תודה מראש! עריכה: למה כשאני עושה OC לכרטיס 600@670 - 1500@1800 - 900@970 זה לא מזיז בשיט לביצועים? לפעמים אפילו מוריד והמעלות לא עוברות את ה60-65
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Performance Enhance מה יקרה אם אני ישים את הפונקציה הזאת על STANDART בלי OC ? ואם מישהו יודע מה בדיוק התפקיד שלה ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-